30.01.11, 23:11
Hej

mam pytanie, czy ktoś już z Was musiał wzywać serwis okienny w celu ponownej ich regulacji? U mnie jest problem taki, że w 2-ch oknach bardzo widoczna jest nieszczelność co powoduje hałas i chłód...
Najpierw przyszedł Pan z Agmetu, ale po kilkunastu dniach znów jest problem. Teraz czekam na serwis producenta.

Przy okazji zapytam sąsiadów mających okna od ul. Kondratowicza. Czy u Was np. rano jest zupełna cisza? Nie słychać odgłosów przejeżdżających samochodów? Odczuwacie jakiś dyskomfort czy wszystko jest dobrze?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 2_mia Re: okna 02.02.11, 21:31
      u nas drzwi balkonowe prawie w ogóle się nie zamykałysmile po kilku regulacjach trochę pomogło, ale na wiosnę też wzywamy serwis do wszystkich okien, bo ładnie przez nie dmucha. Nie przeszkadza to nam jakoś szczególnie ale chyba tylko dzięki temu że mamy łagodną zimę i dzięki nieszczelności nie trzeba wietrzyć mieszkaniasmile

A jeśli chodzi o okna od Kondratowicza, to słychać samochody rano, wieczorem i w nocy więc nie wiem czy może być zupełnie cicho. Tak poza tym przenieśliśmy się ze starego bemowa, gdzie okna były od strony kampinosu, raaany ale tam to było cicho, no ale co kto lubi. Ostatecznie mieszkamy w mieściesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka