mamuska77 29.05.06, 11:22 Witam! Pilnie poszukuję foremki do orzechów. Może ktoś wie, gdzie mogę ją kupić? Próbowałam szukać na Allegro, ale tam nic takiego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wanda bez bandy Re: foremka do orzeszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:25 Ja swoją foremkę kupiłam na rynku u pewnej przemiłej Rosjanki :) Jeśli w pobliżu Twojego domu jest takie miejsce koniecznie się rozejrzyj- może dopisze Ci szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś
nisar Re: foremka do orzeszków 29.05.06, 12:28 Mam taką ale kupioną kilkanaście lat temu na bazarze od Ukrainki. Teraz ponoć nie przywożą, bo trudno wziąć za to sporo pieniędzy a ciężkie, więc się nie opłaca. Nigdzie indziej nie widziałam, przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicola Re: foremka do orzeszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:50 A ja swoją kupiłam w sklepiku z drobnymi rzeczami gospodarstwa domowego (nie wiem jak się fachowo nazywają takie sklepy). Mają tam różne drobiazgi i ciekawe rzeczy typu: naczynia, pojemniki na przyprawy, ceraty kuchenne, ... i właśnie foremki, patelenki do orzeszków Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska77 Re: foremka do orzeszków 29.05.06, 13:07 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Wyruszam na polowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: foremka do orzeszków 29.05.06, 16:27 www.allegro.pl/item105957989_patelnia_do_wypiekania_orzeszkow_okazja_.html a może taka by mogła być? Odpowiedz Link Zgłoś