ciocia

(6 wyników)
  • JAk dwudziestolatka.Nigdy nie stosowała żadnych kremów,najwyżej Nivea na twarz.NIe ma zmarszczek,ani celulitisu.Nie stosowała ,żadnych diet.A zęby ma ciągle swoje!
  • Dziewczyny, przyjechała do mnie ciocia z Francji, na dwa dni. Dziś (drugi dzień) poprosiła żebym w necie znalazła gdzie robią liposukcje bioder u nas w mieście. I co? I umówiła się na poniedziałek na wizytę i chce umówić się na lipo..... Kurcze, wyobrazacie to sobie??? Ciocia, którą widzę trzeci raz w zyciu na oczy, przyjeżdża na nostalgiczną wycieczkę po Polsce poodwiedzać rodzinę i szukałosia który będzie ją woził do lekarza, na zabieg i później dbał o nią, woził na zmianę o...
  • Włosy sobie ufarbowała na kasztan,Bożesz ty mój,jeden pan zaproponował mi pracę, Ela mi kupiła kompiuter,tylko Władziu coś markotny Bożesz ty mój.Ale ja szczęśliwa,Bożesz ty mój. Ciocia Stasia
  • Widziałam, że wiele z Was ma ochotę na coś takiego, a nie bardzo ma pomysł, kto miałby to zrobić. Moja znajona (a właściwie dalsza ciotka) od jakiś 20 lat produkuje wszystkie dzianiny, jakie sobie kto zażyczy - i wychodzi jej to naprawdę super. Zajmuje jej to jakieś 2 tygodnie, kosztuje ze 30-40 zł. Jak ktos chce, moge podać namiar. Acha, to nie reklama, nic z tego nie mam. Mnie robi i tak za darmo... ;-)
  • Polećcie jakiś proszę:-)))) ignis
  • Lumene.(6)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się