Gość: Romi IP: *.bb.sky.com 23.05.09, 14:31 Czy ktos wie czy sa przyjecia do tego magazynu? Z gory dzkuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dan zapomnij IP: *.nrth.cable.ntl.com 25.05.09, 10:28 podobno maja ucinac etaty i przenosic do Peterborough, a jak nie bedzie ktos chcial dojezdzac tam to papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi Re: zapomnij IP: *.bb.sky.com 26.05.09, 17:45 jak tak dalej pojdzie to w sklepie bedzie pracowac po 5 osob a na magazynach po 15... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: zapomnij IP: *.bbs.com.pl 06.06.09, 20:13 Czy agencje zapisuja szukajacych pracy w tej miejscowosci-jak z praca? dziekuje za informacje,;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi Re: zapomnij IP: *.bb.sky.com 10.06.09, 15:45 szczerze? koszmar, tzn. ciezko o cos sensownego( no chyba ze sie liczy na oferty za 5,73) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: zapomnij IP: *.bbs.com.pl 10.06.09, 18:25 Dzieki ,ja nawet o takiej ofercie marze.Czy warto jechac do M.K.? Czy sa szanse ze znajde jakas prace? W Pl.nie mam zadnej. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Fenny Lock - Milton Keynes IP: *.ukonline.co.uk 11.09.09, 10:15 z etgo co wiem to narazie nie ma ale niedlugo bedzie kolejny trening ze staffline.... szczerze Ci to odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi dlaczego? IP: 92.12.53.* 06.10.09, 01:40 slyszalem ze dobrze placa i daja co 2 miesiace extra dni wolne wiec dla mnie luzik i pasuje. Wogole to jaka jest procedura zatrudnienia? Jest jakas telefoniczna linia rekrutacyjna otwierana czy kto pierwszy ten lepszy czyli lapanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dlaczego? IP: *.zone8.bethere.co.uk 14.01.10, 22:26 na takie kontrakty z dniami wolnymi co 2 miesiace nie masz co liczyc - dawno nikogo nie przyjeli. teraz tylko przez agencje - normalnie 5 dni w tyg pracujesz bez zadnych specjaknych przywilejow Odpowiedz Link Zgłoś