Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      ciocia

ciocia

(7 wyników)
    • Jak w temacie :) www.cozabuty.pl/p,pl,2013,czolenka+rylko+f7fo7b+kremowe.html
    • Moja jedenastoletnia chrześnica chce na Gwiazdkę strój do tańca, który definiuje jako "jak w You Can Dance" ... Gdzie mogę znaleźć coś takiego w rozmiarze dziecięcym? Wszelkie ZARY i HMy juz złaziłam, udało mi się kupić jedynie getry - ocieplacze i to bez rewelacji. HELP Może sklepy internetowe? Może potraficie zaproponować jakiś zestaw?
    • Były ostatnio wątki o swetrach dobrej jakości, z wełny, itp. Przypomniały mi się te, na które "zachorowałam" w momencie, gdy termometr za oknem wskazywał -20 stopni. Swetry są ręcznie robione z prawdziwej islandziej wełny, a to strona o nich: www.rebekkagudleifs.com/sweaters.php www.flickr.com/photos/rebba/sets/72157604564573252/ Praktycznie jeden fason i powtarzalny motyw wzorku, jednego natomiast nie da się im odmówić - wyglądają na baaardzo ciepłe. Coś dla zmarzluchów. Swetry są d...
    • No nie mogłam się opanować :) i13.ebayimg.com/03/i/000/c6/30/d76c_1.JPG i2.ebayimg.com/03/i/000/c6/ce/d3ce_1.JPG
    • Coraz zimniej, więc w tym tygodniu kupiłam trochę "ocieplaczy": żółte rękawiczki Reserved i szalik Promod: images25.fotosik.pl/101/7f9e1bc6f514b055.jpg czerwony beret C&A i szary długi golf Bershka: images24.fotosik.pl/102/40b6e6cec0823a77.jpg skórzany kuferek - przytaszczony przed chwilą z targu staroci: images22.fotosik.pl/183/d4cda7602c00501f.jpg
    • jak mozna placic clo za paczki z usa? ostatnio dostalam lakier z usa i 0 cla! jakie znowu clo??? gdzie i komu sie je placi ??? jak dostajecie paczke od cioci kloci to tez placicie za clo? NIE CZAJE!!!
    • Dostałam od cioci z Hameryki (kurczę, ale to brzmi) bluzeczkę firmy Mostaza. Metka głosi, że kosztowała $600. Azaliż możliwe to? Nie mam pojęcia co to za firma, bluzeczka sama w sobie też nie wygląda na tak kosztowną (ale możliwe, że to ja jej nie doceniam;) Głupio mi teraz przed ciotką - taki drogi prezent? Czy może pomyłka? Dziękuję z góry za wszelkie odp :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się