Gość: kucharz :) IP: *.chello.pl 24.10.06, 19:34 wiecie gdzie można kupic w warszawie krewetki jakos taniej(detalicznie) ?? jakieś hurtownie są czy sklepy ? chodzi mi o black tiger 31-40 z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: krewetki ?!? 24.10.06, 20:34 Taniej niż gdzie ? I jak w hurtowni chcesz kupować detalicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz :) Re: krewetki ?!? IP: *.chello.pl 24.10.06, 21:02 niektóre hurtownie prowadzą sprzedaż detaliczną...taniej tzn mniej niz 25 zł za 0,5 kg mrożonych gotowanych(różowych). jeśli chodzi o surowe nie orientuje się cenowo ale napewno będa droższe od mrożonych... znalazłem w jakimś starym temacie że w auchan (czy jak to sie pisze...) są na wage tylko nie wiem jak z cenami tam jest ? potrzebuje większej ilości tzn ok 2kg i nie chce zbankrutować dlatego poszukuje jakiegoś miejsca w warszawie gdzie można taniej kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: krewetki ?!? 24.10.06, 22:27 marghe_72 napisała: > Podobno w Makro W ostatnią sobotę płacone w Makro 21 zł za 0,5 kg - bardzo porządne i smaczne. Czasem bywa promocja i z takowej chyba korzystałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz :) Re: krewetki ?!? IP: *.chello.pl 25.10.06, 09:26 w makro jeszcze wymagają tych kart ? wiem że kiedys tylko tak można było wejśc... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: krewetki ?!? 25.10.06, 09:38 Gość portalu: kucharz :) napisał(a): > w makro jeszcze wymagają tych kart ? wiem że kiedys tylko tak można było > wejśc... Tak. Trzeba miec kartę. Ty możesz wejść bez karty ale musisz być z kimś, kto ją posiada. Albo Ci pożyczy. Odpowiedz Link Zgłoś