Dodaj do ulubionych

Harry Potter to prawda

28.04.11, 21:27
www.wykop.pl/link/716713/a-czy-ty-jestes-szatanista/
verdana miała rację....
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 21:52
      jak to trafnie zalinkował ktoś na ematce:

www.diecezja.pl/pl/dekrety/1600-komunikat-kurii-metropolitalnej-w-krakowie-w-sprawie-dziaalnoci-ks-dr-hab-piotra-natanka
      ;-)
      • epistilbit Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 22:08
        Brat mi to podlinkował. Ja myślałam, że to jest fake. Niestety, autentyk.
        • iwoniaw Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 22:46
          Ano autentyk. Napominanie księdza przez przełożonych też autentyczne - pytanie, ile osób natknęło się na te ulotki, a ile dotarło do informacji, że KK się od takich ekstremów odcina...
          • epistilbit Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 28.04.11, 23:13
            Dzięki Tobie ja się natknęłam. Bdb odcięcie i słuszne. Kuria ma u mnie +.
            • verdana Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 13:52
              Brawo dla Kurii. W ten sposób mamy tu rzeczywiście przyklad jednostkowego oszolomstwa, bez jakiegokolwiek wsparcia władzy. szkoda, że nie częściej...
              • ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 16:46
                Filmik usunięto. Co tam było i czy warto szukać?
                • ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 29.04.11, 16:58
                  Znalazłam jakieś filmiki na youtube. Jezus Maria, ten człowiek jest nienormalny. Ksiądz Szatanek.
                  I pierwszy raz w życiu zostałam zadziwiona sformułowaniem "wieszać metal na tyłku" padającym z ambony :O
                  • lezbobimbo Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 01:21
                    Nazwijcie mnie chora, ale ten ksiunc od metalu na tylku, PUMPÓW i przejawiajacego sie żELU zua na glowie mlodocianych wyrostków wrecz zachwycil :-D
                    To jest tak cudownie, soczyscie absurdalne, ze kwicze i blagam o wiecej ;)

P.S. oczywiscie, normalni katolicy nie wierza w takie kazania humorystyczne, prawda? Prawda? Bo inacy to ten kwik zacznie mi zamierac na pysku, pardon, na tylku satanistycznym..
                    • doratos Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 12:25
                      Normalni nie wierzą,w dodatku gdy takie coś słyszą wydaje im się,że znaleźli się w głębokim średniowieczu,a nawet dalej!!
                      Bardzo podobne kazania zdarzało mi się słyszeć,i umysł mi się wyłączał,dopiero obcowanie z przyrodą mnie z tej traumy po takich kazaniach wydobywa.I moje dzieci!
                      • nikusz Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 30.04.11, 22:17
                        może to było kazanie na prima aprilis. jako kabaret niewątpliwie się sprawdza. żel mnie rozłożył na łopatki.
                        • ananke666 Re: Krakowska kuria też wspiera szatana :-D 01.05.11, 14:23
                          Do mnie najbardziej przemówiła złowieszcza chrypka na końcach zdań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka