qwerty.tarnow 09.03.06, 19:33 Niestety przyszła taka wiadomość . :-((( Aktorka wielka, znana, lubiana... Strata ogromna... Będzie jej brakowało... Ale i żyć będzie w pamięci widzów, bo pozostawiła po sobie dzieło wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 09.03.06, 21:03 A ciągle wyglądała, jakby z tym humorem i energią miała dożyć dwóch setek. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 09.03.06, 21:06 Miala fantastyczne poczucie humoru i pokazna kolekcje kapeluszy. Taka ja zapamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 09.03.06, 21:57 Będę chyba niepopularna i pewnie uznacie, ze niedobra jestem, ale szczerze powiem.... Szkoda człowieka, ale mnie drażniła jej krzykliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 09.03.06, 21:59 ale na pewno trzeba ją podziwiać za radość życia i energię. I to co powiedziała, z cyzm zgadzam się w 100 procentach: "Znana ze swojego temperamentu, aktywności, gadatliwości i zaraźliwego śmiechu Hanka Bielicka wielokrotnie podkreślała, że w życiu najważniejsze jest, by "każdy moment zawsze czymś wypełnić". " Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 10.03.06, 00:02 Wielka szkoda. Nie tak dawno coś mowiła w TV - nie wiem czy to nie było nawet wczoraj. Za życia była już legendą. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Hanka Bielicka [ ' ] [ ' ] [ ' ] 28.03.06, 02:38 Niestety.... tym razem Stanislaw Lem... Odpowiedz Link Zgłoś