Dodaj do ulubionych

ZaPrAsZam!

19.08.05, 23:36
A wiec zapraszam wszystkich na koncert charytatywny, ktory odbedzie sie 3
wrzesnia na wireckim targowisku! Macie okazje na dobra zabawe ale rowniez na
to, by komus pomoc! Zapraszam serdecznie wszystkich tych, ktorzy swoja
obecnoscia i wrzuceniem cos do puszek pomoga najubozszym z naszego regionu!
Wiecej informacji znajdziecie na www.koncert2005.prv.pl!
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 20.08.05, 09:42
      No toż gratuluja tego, ze Ci sie jednak udało to wyrychtować.
    • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 20.08.05, 11:32
      Dzieki :) Nie jest tak jak sobie wymarzylem, ale jestem szczesliwy, ze dom na
      ktory bedziemy zbierac bedzie cos z tego mial bo wlasnie o to przeciez chodzi!

Tylko teraz jest jeden bardzo duzy problem, czy ludzie przyjda na targowisko???
      Jak mozna dobrze rozreklamowac impreze... Wg mnie nejlepszym zrodlem informacji
      sa wlasnie ludzie, wiec prosze wszystkich z calego serca aby infomowali innych o
      zblizajacej sie imprezie! Z gory dzieki! :)

Pozdrawiam
      • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 20.08.05, 11:58
        Jeronie, przedzwon do gazet.
        Z dziynnikow mosz Wyborczo i Dziynnik Zachodni.
        Z tygodnikow Wiadomości Rudzke, Głos Zabrza i Rudy Slonski, Goniec Gornoślonski
        Niy zapomnij ło kablowce "Elsat"i inkszych.
        Mosz jeszcze lokalne radia i telewizyjo.
        Toż chytej za telefon i dzwoń. Możno cosik ze tego wyńdzie, a jak niy to ich
        strata. W internecie tyż se starej to jakosik promować.
        Pozdrowiom.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940
        • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 22.08.05, 09:02
          Jesli chodzi o Wyborcza to byl taki malutki artykul, w dzienniku pod koniec
          miesiaca maja byc jakies zapowiedzi no chyba, ze uda sie nam, aby owa gazeta
          miala patronat miedialny nad koncertem to wtedy sprawa bedzie wygladala calkiem
          inaczej. Najlepiej wspolpracuje sie nam z Goncem Gornoslaskim, gdzie ludzie sa
          mili i chca pomoc innym!

Nie zapominam rowniez o telewizji lokalnej, w koncu Sfera TV ma oficjalny
          patronat nad koncertem.

Co do radia, to jeszcze nie wiadomo... Pozdrawiam!
          • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 22.08.05, 13:10
            Ano widzisz, jakoś to leci do przodka. Po prowdzie to som sie dziwuja.
            A media informuj. Telefony, faxy, e-malie trza puścić w ruch. Nawet jak niy
            łodpowiedzom i niy zainteresujom sie to przinojmni Ty bydziesz wiedzioł żeś
            swoja robota zrobioł dobrze.
            Po prodzie to możno lepi by było, coby niy był to yno koncert rudzki, z myślom
            yno ło rudzkich dzieciach. Zdo mi sie co trza wyńść z tym na wojewodztwo, no dyć
            to już yno Twoja decyzjo.
            Mom jednak nadzieja, że bydzie to impreza coroczno i bezto chciołbych Ci tyż coś
            zaproponować.
            Zbiyrej dokumyntacjo tyczonco sie ty imprezy, założ tyż jakby ksiynga
            pamiontkowo, kaj mogom być wpisy zespołow kere bydom w tym brały udział,
            zaproszonych gości, a tym bardzi dzieci do kerych trefiom potym piniondze.
            Możesz se tam tyż wklejać wycinki prasowe. Jo Ci zresztom tako ksiynga moga
            fundnońć. Kosztuje yno 40 złotych toż niy zbankrutuja, a bydzie to moja jakosik
            osobisto mało cegełka do tego co robisz.
            No dyć to niy wszysko.
            Jest we Polsce organizowany konkurs "Społecznik Roku".
            Wiym ło tym cosik, boch som tam był dwa razy nominowanym.
            Organizuje to Fundacjo SOS, a finansowane jest z czyńści Nagrody Nobla Wisławy
            Szymborski. Przez piyrsze sito przyńdziesz bez problymu, dyć trza sie dostać do
            finału, co mie sie niy udało. Wybiyro sie corocznie przinojmni 5 finalistow
            kierzy dostowajom dotacjo 10 000 zł na to co robiom.
            Mosz wiynksze szanse niż jo, bo to jest działalność charytatywno, a właśnie
            takowo tam wyraźnie promujom. Zdo mi sie co we finale jeszcze niy było nikogo
            kery by chocioż czyńściowo właśnie niy był nastawiony na to. Bestoż jo tam
            jednak na dotacjo niy miołch szans (w końcu na swoja wielko wystawa cołki
            kolekcji musioł żech zacingnońć normalny kredyt we banku i poleku spłacać go ze
            taszyngeldu), ale Ty możesz sie przebić.
            Zbiyrej dokumyntacjo, kseruj se wycinki prasowe, a na bezrok złoża wniosek dlo
            Ciebie ło tako dotacjo. Mie tam typowały Domy Kultury w kerych cieszyli sie ze
            moji ekspozycji, dyć może to zrobić nawet osoba fizyczno. Jak sie coś we
            regulaminie zmiyniyło, to i osoba prawno znojda.
            No toż co Ty na to?
            • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 23.08.05, 00:38
              Dziekuje Panie Bronku :) Bardzo chetnie przyjolbym ten prezent ale jest mi
              glupio... Tak za darmo, to jest jednak troszke kasy i czulbym sie winny :)
              Dziekuje za opinie, ktore mnie jeszcze bardziej pchna do robienia czegos dla
              innych! 22 wrzesnia w chorusie organizujemy impreze charytatywna, z ktorej
              srodki zostana przeznaczone na 3-letnia dziewczynke chora na bialaczke! Na ten
              sam cel zbierac bedziemy miesiac pozniej w tymze barze - zagra zespol cree!
              Dziekuje wszystkim za pomoc!

P.s. Panie Bronku, proponuje spotkanie na zywo, tam sie wszystko obgada. Prosze
              o odp! :)
              • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 23.08.05, 16:43
                Dobra, toż kupia ta ksiyga.
                Jak sie spotkomy to zarozki Ci jom dom. Jo sie ciesza, że moj pomysł Ci sie
                spodoboł. Jak yno jom byda mioł to prześla Ci majla co do terminu. Toż już
                terozki proponuja "Wiśniowy Sad". Przi biyrze zowdy lepi sie łosprowio.
                Pozdrowiom.
                • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 24.08.05, 21:38
                  Bede czekal na zaproszenie... :) ino kaj je ten wisniowy sad? Ja tez sadze, ze
                  przy piwku lepiej sie losprawia :)
                  • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 24.08.05, 22:02
                    Pacz, jo tyż żech prawie kupioł ta ksiynga.
                    No toż zarozki wysyłom Ci e-mail na poczta we tym portalu.
                    • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 25.08.05, 12:16
                      No ja, kupiołch tyż prawie dzisioj "Wiadomości Rudzke" w nadzieji, że możno
                      cosik ło tym koncercie poczytom.
                      Dyć tam nic takowego żech niy znoloz.
                      Godołś richtig z tym naszym cajtongym?
                      Możno niy zamieściyli notki, bo mieli prawie zamowienie na zdjyńcia
                      Pietraszewski i niy styło już miejsca na łamach?
    • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 26.08.05, 09:06
      heh szybki jestes bronku :) dam Ci znac wieczorem, czy bede mogl przybyc, ok?
      Mam male dziecko i nie zawsze moge pozwolic sobie na wyjscie :)

Co do wiadomosci rudzkich, to nigdy nikt sie nie zglosil do mnie z tejze gazety.
      Byly goniec gornoslaski, gazeta wyborcza, dziennik zachodni ale nasza rudzka nie
      :) Troszke to smiesznie, nie? Dzis wieczorem postaram sie cos wiecej napisac,
      teraz czas mnie goni i musze leciec do urzedu!
      • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 26.08.05, 18:52
        Hmm.
        Czy to WR miały sie do Ciebie zgłosić, czy to Tyś mioł sie do nich zwrocić?
        Po prowdzie to niy dziwi mie to, że tam prawie nic ło tym niy ma.
        Jak żech mioł swoje notgeldy na wystawie we MOKu na Fryncicie, to tyż nijak
        żech ich niy umioł namowić do tego coby cosik szkryfli ło notgeldach huty.
        W końcu jednak dostołch ze redakcji e-mail, że ło tym ani myślom napisać bo "w
        Rudzie Ślonski niy ma numizmatykow".
        Z DZ mom inkszo sprawa. Przeglondnołch dzisioj rudzki dodatek i nic ło
        koncercie niy prziuważoł. To jako w końcu z tym jest?
        • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 26.08.05, 22:51
          hmm jesli chodzi o DZ to jest problem. Jesli zgodza sie na to, zeby objeli nasza
          impreze patronatem medialnym to od pon do soboty codziennie maja ukazywac sie
          zapowiedzi koncertu, natomiast jezeli bedzie inaczej to maja sie ukazac dwa
          artykuly, ale nie jestem pewny co do daty!

Wracajac do tek ksiegi... Jestesmy Panu bardzo wdzieczni za tak fajnisty dar i
          nie byloby ok, jesli przyjelibysmy go w takich okolicznosciach! Chcielibysmy
          zaprosic Pana na impreze i wtedy tam wreczylbym nam Pan te ksiege! Co Pan na to?
          Jesli zgodzi sie Pan na to, to prosze o adres na @, gdzie oficjalnie Pana
          zaprosimy, Panie bronku :) Z wyrazami szacunku: inicjatorzy imprezy :)
          • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 27.08.05, 17:04
            Jeronie, niy robcie z tom ksiyngom za wiela łobciachu.
            "Co sie łodwlecze to niy uciecze"
            Jo tyż miyszom na swoj sposob we kulturze i jakosik choćby symbolicznie
            chciołbych wspiyrać kogoś kerymu chce jeszcze cosik se zrobić dlo inkszych.
            Co zaś do adresa, to kożdy zalogowany na tym forum mo tyż go w tym portalu.
            Jo ze swoji strony wysłołch już dwa majle i som bez łodpowiedzi. W prasie jak
            dotychczos żech żodny notki niy znoloz.
            Toż ło wiarygodność trza dbać nawet we Internecie.
            No, chyba, że komuś idzie ło coś cołkym inkszego.
            • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 31.08.05, 20:35
              heh ale ja juz nie jestem glownym organizatorem, teraz tylko inicjatorem! Nie
              chodzi mi o nic innego jak o to, by Pan wystapil na scenie w roli darczyncy :)

Pozdrawiam!
              • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 01.09.05, 10:02
                Witom.
                Prawie żech przeglondnoł "Wiadomości Rudzke".
                Wyczytołch tam co organizuje to jakiś bajkowy "Prezydynt Miasta Ponad
                Podziałami". Nic żech ło takim tytule we Polsce, a tym bardzi we Rudzie niy
                słyszoł, no a jo cygania yno ze musu (możesz czytać strachu), bestoż
                publicznie, jako darczyńca tym bardzi niy chca wystompić. Swojom glacom niy
                byda potwierdzoł jakisik wyborczych bajek, chyba że som moje, do rymu, no i po
                ślonsku.
                Dyć ciesza sie że takowy koncert jest. Jak uwożosz, że niy jest to yno "koncert
                wyborczy" i mosz chyńć ciongnońć to we nastympnych latach ( yno niy bier
                przikłodu ze rudzkego pryncypała i akcji "Rudzianie rudzianom"), to tym bardzi
                chca dać Ci ta ksionżka.
                Szkryfnij mi maila we tym portalu jako nojlepi jom dostarczyć, bo czas leci.
                Pozdrowiom.
                • hepik1 Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 20:05
                  Spora reklama koncertu w DZ,w dodatku rudzkim.W GW niestety nie widziałem.
                  Trochę źle,że będzie konkurencja -mecz Polsla - Austria i Sopot Festival.
                • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 21:27
                  Jak dobrze slyszalem WR pisza dziwne rzeczy... nie czytalem tego ale cos wiem o
                  tej gazecie. (mniejsza z tym, bo nie chodzi o to).

