epistilbit 28.04.11, 21:27 www.wykop.pl/link/716713/a-czy-ty-jestes-szatanista/ verdana miała rację.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 21:52 jak to trafnie zalinkował ktoś na ematce: www.diecezja.pl/pl/dekrety/1600-komunikat-kurii-metropolitalnej-w-krakowie-w-sprawie-dziaalnoci-ks-dr-hab-piotra-natanka ;-) Odpowiedz Link
epistilbit Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 22:08 Brat mi to podlinkował. Ja myślałam, że to jest fake. Niestety, autentyk. Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 22:46 Ano autentyk. Napominanie księdza przez przełożonych też autentyczne - pytanie, ile osób natknęło się na te ulotki, a ile dotarło do informacji, że KK się od takich ekstremów odcina... Odpowiedz Link
epistilbit Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 23:13 Dzięki Tobie ja się natknęłam. Bdb odcięcie i słuszne. Kuria ma u mnie +. Odpowiedz Link
verdana Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 13:52 Brawo dla Kurii. W ten sposób mamy tu rzeczywiście przyklad jednostkowego oszolomstwa, bez jakiegokolwiek wsparcia władzy. szkoda, że nie częściej... Odpowiedz Link
ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 16:46 Filmik usunięto. Co tam było i czy warto szukać? Odpowiedz Link
ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 16:58 Znalazłam jakieś filmiki na youtube. Jezus Maria, ten człowiek jest nienormalny. Ksiądz Szatanek. I pierwszy raz w życiu zostałam zadziwiona sformułowaniem "wieszać metal na tyłku" padającym z ambony :O Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 01:21 Nazwijcie mnie chora, ale ten ksiunc od metalu na tylku, PUMPÓW i przejawiajacego sie żELU zua na glowie mlodocianych wyrostków wrecz zachwycil :-D To jest tak cudownie, soczyscie absurdalne, ze kwicze i blagam o wiecej ;) P.S. oczywiscie, normalni katolicy nie wierza w takie kazania humorystyczne, prawda? Prawda? Bo inacy to ten kwik zacznie mi zamierac na pysku, pardon, na tylku satanistycznym.. Odpowiedz Link
doratos Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 12:25 Normalni nie wierzą,w dodatku gdy takie coś słyszą wydaje im się,że znaleźli się w głębokim średniowieczu,a nawet dalej!! Bardzo podobne kazania zdarzało mi się słyszeć,i umysł mi się wyłączał,dopiero obcowanie z przyrodą mnie z tej traumy po takich kazaniach wydobywa.I moje dzieci! Odpowiedz Link
nikusz Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 22:17 może to było kazanie na prima aprilis. jako kabaret niewątpliwie się sprawdza. żel mnie rozłożył na łopatki. Odpowiedz Link
ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 01.05.11, 14:23 Do mnie najbardziej przemówiła złowieszcza chrypka na końcach zdań. Odpowiedz Link