ciocia

(10 wyników)
  • Słuchajcie, czy ja mam prawo wiedzieć, z kim przebywa i bawi się moje dziecko podczas dni/popołudni, kiedy to tata ma się nim opiekować? Jak prędko wasi byli przedstawiali waszym dzieciom swoje nowe partnerki? Bo jestem trochę zdenerwowana informacjami, które wymykają się mojemu dziecku.
  • Chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat. Mąż wyprowadził się w marcu i zostawił mnie z dwójką małych dzieci. Ponieważ nigdy nie było rewelacyjnie to ja złozyłam pozew do sądu o rozwód. Odbyły się dwie sprawy i na kazdej mąż oznajmił że mnie kocha ale nie możemy się dogadać, w związku z tym nie dostałam rozwodu ani separacji. Mąż w sądzie oznajmił ze nikogo nie ma i znikim się nie spotyka. Wczoraj zabrał dzieci na wycieczkę i przedstawił im nową ciocię. Jak to córka powiedziała...
  • pisze do was z proza o pomoc w takiej trochę nie typowej sprawie . chce złożyć wniosek o podwyższenie alimentów na synka - było by prościej żeby pracował w pl a jest za granica . wczoraj na moja prośbę ciocia która tez tam jest zadzwoniła do ex męża i wygadał się ze tam jest mieszka i pracuje . ciocia chce poświadczyć ze taka rozmowa miała miejsce itp , chce dołączyć to jako dowód czy jakoś tak do rozprawy . czy może mi ktoś powiedzieć jak to powinna być napisane i co zawierać jakie inf. PS- ...
  • Czesc Dziewczyny:) Widzialam, ze Sabiniuk juz sie wygadala, ale jeszcze sama musze wykrzyczec to... JULCIA JUZ JEST NA SWIECIE!!! Melduje, ze urodzilam 11 wrzesnia o godzinie 10.00 po 4,5 godzinnym porodzie z ktorego 2 godziny przespalam. Mala miala 3100 g i 52 cm. I jest najpiekniejszym Sloneczkiem na swiecie:) Wszyscy, ktorzy dotad ja widzieli od razu sie w niej zakochali:) I w ogole to jestem taka szczesliwa, ze juz nie wiem co napisac.... Pozdr Leeya PS. Porod nie jes...
  • odpowiedziałam: " Skarbie Kuba ma tate. Każde dziecko ma tate.." Ona: "No tak ale Go tu nie ma..?" Ja: "Widzisz Skarbie tak czasami bywa, że mama i tata nie mieszkają razem..." i w pośpiechu zmieniłam temat. To była krótka rozmowa z 8-letnią córką mojej przyjaciółki, która znała "wujka" i czasami o niego pyta. Kuba był przy tej rozmowie, na razie nie rozumie, ale co będzie za jakiś czas.. Takie sytuacje, pytania są nieuniknione zwłaszcza od dzieci bo one są szczere i popros...
  • Jestem trochę rozchwiana.Dziś dzieci po powrocie weekendowym od taty(i po długiej przerwie wakacyjnej) opowiadały, jaką to "milusią"ciocię poznały.I tata z nią spał..Nie tak sobie wyobrażałam pierwsze spotkanie dzieci z nową kobietą męża.Wasze dzieci też mówią "ciociu" do nowych partnerek Waszych eks?I co gorsza, dla mnie samej,poczułam się zazdrosna(!!???).Nie rozumiem czemu:(Ja go nie kocham.Mogłoby być łatwiej na tym świecie..Też tak macie? Pozdrawiam
  • Witajcie. Właściwie piszę w czyimś imieniu. Nie bardzo wiem gdzie/ do kogo sie udać po jakąs pomoc, poradę, a chciałabym komuś pomóc. Wlasciwie to chodzi mi o to ile zyczy sobie komornik za wyprowadzenie kogos z mieszkania. Moja cicocia jest po rozwodzie (z winy wujka) i orzeczeniem o eksmisji. Ciocia byla zeby wymeldowac wuja, ale powiedzieli ze najpierw to musi komornik go wyprowadzic. Poszla do komornika, a ten jej powiedzil, ze zyczy sobie 3,2 tys zl. Ciotka prawie zeszla na za...
  • kochni.. mąz zdradzał i w końcu odszedł ...mimo mich błagań..płaczu... moja walka o niego bbyła długa ...ale bez sensowna..powracał do nas tylko aby rozbudzić nadzieje..wyniesc z domu co sie da,,,nakłamać..ponizyć..namieszać i znikał do niej... i tak kilka razy...powiedziam dość...musze sie ratować siebie i małego.... pozew... 1 sprawa.....radość wielka ..bo po 1 sprawie maz wraca do domu...na 3 dni...znowu rozczarowanie ...płacz.....
  • Witam, jestem bliska sprawy alimentacyjnej chciałam się zorientować czy do kosztów dziecka można zaliczyć ratę za mebelki dziecięce? Z tym że ja nie dostanę na raty, a będą one na moją mamę. Tylko czy wogóle można to wliczyć? Proszę o odpowiedzi.
  • Mam do Was pytanie i nielada problem. Jak Wasze dzieci mówią do wszych facetów??? Mam 3 letnie dziecko, jakiś czas temu poznałam fajnego człowieka, planujemy wspólną przyszłość. No własnie i tu zaczyna sie problem. Jak dotąd córka mówi do niego wujek, ale co dalej, jak zamieszkamy razem weźmiemy ślub, to ciagle bedzie wujek? Jak za parę lat pójdzie do niej na zebranie do szkoły też bedzie wujkiem? Czy może powinna mówić mu po imieniu?Ale on ma 30 lat a ona 3!!! Już teraz czuję się...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się