Sluchaj bronku, jesli nie chcesz wystapic jako darczynca... to prosimy Cie
                  bardzo wapadnij jutro an koncert i wrecz nam te ksiazke w czasie koncertu!
                  Bedziemy przy scenie, chyba za barierkami! Najwyzej spytaj sie o Maurycego :)

Co do twierdzen, ze koncert jest wyborczy... hmmm ja chcialem zrobic koncert
                  charytatywny i tylko taki mnie interesuje! Chce pomoc tym ludziom i dla mnie ta
                  impreza bedzie pomoca dla potrzebujacych. Jest tak jak jest bo my, jako osoby
                  fizyczne nie mozemy nic sami zrobic i dlatego w najblizszym czasie mamy zamiar
                  zalozyc fundacje!

Pozdrawiam!

Bronku, bede jutro na Ciebie czekal :)
              • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 21:33
                Witej Maurycy

Gratuluja wywiadu w gazecie. Jednak "Dziynnik Zachodni" to niy "WR" - no i dobrze.
                Coś mi sie zdowo, że sprawa ty ksiyngi jest już niyaktualno, bo pewnikym
                oficjalne organizatory jednak niy som tym zainteresowane.
                Ano, u mie sie nic niy marnuje.
                Pod koniec września zaś se jada na halymbsko "kolanijo"
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=24115299&v=2&s=0
                Prawie szykuja tam tako malutko wystawa notgeldow pomorskich - toż mogom jom
                mieć razym ze tom ksiyngom.
                Pozdrowiom.
                • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 22:10
                  Org moze nie, ale my tzn, inicjatorzy jestesmy bardzo wdzieczni za te ksiege i
                  bardzi bysmy chcieli, zeby sie Pan pojawil na tym koncercie! Chociaz pogadac :)
                  To by bardzi wiele dla nas znaczylo! Prosimy :)
                  • hepik1 Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 22:17
                    Bronek,nie daj sie prosić.W przerwie jakąś fraszke bys przeczytał...To przecież
                    szansa również dla Ciebie.
                  • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 02.09.05, 22:31
                    Hehe - a możno bych ta ksiynga dostarczoł przed połedniym.
                    Ciesza sie, że tego mojego pomysłu jednak sie czimiecie.
    • misior1984 Re: ZaPrAsZam! 05.09.05, 21:15
      A wiec juz po koncercie... Chcialbym podziekowac nielicznym osobom, ktore
      zjawily sie na wireckim targowisku i pomogly.

Teraz napisze co razem osiagnelismy:
      -pieniadze zebrane na koncercie - 550 zl
      -pieniadze zdobyte od sponsorów - 3500 zl (jak narazie)
      -rzeczy materialne, jak faks.

Nie jest tego duzo, ale mysle, ze chociaz po czesci to pomoze rozwiazac problemy
      w tym osrodku.

Koncert nie przebiegal tak jak nalezy (nie bede mowil z czyjej winy) ale juz
      wiecej nie bede sie ladowal w takie zabawy...

Jeszcze raz dziekuje!
      • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 05.09.05, 21:28
        Jeronie, niy rezygnuj. Poczonki zowdy som ciynżke. Ważne że cosik było.
        Przeca "co cie niy zabije, to cie wzmocni".
        Zoglondnij na to ze inkszego końca kija.
        Jakby niy okres welunkowy, to możno magistrat cołkym by sie tym niy zainteresowoł.
        Pacz, nasz prynypał łońskego roku łogłosioł cykliczno akcjo "Rudzianie
        rudzianom", a latoś jeszcze nic ło tym niy słychać. Toż niy być taki
        "jednorazowy" jako i łon.
        Starszymu zresztom idzie wybaczyć brak formy, jak prziłazi już czas do
        wyprzonganio. Ze modym to jednak co inkszego.
        Koncert se łodbył i to jest nojwożniejsze. Mom nadzieja, że mosz to jakosik
        udokumyntowane. Jak chcesz na bezrok zrobić ripley, to poślymy te papiory na
        konkurs "Społecznik Roku". Zaszkodzić niy zaszkodzi, a jakosik szansa, że chyci
        przeca jest.
        No dyć, jak chcesz rezygnować to niy ma ło czym godać.
        Zresztom, terozki mosz prawo popsioczyć, bo niy som to już puste słowa.
        Pozdrowiom.
      • hepik1 Re: ZaPrAsZam! 05.09.05, 21:59
        Też uważam,że zbyt szybko sie poddajesz.Miałeś konkurencję-mecz,Sopot.
        A niedociągnięcia będą zawsze.Trzeba bylo ogladac wybory miss Polonia w TV1.Tam
        dopiero była poruta.
        • jozefosmenda Re: ZaPrAsZam! 05.09.05, 22:09
          no faktycznie frekwencja nie dopisała ale mimo wszystko należą się wielkie
          podziękowania p.Barbarze Kołodziej,Misiorowi i innym osobom które do tego
          koncertu się przyczyniły.Cel bardzo szlachetny i to się liczy!
          • w36 Re: ZaPrAsZam! 06.09.05, 01:08
            jozefosmenda napisał:

> no faktycznie frekwencja nie dopisała

Hmm.. Białe CC z umieszczoną na dachu podobizną pewnej osoby (zdaje się
            siedzącej też za kierownicą) i hasłem, a krążące wokół tej imprezy w sobotę, tez
            miało mało widzów ;)
      • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 06.09.05, 08:18
        Hehehe - weź se Misior na tyn przikłod rudzke fora we tym portalu.
        Som czi. Dwa lecom drapko, a jedne sie kisi.
        Już chnetko dwa lata jak robia ze Rudy stolica fraszki i niy rezygnuja, a choć
        żech jeszcze niy jest stary, to przeca mody tyż niy.
        Ważne, że coroz wiyncy internautow w ty naszy szteli richtig widzi stolica
        fraszki. Trza je szkryflać i tela, a że jakiś przigupawy cynzor wycino nawet te
        niyprzeklejane, to yno śwaidczy ło niym.

Nikierzy

Se napyszczyli nakapowali
        A karawana idzie se dali.
      • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 09.09.05, 23:29
        Ano, Misior, pamiytej ło tym, że kożdo godzina kero żeś poświyńcioł na
        zorganizowanie tego koncertu znaczy możno i wiyncy niż piyńć godzin radnego,
        kery biere za to godziwo dieta.
        Kożdo godzina, znaczy tela (abo i wiyncy) co dziesińć godzin prezydyta, kery za
        to zbiyro już richtig grubo kasa.
        Karlusie, niy rezygnuj.
        • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 22.02.06, 21:28
          No, Misior, rachuja na to, że sie jednak tu zaś łodezwiesz.
          Możno byś latoś choć malutko koncert w jakimś lokalu zorganizowoł.
          Przeca mosz szansa na "notgelda ślonskego"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=9906973&a=37131818
    • broneknotgeld Re: ZaPrAsZam! 06.02.07, 18:15
      Toż jo zaproszom do muzeum mikołowskego.
      Idzie se tam podziwać na łobrozy prymitywistow ze kolekcji G. Trefonia (polecić
      trza te malowane na szkle drewniane kościołki), no i ślonske notgeldy (do końca
      marca).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka