Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      ciocia

ciocia

(6 wyników)
    • Odwiedzilam wczoraj moja ciocie, ktora opiekuje sie sympatyczna spanielka. Rzadko mam okazje widziec psa (co pare miesiecy), ale za kazdym razem widze, ze pies przedstawia gorszy widok. Spanielka jest niemilosiernie gruba - pupe ma dwa razy wieksza od glowy. Tyje coraz bardziej. Nieustannie domaga sie jedzenia. Ciocia krzyczy, ze caly dzien je, ze ciagle piszczy, ze jest glodna. A prawda jest taka, ze pies dostaje do jedzenia kasze, makaron i inne resztki ze stolu. Ciocia chwali ...
    • Pies mojej ciocia ma 18 lat, tej zimy strasznie zachorować,prześwietlenie wykazło,że ma guza na kręgosłupie, który spowodował niedowład łap. Po zastrzykach trochę mu się poprawiło, ale trzeba go wynosić na dwór, a do małych psów nie zależy. Chodzi po domu przewraca się i obija o meble, ale łazi choć dziwne, że ma siłę, bo strasznie wychudł mimo że je i to sporo. Okropnie wygląda, kości mu sterczą i bardzo wyliniał. Na pewno nie jest mu łatwo, ale sprawia wrażenie cierpiącego psa. Wetery...
    • Mojej Cioci zmarła własnie suczka i chciałaby nastepna ale koniecznie sznaucerke Wiec poszukuje miejsc gdzie można kupić sznaucerke średnia ewentualnie miniaturke w warszawie bądz okolicach szczeniak nie musi byc rodowodowy.
    • Moja ciocia powiedziala ze jej pies polknal tabletke pare godzin temu na serce. Nie przejmuje sie bo twiedzi ze 2 letnie owczarek niemiecki przezyje.I ze fakt ze przedtem troche zjadl suchego jadla zabezpieczylo mu zoladaek. Powiedziala ze dala mu mleko i troszke jogurtu i ze bedzie dobrze. Ja uwazam ze powinna isc do weterynarza. Czy mam racje?
    • Papuga mojej cioci (nimfa) zaczęła się ostatnio dziwnie zachowywać. mianowici: pochłania ogromne ilości gazet, reklam z hipermarketów, ulotek itp. to jakaś choroba?? a może niedobór witamin?? pomóżcie bo ciocia nie wei co ma robić z tym fantem!
    • kontakt, Kraków, tel 012 6345970 wieczorem po 19 tej , komórka 503178956. Urodzone w niedziele 4 maja 2003, ładne, zdrowe, zaszczepione, po ojcu z rodowodem. Matka bez rodowodu, więc sprzedam niedrogo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się