Gość: nieskorzanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 23:05 czy może tylko ja mam takie wrażenie? Daty pod wątkiem utrudniają czytanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum IP: *.globalconnect.pl 23.03.08, 23:06 Forum nie zmieniło się. Może to Twoja przeglądarka rozciąga tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 23.03.08, 23:07 ???? u mnie tez normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieskorzanka Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 23:12 Jak to możliwe, że ja odbieram kompletnie inną formę forum niż Wy? Zupełnie nowa formę graficzną? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 23.03.08, 23:15 nie mam pojecia...czasem sie zdarzalo z Galeria jak cos majstrowali i na chwile dziwnie wszystko bylo widac..moze sprobuj sie zalogowac? Odpowiedz Link Zgłoś
nieskorzanka Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 23.03.08, 23:21 Zalogowałam się i wciąż to samo, myślę, że to jakiś nowy poroniony pomysł udoskonalania forum. Tylko dlaczego przynajmniej niektórzy mają jeszcze starą formę graficzną? Ja jestem z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 23.03.08, 23:39 > formę graficzną? Ja jestem z Warszawy... I myślisz, że u nas w stolicy to najsampierw zmiany wprowadzają? :))) To nie tak działa, serwera nie obchodzi, skąd pobierasz stronę. Bardziej prawdopodobne, że ustawiłaś zbyt duży rozmiar tekstu, albo twoja przeglądarka WWW zgubiła style strony. Daty powinny być na końcu wiersza, a skoro przenoszą się do następnego, to znaczy, że coś się za bardzo rozciągnęło (albo okienko za bardzo się skurczyło). Najlepiej zapytaj o to na 'Forum o forum' Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 23.03.08, 23:18 Ja też dobrze widzę. Zrób zrzut ekranu, zapisz jako .jpg i wklej w swoja galerię zdjęć. Potem zgłos tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 problem. Możesz to zrobic bez zrzutu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieskorzanka Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 23:42 Uf, myślałam, ze to jakiś nowy poroniony pomysł, a to wina przeglądarki ( czy jak to się zwie ), użyłam innej i wszystko w porządku, ulżyło mi. Za zamieszanie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
papierowa.szklanka Re: niezbyt czytelna ta nowa forma forum 24.03.08, 16:07 żenada Odpowiedz Link Zgłoś