corrida_pl 22.02.11, 20:13 Witam, może ktoś z forumowiczów polecić optyka w Ząbkach? Jeden jest na Orlej - jakieś opinie? Może jest jeszcze inny optyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: optyk 22.02.11, 21:55 Na Powstańców też jest optyk. Przy aptece, zaraz na początku ulicy, ale ciężko mi się wypowiedzieć czy jest dobry czy nie- nigdy z niego nie korzystałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
spaheaven Re: optyk 22.02.11, 22:07 polecam optyka naprzeciwko Urzędu Miasta- Wojska Polskiego fachowa pomoc i bardzo mila obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
corrida_pl Re: optyk 23.02.11, 08:14 spaheaven napisała: > polecam optyka naprzeciwko Urzędu Miasta- Wojska Polskiego > fachowa pomoc i bardzo mila obsługa wiesz może w jakich godzinach jest otwarty? Odpowiedz Link Zgłoś
spaheaven Re: optyk 24.02.11, 19:23 Godziny otwarcia: pn-pt: 10:00-18:00 sb: 10:00-13:00 Odpowiedz Link Zgłoś
zefirpoprostu Re: optyk 20.01.19, 11:12 pozdrawiam i polecam tego optyka: Optyga bardzo dobry optyk okulista warszawa kobyłka legionowo, nowoczesny, niskie ceny, wysoka jakość doskonale dobranych pod ciebie produktów, tysiące oprawek, stylowe okulary, nowoczesne soczewki kontaktowe, sklep internetowy, profesjonalna i miła obsługa. Jeżeli mieszkasz w okolicach kobyłki, marki, ząbki, wołomin, powinienneś zajrzeć pod ten adres, tam znajdziesz wszystko co potrzebne :D www.optyga.com.pl/nasze-lokale/kobylka Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna807 Re: optyk 20.01.19, 11:48 Dobra pani optyk jest na Powstańców! Koło sklepu PATELNIA z gosp,domowym. Byłam i korzystałam! Odpowiedz Link Zgłoś