Dodaj do ulubionych

Faceci to pedofile

• benek231 Ksieza zdecydowanie preferuja chlopcow 27.06.06, 20:56
      Nie jest to jednak pedofilia homoseksualna z wyboru, czy potrzeby, lecz z
      przymusu.
      Po prostu ministrantami nadal sa chlopcy, podczas gdy dziewczynki sa bardziej
      pilnowane przez rodzicow.
      Innymi slowy homoseksualna pedofilia ksiezy zwiazana jest z ich latwiejszym
      dostepem do chlopcow.
    • tom1003 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 20:57
      a posłuchaj że siebie...
      z jednej strony szczyt inteligencji w postaci felietonów feministek z GW, z
      drugiej strony bełkot moherowych faszystów sterowanych przez Watykan

bardzo prosty jest ten Twój świat
      mój troche bardziej skomplikowany
      • pe1 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:10
        jak kostka Rubika
    • fpitt Re: Faceci to pedofile-logika 27.06.06, 21:17
      ....z logika to akurat ma malo wspolnego. Raczej z DEMAGOGIA. Obawiam sie, ze
      pani ARTykul (pisownia swiadoma)jest proba Rzekomo Artystycznego( czyli bez
      odpowiedzialnosci za zdarzenie)podejscia do tzw. rzeczywistosci, jest tylko
      graniem na ludzkich emocjach- nawet nie probuje Pani zglebic problemu.
      Wazniejsze dla Pani jest Zaistnienie w Temacie ( co czesto sie pani zdarza)
      niz Uczciwe naswietlenie Problemu. ( chyba zbytnio Pani zalezy na tym aby byc
      kolejna Ophra... Show) problem jest dla Pani malo istotny- wazne aby Mnie bylo
      widac (no i... dostac Wierszowke) ...znajac Pani ironiczne nastawienie - nie
      chodzi o Moja wierszowke - ja na takowa nie licze ;-)))
      Marginalizuje Pani problem lesbiskiego nurtu w zyciu (czyzby zapominala Pani o
      Safonie z wyspy Lesbos?)A czemu to kobiety nie sa Ludzimi i nie maja pelnego
      wymiaru Czlowieczenstwa? nie sa artystkami? uczonymi? nauczycielkami (GLOWNIE)?
      zakonnicami?
      mordercami? zlodziejami?gwalcicielkami? pedofilkami? Gdzie jest ta ROWNOSC w
      Sadzie? W Prawie? Jakos kiepsko to wyglada w rzeczywistosci- a Pani to nie
      interesuje? To bajka na niekorzysc mezczyzn. Nawet Heteroseksualnych, o
      Homoseksualnych nie wspomne.
      Troche mniej retorycznych fajerwerkow - troche wiecej Prawdy. Pani tez sie to
      przyda.
      P.S. Hmm, kogo to interesuje - dalismy sie wpuscic w kolejny Wentyl Bezpieczenstwa.
      Ot, "{...}koniec i bomba
      kto przeczytal, ten traba[...]"
      • pe1 Re: Faceci to pedofile-logika 27.06.06, 22:07
        sam żeś trąba, skoroś tyle wypocin spłodził,
        a nie załapałeś, że tu chodzi o satyrę.
    • mandaryna65 dlaczego??? 27.06.06, 21:24
      dlaczego nigdy nie chce mi się czytać więcej niż trzy pierwsze zdania z
      artykułów pisanych przez takie osoby jak Środa czy Dunin????
      • li-mu-bai Re: dlaczego??? 27.06.06, 21:24
        Wybacz, to tylko hipoteza, ale...może czwartego zdania już nie rozumiesz?
      • sclavus Re: dlaczego??? 27.06.06, 21:50
        mandaryna65 napisała:

> dlaczego nigdy nie chce mi się czytać więcej niż trzy pierwsze zdania z
        > artykułów pisanych przez takie osoby jak Środa czy Dunin????
        >
        >

No właśnie.... dlaczego ???
        Chyba przytępiony mózg.... albo idealnie zaprasowane fałdy.... :(((
    • vharia Brawo Pani Dunin, trafione w 100tę!!! n/t 27.06.06, 21:41

• salmanassar1 "w 100tę!!! n/t" ??? 27.06.06, 22:21
        "w 100tę!!! n/t" ???

Co to za nowotwor? To juz lepiej robic literowki!
    • rafikzabki Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:17
      nie dalej jak wczoraj byl w Gazecie wywiad z ksiedzem amerykańskim który
      wspomniął o skandalach pedofiskich w amerykańskim KK i że kiedy Watykan podjął
      sankcje wobec ksieży homoseksualistów to zrobiło się wielkie larum [któe nie
      było już nawet smieszne tylko żałosne] i oto co ksiądz ów powiedział -ponad 80%
      skadali pedofilskich w USA to skandale homoseksulane....
      tka że serdeczny ukłon dla pani Dunin ale obśmiac jest coś łatwo ale podać
      rzetelne fakty znacznie trudniej....
      • pe1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:48
        zanim palniesz następną taką bzdurę,
        zastanów się jaki ci księża mają kontakt z dziewczynkami,
        który stwarzałby okazję do aktów pedofilskich

może w konfesjonale, co?
    • dziennikarz12 Re: Faceci to pedofile 27.06.06, 22:19
      i trzeba bylo tylu nadmuchiwanych afer zeby dojsc do tak prostego odkrycia??
      wiedzieli o tym juz starozytni rzymianie w atenach watykanie-wszyscy faceci
      maja pociag do chlopcow i dziewczynek!!nawet starowicz!!!!pedofile byli beda i
      zostana do konca swiata i nie robcie media z nich wilkolakow zboczencow
      lamiacych psychike dzieciaka na cale zycie!!istne bbbbbzdury gloszone przez
      oszolomow psychologow lekazy onanistow i cholera wie jeszcze kogo-cale ludzkie
      zycie ma podloze seeexualne juz od urodzenia i tak ma byc!!!po za tym tem kto
      gwalci dziecko morduje itp-to nie jest pedofil-to zwyrodnialec zaslugujacy na
      kare smierci.wiec czas na to aby wreszcie ktos madry wzial sie za chore prawo
      odnosnie pedofilii i ustalil na czasy obecne granice wieku-bo dzieciaki piepsza
      sie juz od czasu jak juz wiedza po co maja-z kolega kolezanka wujkiem ciotka
      sasiadem i wszycsy maja sie dobrze-tylko zazdrosni prokuratorzy-NIE!!!!
      • mniklas5 Re:a ludzie maja czas 27.06.06, 22:31
        tutaj wypisywac brednie a ta Dunin jescze ma placone za swoje idiotyzmy, nie
        podziwiam glupoty
    • bajusz Dobry tekst 27.06.06, 22:35
      Nic dodać nic ująć.
      • rolling_stone szanowna towarzyszko dunin 27.06.06, 23:09
        szczere gratulacje z powodu odwaznego wcielania w zycie maksymy tow. goebbelsa,
        iz klamstwo powtarzane po tysiackrac staje sie prawda. niech zyje socjalistyczna
        brac zjednoczona w walce o lepsze jutro!
        • pe1 Re: szanowna towarzyszko dunin 28.06.06, 00:49
          które to niby kłamstwo dunin powtórzyła tysiąc razy?

berecik nie za mocno uciska??
    • lena65 Pani Dunin jest lesbjką !!!! 27.06.06, 23:07
      I to wszystko wyjaśnia. Żal mi Pana DORNA,
    • slavik222 Ale jak sie kochają 2 panie:) ? 27.06.06, 23:12
      ....bo nigdy tego nie widziałem :)
      • li-mu-bai Re: Ale jak sie kochają 2 panie:) ? 27.06.06, 23:17
        A Ty w ogóle wiesz, co to znaczy kogoś kochać?
      • mark.parker Re: Ale jak sie kochają 2 panie:) ? 26.07.06, 05:50
        slavik222 napisał:

> ....bo nigdy tego nie widziałem :)

Całym sercem
    • jannn1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:03
      ta pani zionie taka nienawiscia nie tylko do facetow ze wniosek moze byc chyba
      tylko takie iz ktos ja bardzo skrzywdzil kiedys (albo ona kogos...)
    • kaszub11 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:13
      Kobiety, jeździjcie prawym pasem. Nawet jak za 10 kilometrów skręcacie w lewo.
      I trochę szybciej. Gotujcie też dobre obiadki mężom i nie czytajcie bzdur.
    • myslacyszaryczlowiek1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 00:59
      Z pedałami zetknąłem się 20 parę lat temu w Istambule. Wieczorem sobie
      spacerowali pod rączkę. Jakimś dziewnym trafem byli to bardzo starsi faceci z
      bardzo młodymi (nastolatkami) mężczyznami. Dlatego jestem przeciwny promowaniu
      pedalstwa. Się zastanawiam ile osób zostaje bi na wskutek uwiedzenia małoletnich
      przez pedałów.
      • li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 02:46
        Rozumiem, że właśnie wychodziłeś z meczetu?
        Zamiast "się zastanawiać", może poszukałbyś trochę wiedzy w sieci, w książkach, gdziekolwiek..
        Wyobraź sobie Niemców, którzy spotykają Polaków tylko jako złodziei samochodów i pijaków. Czy oni także mają być przeciwko "promowaniu polskości", bo akurat tylko takich ludzi spotkali?
        • myslacyszaryczlowiek1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 10:36
          Nie nie wychodziłem z meczetu, wybrałem się na spacer wieczorem z grupą przyjaciół.

Parę lat temu Wyborcza opisywała prostytycję nastolatków którzy sobie dorabiali
          w Berlinie na dworcu.
          • li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 11:08
            Czym mam Ci wypisać prostycuje nieletnich prostytutek-dziewczyn w Polsce i w krajach zachodnich Europy Zachodniej. Czy na podstawie tych przerażających faktów mam sobie wyrobić pogląd na temat seksu heteroseksualnego? Może powinno się go zakazać, skala jest znacznie większa niż prostytucja homoseksualna....
            • myslacyszaryczlowiek1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 12:29
              Uważam że uwiedzenie homoseksualne jest jednak czymś innym niż hetero dlatego
              kontakty homo z osobami poniżej 18 roku życia powinny być karalne jak pedofilia.
              • li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 13:40
                A możesz wytłumaczyć dlaczego tak uważasz? Jaka jest różnica?
    • rudeboy777 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 01:19
      czy aby na pewno tylko faceci to pedofile?! przecież jakiś czas temu szacowna
      gazeta pisała o amerykańskich nauczycielkach gimnazjanych skazanych za
      współżycie z młodymi chłopcami w wieku od 12-16 lat !! no i co droga pani
      redaktor czyżby nie chciało się sprawdzić archiwów własnej gazety?
      • li-mu-bai Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 02:51
        Może zamiast pouczać autorkę zajrzałbyś jeszcze raz do tego co ona sama napisała.
        "W absolutnej większości, z wyjątkami, które można pominąć, pedofile to faceci". Wyczuwasz różnicę? Gdybyś miał kłopoty to podpowiem: chodzi o słowa: "w większości" i "tylko"...
        Poczytaj też może kim jest Kinga Dunin i czy rzeczywiście jest ona redaktorem Gazety Wyborczej. Druga podpowiedź: różnica pomiędzy "felietonistką" a "redaktorką".

> czy aby na pewno tylko faceci to pedofile?! przecież jakiś czas temu szacowna
        > gazeta pisała o amerykańskich nauczycielkach gimnazjanych skazanych za
        > współżycie z młodymi chłopcami w wieku od 12-16 lat !! no i co droga pani
        > redaktor czyżby nie chciało się sprawdzić archiwów własnej gazety?
    • viking2 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 02:46
      Mezczyzni to pedofile? A jakie prawo ma jakas miernota, jakis redakcyjny
      "materac" obrazac mnie takim oskarzeniem? Niedopieszczenie i brak perspektyw na
      niwie, powiedzmy, erotycznej - z braku lepszego okreslenia - moze istotnie
      powodowac rozne frustracje - takie "zadawanie ciosow na slepo w bezsilnej
      wscieklosci" jest pewnie jakims odreagowaniem stresu...
      • pe1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 07:13
        dokładnie tym samym, którym posługuje się wierzejski

jeśli nie kapujesz ironii, to zmiataj stąd bo jesteś tak samo żałosny jak on
        • salmanassar1 "zmiataj stąd bo jesteś tak samo żałosny jak on" 28.06.06, 08:14
          czyli jesli nie zgadzam sie z Dunin i z toba, to nie wolno mi wypowiadac
          swojego zdania. To tez faszyzm.
          • ms473 Re: "zmiataj stąd bo jesteś tak samo żałosny" 28.06.06, 12:18
            Trafiłeś w sedno i zapamiętaj tę lekcję. Tolerancja i wolność wypowiedzi jest
            tylko poglądów lewicowych. Spróbuj być konserwatystą, a zaraz każą ci zamknąć
            dziób i nazwą pieprzonym faszystą. Tak wygląda wolność słowa u potomków Che
            Guevary.
            • li-mu-bai Re: "zmiataj stąd bo jesteś tak samo żałosny" 28.06.06, 13:54
              Oczywiście, a wypowiedź
              (...) jakas miernota, jakis redakcyjny
              "materac" obrazac mnie takim oskarzeniem? Niedopieszczenie i brak perspektyw na
              niwie, powiedzmy, erotycznej (...) jest kwintesencją poglądów konserwatywnych.

> Trafiłeś w sedno i zapamiętaj tę lekcję. Tolerancja i wolność wypowiedzi jest
              > tylko poglądów lewicowych. Spróbuj być konserwatystą, a zaraz każą ci zamknąć
              > dziób i nazwą pieprzonym faszystą. Tak wygląda wolność słowa u potomków Che
              > Guevary.
        • viking2 Re: Faceci to pedofile 30.06.06, 02:19
          pe1 napisał:
          > jeśli nie kapujesz ironii, to zmiataj stąd bo jesteś tak samo żałosny jak on

Wiesz, koles, ostatni co mi kazal "zmiatac stad", do dzis dnia na wozku na
          kolkach jezdzi...
      • piekielnica1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 20:42
        viking2 napisał:

> Mezczyzni to pedofile? A jakie prawo ma jakas miernota

Ależ to czysta statysytka,
        czy to krasnoludki są pedofilami?, gwałcicielami?, konsumentami dóbr
        oferowanych przez domy publiczne?, że nie wspomne o gwałconych (a nawat
        zagwałsonych na śmierć) noworodkach - często własnych dzieciach?

> takie "zadawanie ciosow na slepo w bezsilnej
        > wscieklosci" jest pewnie jakims odreagowaniem stresu...

no właśnie i jeszcze w dodatku bezrozumne.
        A jest o co się wściekać.
      • mark.parker Re: Faceci to pedofile 26.07.06, 06:06
        viking2 napisał:

> Mezczyzni to pedofile? A jakie prawo ma jakas miernota, jakis redakcyjny
        > "materac" obrazac mnie takim oskarzeniem? Niedopieszczenie i brak perspektyw na
        > niwie, powiedzmy, erotycznej - z braku lepszego okreslenia - moze istotnie
        > powodowac rozne frustracje - takie "zadawanie ciosow na slepo w bezsilnej
        > wscieklosci" jest pewnie jakims odreagowaniem stresu...

Chyba nie rozumiesz tekstu - Dunin użyła takich samych argumentów, jak
        Wierzejski, żeby wykazać ich absurd. Czy o Wierzejskim nie można również
        powiedzieć, że uprawia "zadawanie ciosow na slepo w bezsilnej
        wscieklosci", co jest pewnie jakims odreagowaniem stresu... A może Twoja
        reakcja świadczy, że jednak tekst zrozumiałeś.
    • ggronik Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 07:41
      Witaj. Myślę, że pani Kindze nawet jak na ironię to słabo się udało to
      ironizowanie. A jeśli był to wywód logiczny, to naprawdę widzę tylko zlepek
      zdań, które się ze sobą nie wiążą, albo też jest to na takim poziomie, że
      trudno wprost dotrzymać kroku polotowi myśli.
      pozdrawiam
      • dikke Dunin musi juz prowokować , bo GW ją wyrzuci 28.06.06, 07:59
        coraz gorzej pani Dunin, czy to już wiek , czy moze jakaś choroba psychiczna?
    • salmanassar1 faszyzujaca Dunin 28.06.06, 08:23

• salmanassar1 faszyzujaca Dunin 28.06.06, 08:37
        Wszyscy przeciwnicy myslenia Dunin ladowani sa do jednego worka i wyzywani od
        katofaszystow (choc nie musza byc katolikami) i nazistow (choc nie musza byc w
        LPR czy MW). Ale tak jak poziom intelektualny Wierzejskiego, tak i poziom
        ironii Dunin jest bardzo niebezpieczny. To on nosi znamiona faszyzmu.
        Swoich przeciwnikow Dunin nazywa ludzmi chorymi, zablokowanymi (tak
        postepowali nazisci), obwinia wszystkich mezczyzn o cale zlo swiata (tak
        hitlerowcy traktowali Zydow); metoda prowadzenia rozmow z ludzmi - udowodnic
        aby udupic,a nie dyskutowac (szablon raczej gestapowski). W jej wykonaniu
        nazistowskie metody nabraly nowego wyrazu. Wszyscy niepoprawni politycznie, nie
        postepujacy wedlug widzimisie mateczki Brukseli - do zlikwidowania! Gratuluje
        dawno zapomnianego polotu Adolfa H.!
    • wlodeusz Niekoniecznie,niekoniecznie!.... 28.06.06, 08:25
      Zdarzyło się mnie właśnie,mieć swojego czasu jako pierwszą żonę,kobietę która
      soczyście oblizywała się na widok młodzieniaszków,kolegów syna.Jak dziś wiem po
      latach,nie na samym oblizywaniu się kończyło.Szydło wylazło już z worka,gdy
      miała dopiero 27 lat,a ćwiczony młodzian zaledwie osiemnaście.Potem było już
      tylko więcej i gorzej!.Może to syndrom imienia,a jakże,Ewa.Nie samym
      chlebem,panie więc żyją!...
    • marccos Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 08:33
      No qrcze... w życiu nie słyszałem, że Jadwiga liczyła zaledwie 12 lat, gdy ją
      wydano za Jogailę (późniejszy Jagiełło). Przecież ona miała już wcześniej
      narzeczonego - ksiecia niemieckiego! Nie został on zaakceptowany ze względów
      politycznych. Coś się tu komuś pomyliło - a może Pani Dunin tworzy nowe źródła
      historyczne? Mnie uczono, że polityczna oblubienica 40-letniego Jogajły w dniu
      ich ślubu była 16-latką, a więc w tamtych czasach - panną na wydaniu! I gdzie
      tu prawda? Może byśmy tak nie naśladowali rządzicieli, którzy od początku lat
      90-tych aż do obrzydzenia bawią się w kampanie oszczerstw i pomówień?
    • la-budda Teraz domyślam się dlaczego Dunin chce być facetem 28.06.06, 08:55
      Mężczyźni ją nudzą, lesbijką nie jest. Kobieta Dunin oczywiście ma rację.
      Faceci to pedofile. Kobieta Dunin chce być taka jak mężczyźni. Idąc logiką
      kobiety Dunin mógłbym podejrzewać, że jest za aborcją bo nie chce krzywdzić
      urodzonych dzieci. Taki osobisty wkład kobiey Dunin w walce z pedofilią. Mniej
      dzieci mniej okazji. Wydaje się, że Dunin-Wierzejski to by była dobrana para.
      Mieliby o czym rozmawiać. Chociaż para mieszana nie jest dzisiaj w modzie
      kobieta Dunin mogłaby zaspokoić wszystkie swoje potrzeby, Wierzejski jest jej
      maksimum intelektualnym. Podobny poziom zindyczenia ideologicznego.
      Przeciwieństwa się przyciągają. Może kobieta Dunin wyśle swatów do biura
      poselskiego LPR ?
    • el_p Dunin to autorka fantastyki?? 28.06.06, 08:59
      Nieszczesliwa mitomanka, moze by tak konkretnymi statystykami sie podparla. Jak
      sie juz pierze mozg to skutecznie i do konca
      Proponuje raport NGo:
      "35% kobiet i 29% mężczyzn było w dzieciństwie wykorzystywanych seksualnie .
      Prawie 17% kobiet i 9% mężczyzn miało te kontakty z najbliższymi członkami
      rodziny. Ponad 10% badanych kobiet i 3% mężczyzn przeżyło w dzieciństwie gwałt"

Skoro "W absolutnej większości, z wyjątkami, które można pominąć, pedofile to
      faceci", to 35% kobiet i 29% mężczyzn wg dziwnej logiki Pani fantastki oznacza,
      że faceci to pedofile oraz geje to pedofile.
    • wojtekz1 Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 09:32
      Świetny przyklad kobieciej(?) logiki. I śmieszno i straszno...
      • 12345on Wierzejski wygłosił znaną w świecie nauki opinię. 28.06.06, 09:39
        To co Wierzejski powiedział o pedałach, że mają przeważnie skłonności
        pedofilskie, to nie jest wynikiem przemyśleń i obserwacji jego,
        tylko powszechnie znana opinia fachowców od tych spraw.
        Inni fachowcy, sami dotknięci zboczeniem, temu przeczą, oczywiście.
    • pislik Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 09:40
      coś co lubię:)czemu nie ma więcej takich artykułów??
    • pokeo2 Pani Kingo 28.06.06, 09:45
      nie powinna pisac takich trudnych tekstow bo do tego jest wymagany jako taki intelekt. Tego belkotu nie da sie czytac.
    • black.ok Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 09:51
      To żaden już nie chce Kingi Dunin?????
      • black.ok Re: Faceci to pedofile 28.06.06, 09:54
        Myślę jednak, że faceci z Arabii lub Afryki zrobili by z niej kobietę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka