bluetitanium 02.12.11, 10:18 Przypominam i zapraszam wszystkie dzieciaczki w wieku 2-3 lat, lub troszkę starsze na pierwsze zajęcia pokazowe w "MILABAI", start o godzinie 12.45 wstęp BEZPŁATNY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zedytka Re: Już jutro !!!!!!!!!!!!! 05.12.11, 22:39 Jakie wrażenia po pierwszym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: Już jutro !!!!!!!!!!!!! 06.12.11, 08:47 zedytka napisała: > Jakie wrażenia po pierwszym spotkaniu? Mi osobiście nie udało się być na spotkaniu bo wypadł Nam pogrzeb, ale z córeczką poszła babcia w zastępstwie.Wrażenia i babci i Zuzi bardzo dobre.Nasza córka co prawda na początku się wstydziła ale po 15 minutach dobrej zabawy innych dzieciaczków sama ruszyła w tany.Pani prowadząca oraz sama atmosfera zajęć z opowiadań mamy bardzo bardzo na +, co dało się zauważyć na filmikach nagranych przez babcię. Koszt takich spotkań myslę że nie jest duży.W miesiącu grudniu płatne po 18 zł za godzinkę , natomiast już w styczniu karnet za 60 zł na cztery wejścia.Myślę że warto.My na pewno będziemy uczestniczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathleen80 Re: Już jutro !!!!!!!!!!!!! 06.12.11, 10:40 Czy w najbliższą sobotę również odbywają się zajęcia o 12.45? Kiedy i komu należy uiszczać opłaty za zajęcia? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zedytka Re: Już jutro !!!!!!!!!!!!! 06.12.11, 12:07 Aaa, to Zuzię kojarzę, bo moja też Zuzia :) Nam też się podobały zajęcia. Do tego miłym zaskoczeniem była Pani prowadząca. Znamy p. Beatkę z przedszkola, Zuzią ją uwielbia. Będziemy chodziły na pewno. W najbliższą sobotę zajęć nie ma, są dopiero 17.12.2011, a później dopiero w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zedytka Re: Już jutro !!!!!!!!!!!!! 06.12.11, 12:08 A za zajęcia płaci się na miejscu, w recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś