kocia_noga 08.01.12, 08:54 Idąc za waszą intuicją schowałam płaszcz zimowy typu pierzyna i od razu poskutkowało: biało ci u mnie, biało, weszłam zimie na ambicję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: hehehe, cud, cud! 08.01.12, 10:18 U mnie w nocy cukrem pudrem ktoś posypał, ale już się stopiło. Dobrze, że twarzowe, kolorowe gumowiaczki posiadamy - na styczeń jak znalazl ;) Odpowiedz Link
lellapolella Re: hehehe, cud, cud! 08.01.12, 12:30 to ja chyba poszukam parasola, bo ten deszcz już zaczyna mnie nużyć;) Odpowiedz Link
andziaos Re: hehehe, cud, cud! 08.01.12, 13:06 o Lella, czyżbyś wyciągnęła parasol - jakoś pochmurno się nagle u mnie zrobiło :D Odpowiedz Link
kocia_noga Re: hehehe, cud, cud! 08.01.12, 16:59 Już po cudzie :(. Schowam ciepłe kozaczki, bo co to ma być? Odpowiem : ma być śnieg, do jasnej ciasnej, biało, puch na polach, czapy śniezne otulające świerki itp. Odpowiedz Link
yoma Re: hehehe, cud, cud! 08.01.12, 17:54 Latoś nie przewidziano. U mnie nawet sloneczko momentami wyłaziło. Odpowiedz Link