13.04.21, 22:58
ZChN
Przymierze Prawicy
PiS
Polska Plus
PO
PSL

Zgadnij - kto to taki... Czy jest ktoś "mobilniejszy" politycznie?
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Kameleon 14.04.21, 07:55
      To z całą pewnością jest wieczny poseł zawodowy.Nie może zyć bez Sejmu.
      • ave.duce Re: Kameleon 14.04.21, 14:04
        Obecnie nie może żyć bez Senatu - tak się nazywa aktualne koryto.
    • inna57 Re: Kameleon 14.04.21, 08:40
      Najbardziej urzekło mnie to "vice przewodniczenie" Polsko-Taiwańskiemu Zespołowi Parlamentarnemu.
      Ale chcąc pana JFL określić jednym słowem napiszę prosto - katotalib.
      • 99venus Re: Kameleon 14.04.21, 11:45
        Zespół-6 wiceprzewodniczących i 94 członków!!!!!!
        Nie ukrywam-to mi imponuje.Oni mają za to jakieś dodatki?
      • ave.duce Re: Kameleon 14.04.21, 14:06
        Ma to po mieczu ;)
        • inna57 Re: Kameleon 14.04.21, 16:20
          Jeden pies po kim. To się powinno leczyć.
          • ave.duce Re: Kameleon 14.04.21, 22:22
            Interesujący jest powód jego odejścia z "Polska jest najważniejsza"

"Poseł JFL poinformował, że opuszcza klub i formację PJN. - Będę posłem niezależnym – zaznaczył. Swą decyzję polityk argumentuje tym, że zabrakło wyraźnej deklaracji PJN, że nie będzie współpracował z PiS. - Kurs na PiS jest konsekwentnie realizowany, ja go realizować nie chcę. W związku z tym odchodzę - wyjaśnił."

9.06.2011
    • ave.duce Jeżeli 16.04.21, 18:16
      Senat odrzuci Wróblewskiego - czy Gowin zgłosi Rokitę?
      • inna57 Re: Jeżeli 16.04.21, 20:37
        Rokitę z Rokiciną? No Nelly dawno nie widzieliśmy. No i czy Niemcy przestali go już bić? A co jeśli zostałby do Niemiec jako potencjalny RPO zaproszony? Sprawa chyba nie jest całkiem czysta.

Gowin ma kręgosłup nie z gumy tylko z gówna.
      • trusiaa Re: Jeżeli 17.04.21, 19:54
        W aproposie do Gowina. Rzecz w tym, że rozciągliwy ten żartowniś za "przyjazny rozdział państwa od kościoła" uważa chyba sytuację, gdy państwo nadal finansuje KK i w żadnym wypadku nie wtrąca się do kwestii ukrywania pedofilii, a w zamian KK łagodnie, ale stanowczo napomina swoje owce, zaś rząd prowadza na dłuższej smyczy.

A nam chodzi o:

https://www.blasty.pl/m/upload/images/large/2021/03/przyjazny-rodzial-kosciola-od_2021-03-08_02-40-09.jpg

P.S. To samo głosił dziesięć lat temu, gdy był w PO.
        • nickbezznaczenia Re: Jeżeli 17.04.21, 20:31
          Wysłałam dalej ów rozdział.:)
          • trusiaa Re: Jeżeli 17.04.21, 21:10
            Ku chwale ojczyzny i serc pokrzepieniu :)
    • trusiaa Re: Kameleon 17.04.21, 19:04
      https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_FzSLFgMHhXqc9dnx9aaeEmvVr18SvQ11,w400.jpg
    • trusiaa Re: Kameleon 23.04.21, 13:19
      https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-D1bB-qxpc-nSkJ_jan-maria-rokita-w-programie-gorace-pytania-664x442-nocrop.JPG

Święta za pasem - Jan Maria szykuje się do roli w reklamie.

• inna57 Re: Kameleon 23.04.21, 14:18
        Wygląda jak Pan Kleks po odwyku
    • ave.duce Re: Kameleon 04.05.21, 11:19
      ...Ostatecznie jednak Libicki zadeklarował, że nie zagłosuje za kandydaturą posła PiS. - Wstrzymam się
      od głosu nad kandydaturą pana posła Wróblewskiego....

Oby przynajmniej w następnych wyborach seweryn wstrzymał się od głosu nad kandydaturą pana Libickiego...
      • trusiaa Re: Kameleon 04.05.21, 15:45
        Okropny facet: nie dość, że kameleon, to ma prawicowe poglądy, mówi o sobie w trzeciej osobie, i jeszcze kryguje się jak panienka na wydaniu - oj, no nie wiem, nie wiem, to może jeszcze się zastanowię, bo chciałabym i boję się, a może powiem tak, a może nie - zwraca na siebie uwagę, po to tylko, żeby mieć trochę frajdy z robienia bałaganu. Śliski typ.
        • inna57 Re: Kameleon 04.05.21, 17:06
          Trusiuu jesteś genialna to jest śliski typ taki śluziniec.
    • trusiaa Re: Kameleon 13.06.21, 10:54
      https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_16233110687LtWezdbGVt1udsIm2YUD0,w400.jpg

Antysystemowiec...

https://media.tenor.com/images/b21c5207d7f8856341a4c3cd220b8b79/tenor.gif
      • trusiaa Re: Kameleon 14.06.21, 11:50
        Jaro chce, aby Paweł Kukiz i jego partyjni koledzy startowali w kolejnych wyborach z list PiS.

Dzielny, niezłomny antysystemowiec odgraża się:
        - Jeżeli będą realizowane moje postulaty, będę głosował tak, jak sobie Prawo i Sprawiedliwość zażyczy. Proszę zwrócić uwagę, że PiS ma kilkukrotnie więcej posłów niż ja. Trudno więc, bym stawiał nie wiadomo jakie warunki. No ba!

Kukizeczek tylko beczy:
        „Jak nie uciec, ojcze drogi?
        Przecież sam rozumiesz to:
        Ja mam tylko cztery nogi,
        A stonoga ma ich sto!”
        „Jak nie uciec, ojcze drogi,
        Czyż jest słuszna kara twa?
        Chustka ma wszak cztery rogi,
        A ja mam zaledwie dwa!”

I na koniec oświadcza: Nie mam zamiaru przyjmować żadnych synekur. Jeśli jakąś przyjmę, proszę pokazać mi później nagranie tej rozmowy.

Nie dam rady...

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/jQzXLlpykJbM-7bhjAPhavrtIypkkltUmg2XkjXmdDESpkEX9weu0JhjKQxC5SPlUHDxqJjdwF1MDz3XA4m7MTyyJGRklfNJbrw
        • ave.duce Re: Kameleon 14.06.21, 15:13
          ''Jak zostanę politykiem to naplujcie mi w ryj i mówcie do mnie szmato"
          • inna57 Re: Kameleon 14.06.21, 17:41
            Skoro szmata nasączona gorzałą to można. Żadna poradnia AA tu nie pomoże. Łyk piwa wystarczy.
          • trusiaa Re: Kameleon 14.06.21, 19:20
            Ostatnie lata przeleżał w śpiączce?! Przed chwilą się obudził i bredzi?

Chciałem się podzielić swoją radością z faktu podpisania porozumienia programowego z PiS. Po raz pierwszy pojawiła się szansa wprowadzenia kluczowych zmian ustrojowych, które naprowadzają Polskę na drogę ustroju w pełni demokratycznego.

Głupi szkodnik został chłopcem do bicia/picia i tanią panią do towarzystwa na dodatek.

Mam nadzieję, że na jego apel dotyczący plucia i porządków odpowie mnóstwo wkurzonych ;/
            • trusiaa Re: Kameleon 14.06.21, 19:37
              E, Kukiz, orientuj się!

"ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko, ty golonko, ty fałdo,ty grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie, ty żłobie, ty gnomie,ty glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty gadzie, ty jadzie, ty ospo, dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu, ty trądzie, ty swądzie, ty hieno, ty szakalu, ty kanalio, ty katakumbo, ty hekatombo, ty przykry typie, ty koszmarku, ty bufonie, ty farmazonie, ty kameleonie, ty chorągiewko nadachu, ty taki nie taki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w dziewiętnaście, ty smutasie, ty jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty zezowate oczko, ty kapusiu, ty wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu, ty przykry typie, tykicie, ty kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio, ty wazelino, ty gliceryno, ty lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty pozerze, typicerze, ty picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju pasiaty, ty kowboju na garbatym koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło, ty szprycho, ty graco, ty ruro nieprzeczyszczona, ty zadro, ty drapaku, ty drucie, ty draniu, ty przykry typie, ty kapitalisto, ty neokolonialisto, ty burżuju rumiany, ty karierowiczu, ty groszorobie, ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu,ty gonokoku, ty luesie, ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie, ty kinomanie, ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, tysromotniku bezwstydny, ty seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato, ty scholastyku, ty kiwnięty dzięciole, ty strzaskana rzepo, ty współczesnaruino, ty rufo nieprzeciętna, ty klapo, ty gilotyno, ty szubienico, ty przykry typie, ty szlafmyco, ty pomponie, ty kutafonie, ty pomyjo, ty knocie, ty gniocie, ty gnoju, ty playboyu, ty modny przeboju, ty astamanioano, tymoja droga ja cię wcale nie kocham, ty omamie blue, ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo, ty lelemencie, ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty klawiszu, ty kołtunie, ty larwo, ty kleszczu,ty mszyco, ty szkodliwa naliścico, ty korniku zrosłozębny, ty korniku bruzdkowany, ty koński bąku, ty końska pijawko, ty szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu, ty morderco, ty przykry typie, ty nygusie, tybumelancie, ty akselbancie, ty kurdebalansie, ty kurdemolu, ty zębolu, ty szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty halibucie, tyśmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty zbuku, ty kwadratowe jajco, ty artysto, ty prywaciarzu, ty intelektualisto badylarzu,tytalencie na zakręcie, ty geniuszu z przymusu, ty wajszwancu od awansu,ty awangardo ariegardy, ty tabako w rogu, ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z bakelitu, ty koterio, ty komitywo, ty kombinacjo,ty machinacjo, ty metodo kupiecka, ty dolary i piernaty, ty a dalejże ty wszmaty, ty lichwiarzu, ty wekslu, ty kwicie, ty kleksie, ty pecie, ty bzdecie,ty przykry typie, ty makieto, ty tapeto, ty tandeto, ty torbo, ty torbielu, tydrągu w dziejowym przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko, ty hak ci w smak, tynogo, ty fujaro, ty klarnecie, ty bidecie, ty kiblu, ty biegunko, ty kałmasznawardze, ty flujo, ty szujo, ty fafulo, ty muchoplujko ze złotymzębem, ty mrowkolwie plamistoskrzydły, ty kawale chama w odcieniuyellow bahama, ty palcu w nosie, ty baboku, ty obiboku, ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez serca, ty emalio z nocnika, ty czarnodupcu, tykolcogłówku, ty capie, ty bucu, ty wawrzonie, ty luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty palantówo, ty szajbusie, ty aparycjonisto, ty kulturysto, tyżigolaku, ty łajdaku, ty chechłaku, ty lebiego, ty alfonsie i omego, ty przykry typie, ty konweniujący kołnierzyku, ty zerowokątny czytelniku, tyliteracki żywociku, ty kawiarnio, ty rupieciarnio, ty trupieciarnio, ty chałturo,ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty chachmęcie, ty chebdo, ty chwaście,ty mydłku, ty mizdrzaku, ty wyskrobku, ty cycku, ty sikawo, ty siuśmajtku,ty zgniłku, ty padalcu, ty zaropialcu, ty przykry typie, ty lilio w kibiciłamana, ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta cytryno, ty kotleciesponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu, ty zmęczonajagodo, ty wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany gwizdku, typięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty zaciągnięta żaluzjo, ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty ciemnamaszynerio, ty sztuczny kwiatku, ty krosto, ty pryszczu, ty wągrze, ty zachciewajko, ty kurzajko, ty pluskwo, ty mendo, ty mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie za pukiel, ty wskocz mi na kant, ty narób miwkoło pióra, ty mów mi wuju, ty masz na loda, ty nie śpiewaj nie mamdrobnych, ty kandydacie do nogi, ty kto ci ręce rozbujał, ty zniknijsystemem bezszmerowym, ty ciągnij smuge, ty spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się, ty spłyń z lodami, ty giń, dzyń, dzyń,dzyń!”
              by Stachura
            • trusiaa Re: Kameleon 18.08.21, 08:07
              Monsz stanó - Kukiz:

- Z perspektywy moich interesów politycznych [Witek] zrobiła dobrze, bo bez powtórzenia głosowania rząd znalazłby się w katastrofalnej sytuacji, a wraz z nimi postulaty Kukiz'15. A czy z innej perspektywy postąpiła źle, to dla mnie drugorzędne. [...] Jednym z punktów umowy, którą zawarłem z prezesem Jarosławem Kaczyńskim, jest wspieranie PiS również w sprawach personalnych do końca tej kadencji. To są tylko dwa lata, a ja myślę o polityce i skutkach naszych ustaw w perspektywie dziesięcioleci.

Święty natentychmiast!
              • inna57 Re: Kameleon 18.08.21, 09:36
                E tam, zaraz monsz, zwykła szmata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka