Dodaj do ulubionych

Fotelik coneco atos, ktoś wie?

22.04.07, 07:30
Witam,
Przymierzamy się do zmiany fotelika ( chcielibyśmy się zmieścić w 350 zł), i
znależliśmy coneco atos. Ktoś coś wie na jego temat? Wydaje się być podróbką
Maxi cosi priori? czy ktokolwiek używał lub używa tego fotelika? Będziemy
wdzięczni za wszelkie informacje.
Pozdrawiamy.
Obserwuj wątek
    • sadaga Re: Fotelik coneco atos, ktoś wie? 22.04.07, 19:21
      Hej! Mój mały jeździ w tym foteliku i bardzo go lubi. Dla nas to istotne bo on
      generalnie nie przepada za jazdą przypięty pasami. Według mnie fotelik jest ok.
      Masz racje - to podróbka maxi cosi. Tapicerke mozesz zdjąć i uprać, łatwo sie
      zapina i dobrze trzyma (dziecko sama raczej nie odepnie-piszę raczej bo
      dzieciaki są jednak nieprzewidywalne). Materiał oddychający, czyli dziecko sie
      za bardzo nie spoci. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania -pisz. pozdrawiam! aga
      • mamula_to_ja Sadaga :-) No widzę że ciąglę Cie naśladuję:-) 19.05.07, 11:59
        I to nieumyslnie! Własnie przedwczoraj kupiłam ten fotelik :-D Zobaczymy jaki
        będzie :-)
        • sadaga Re: Sadaga :-) No widzę że ciąglę Cie naśladuję:- 30.05.07, 14:25
          z tego wynika ze gusta mamy podobne :-) mam nadzieje ze będziesz zadowolona.
          mój synek nie protestuje i wreszcie lubi jeździć samochodem :-)buziaki
          • mamula_to_ja Re: Sadaga :-) No widzę że ciąglę Cie naśladuję:- 31.05.07, 09:37
            Jest ok. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to te osłonki na pasy (gumowane od
            spodu!) :-) ale je zmieniłam na te od wózka.W wózku nie używam a teraz w
            granatowym foteliku mam różowy akcent :-D
            SZkoda też w sumie że sie nie rozkłada. Bo nie wiem czy Hanka da radę dojechać
            np. z Wawy nad morze. No ale się kiedyś okaże :-)
            • sadaga Re: Sadaga :-) No widzę że ciąglę Cie naśladuję:- 31.05.07, 11:52
              Nie wpadłam na pomysł z tymi pasami :-) Pomysłowa jesteś. Co do rozkładania, to
              też nad tym myślałam ,ale można regulować oparcie - może nie dużo ale zawsze
              coś. Tez jestem ciekawa jak mały zniesie podróż nad morze. Mam nadzieję ze
              dojedziemy bez problemu. Planujemy wyjechać nad ranem, powinno być łatwiej.
              • mamula_to_ja Reguluje się??? O masz.A jak ? :-D 31.05.07, 13:40
                Bo ja nie wiedziałam hihihi....
                • sadaga Re: Reguluje się??? O masz.A jak ? :-D 01.06.07, 09:34
                  Z przodu fotelika jest taki uchwyt (idąc w dół od pasa regulacyjnego między
                  nóżkami), jak go pociągniesz fotelik się pochyli umożliwiając przyjęcie pozycji
                  półleżącej. :-)
                  • mamula_to_ja Re: Reguluje się??? O masz.A jak ? :-D 02.06.07, 11:25
                    Bardzo bardzo dziękuję. Nie domyślilam się a nie maiałam instrukcji :-) No to w
                    takim razie uważam że fotelik jest rewelacyjny!!! :-D
    • hannah29 Re: Fotelik coneco atos, ktoś wie? 30.05.07, 12:47
      za ta sama cene mozna kupic maxi cosi priori uzywany, z tym ze na krocej starcza:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka