Gość: Wanda IP: 195.26.24.* 02.07.04, 14:08 Czy jecie mrożone dania typu kurczak Frosty, kluseczki Knorra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marghe_72 Re: Mrożonki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 14:10 nie. Jedyne mrozonki to owoce i warzywa .. czasami zupy (pieczarkowa) Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Mrożonki 02.07.04, 14:11 Jadam tylko pyzy (i te z mięsem, chcociaż coraz mniej się nadaje do jedzenie) i te bez mięsa i bardzo rzadko frytki (piekę je w piekarniku). I zupy warzywne robione z mieszanek. Ale czy to szpinaku w sosie śmietanowym, czy to innych dań różnych kuchni regionalnych jakoś nie miałam odwagi spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
yuna123 Re: Mrożonki 02.07.04, 16:04 Ja mogę z czystym sumieniem polecić tyko Nasi goreng. Jest to jedyne danie- mrożonka, które przeszło przez sito naszych kubków smakowych i zostało zaakceptowane.(Niestety odpadły dania Hortex'u, bo zawsze było jakieś ale...). Ja generalnie wolę zrobić coś sama i zamrozić, bo wiem co jem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: Mrożonki IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 02.07.04, 16:34 nie jadam takich dań. Z mrożonek jedynie poza sezonem owoce, wrzywa (szpinak, brokułu, fasola, bób - te najczęściej). No i mrożone ryby oraz skorupiaki. Nie mam zaufania do dań gotowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kwyka Re: Mrożonki 02.07.04, 18:55 Ja lubię Zupę fasolową HORTEXU tylko dodaję do niej dwa lub trzy mączyste ziemniaki i pozwalam im się rozgotować. Pozdrawiam, Kati Odpowiedz Link Zgłoś