IP: *.chello.pl 03.06.07, 20:00
Hej, chciałabym dowiedzieć się jak to jest z WRC i NIN-em. Czytałam, że WRC
jest płatne ok 50 GBP a żeby dostać NIN trzeba mieć poświadczenie adresu
zamieszkania i zatrudnienia, że bez tego ciężko o jakąkolwiek pracę..bla bla
bla...
Później na jakimś forum, przeczytałam, że rejestracja w WRC jest dla osób
powyżej 25 lat (mam 20)... Czy rzeczywiście tak jest?? Czy ktoś doświadczony
mógłby klarownie przedstawić sprawę? Czy w związku z moim wiekiem nie muszę
rejestrować się w wrc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: WRC i NIN IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 03.06.07, 20:25
      wrc jest platne chyba 70gbp i nie trzeba miec 25lat a co do nin to sie zgadza
    • Gość: A Re: WRC i NIN IP: *.189.18.194.griffin.managedbroadband.co.uk 03.06.07, 20:28
      Jesli juz to WRS, 90 funtow od kwietnia, nalezy zarejestrowac sie w ciagu 1
      miesiaca od podjecia pracy.
    • profes79 Re: WRC i NIN 03.06.07, 20:31
      NiN to nie problem - zeby sie umowic na spotkanie wystarczy ze masz prace i
      liest od pracodawcy - z doswiadczenia wiem ze brak NiN dla kazdego
      potencjalnego pracodawcy byl rzecza normalna, brak konta stanowil duzo wieksza
      przeszkode formalna. (kazdy pracodawca wiedzial ze musi wystawic list zebys
      mogla nabyc NiN)
      Co Do WRS jedyne co moge potwierdzic to kwote 90£...
      Wklep w googla Workers Registration Scheme i poczytaj.
      • Gość: andrej Re: WRC i NIN IP: *.lei3.cable.ntl.com 03.06.07, 21:38
        Jak poprzednicy.Nin to spotkanie sie gada z angolem(trzeba troszke angielski
        znac lub tlumacza miec).Za to WRS to podbije stawke-owszem 90£,ale dodac
        oplaty na poczcie to zaplacilem 105£:/-a 2miesiace wczesniej bylo 20£mniej.
        • Gość: profes79 Re: WRC i NIN IP: *.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk 03.06.07, 22:12
          15£ oplat?? Przeciez rejestrujesz sie majac prace i placisz direct debit ktore
          jest darmowe, a za przesylke nie zaplacisz wiecej niz 5£ nawet za 1st class...
          • Gość: andrej Re: WRC i NIN IP: *.lei3.cable.ntl.com 03.06.07, 22:50
            a postal ordery i inne pierdoly?Paszport trzeba wrzucic i lepeiej by wrocil.Tez
            sie zdziwilem ale wole te pare £ wiecej i miec spokoj.
    • Gość: MARLBORO Re: WRC i NIN IP: *.in-addr.btopenworld.com 04.06.07, 10:25
      WRC - World Rally Championship ??? przepraszam, nie moglem sie powstrzymac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka