ciocia

(20 wyników)
  • jej Jeremiaszek i czaj ??? Nie ma....:-( nie ma też Leszka,Bogusi a o Robercie i Polo to juz zapomnieli.Co za czasy!!
  • Dlaczego te nie-bliźniaki Michała nazywają Zytę "ciocią"? Jest narzeczoną ich ojca, jak dobrze pójdzie macochą - czy w tym serialu wszystko musi być takie ... klanowe. Równie dobrze mogliby mówić jej po imieniu ... czy będzie też ciocią jak wyjdzie za Michała?
  • Oj, Jeremiaszek w nocy bedzie mieć natchnienie.....aż bedzie trzeba dzownić po Medikal Asistans, po kardiologa.
  • Dzisiaj ogladam powtórke wczorajszego klanu i co słysze z ust Elżuni w dialogu z serialowa córeczka - "ciocia Stasia wszystkim sie zajmie" czyli ma sie rozumiec zrobi wigilie na 20 osób z pierogami, uszkami, barszczykami, karpiami, ciastami i innymi bajerami, ba pewnie przygotuje jeszcze swoja wigilie..no jak na kobite 80 letnia to nie lada wyczyn..bo ja z mama jako o wiele młodsze juz mamy dosyc przygotowan w kuchni...czy na prawde trzeba widzom wciskac taki kit, czy ktos przekłada te ...
  • odnoszę wrażenie, ze na tyle osób na Sadybie, to Stasia musi chyba ciasto naleśnikowe rozrabiać w wiadrze, nie dość, że pojedzą na miejscu, to jeszcze "na wynos" trzeba dać tak samo chyba bywa z innymi obiadami, no i ta zupa zacierkowa- zczym te zacierki? z rosołem na kurce?
  • Wspominała kiedys, ze pamieta jak przed wojna do kosciola bryczką jezdzili. Czyli dobrze ponad 7o lat. Niezle sie trzyma jak na sybiraczkę.
  • ona ledwo już dyszy. ciekawe ile jej płacą za taki zapier***
  • Scenarzyści to chyba debile i nigdy mieszkań nie wynajmowali. Robert zwalnia mieszkanie cioci Stasi i deklaruje się, że dopoki ona nie znajdzie nowego lokatora, to on bedzie za nie płacił!!!! Takie debilizmy to tylko w tym serialu, który rezygnujący z wynajmowanego przez siebie mieszkania ma za nie dalej płacić ?? ot pakuje manele, reguluje ostatnie należności i do widzenia, dalej niech się właściciel martwi. Elżunia też pierdolnięta " a czy on się nie poczuwa aby znaleźć nowego...
  • Chyba powinna być babcia Ewa, skoro żona dziadka Romka. A Jęcząca mówiła do Ksawerka: bądź grzeczny i zacznij rozrabiać jak przyjdzie ciocia Ewa. Poza tym matka Żanetki - be! Skąd oni wzięli takie antypatyczne babsko do filmu? Oprócz tego, że rolę ma wredną, to sama aktorka jest odpychająca.
  • Ktoś wie, dlaczego ona dalej tam zapierdala i robi za darmową kuchtę? Przecież ma swój dom , męża, nim powinna się zajmować a nie dawać się wyzyskiwać rodzince leni. Przecież szanowna Elżunia bąki zbija, nic nie robi, tylko siedzi przy stole, albo się snuje odstrojona po chałupie. Elżunia niby taka dobra, kochająca a eksploatuje biedną, starszą panią bez litości!
  • Pytanie jak wyżej. Czy za to nieustanne krzątanie się n Sadybie i to "to może ja czaju naparzę?" Stasia dostaje kasę od Elżbiety i jej rodzinki? To jej usługiwanie zaczyna mi dzialać na nerwy. I jak Jeremiaszka zaniedbuje ;) Niewolnictwo XXI wieku ;)
  • j.w.
  • oj,ale się Ela obnosiła dziś z kwieciem...
  • Czy ktos mógłby mi wyjaśnić dlaczego Teresa zwracała się do Basi (wczorajszy odcinek) na spacerze w lesie "ciociu", kiedy jest ona babcią Pawła?
  • Oj, biedna ta nasza Elunia z Klanu! Obiadu nie ma czasu ugotować dla Jurka, ciągle się spieszy do tej swojej apteki... która... czy aby na pewno istnieje??? Ciekawi mnie, dlaczego od paru dobrych lat nie jest już w ogóle pokazywana? Przecież byłoby to świetne miejsce rozwoju scenariusza - a to ktoś mógłby zagrać jakiś epizod, a to pani "Absolutnie" wpadłaby po leki, a to wiecznie niezadowolona siostra Bogny z Hrubieszowa... a może czasem pan wydawca książki lub jakiś inny, zakoc...
  • Moim zdaniem Czeszka: www.widelec.pl/widelec/1,101584,7023238,Ktora_brzydula_jest_najladniejsza_.html Nasza jest ładna i... nic więcej. Brak jej sex appealu. Taka ciocia Klocia. Sukienki ciążowe albo pod szyję, jakieś buciory, które wyglądają na za duże i na za ciężkie.
  • Bożesz Ty Mój czy w tej nowej kuchni ciocia Stasia będzie potrafiła czaju zaparzyć i pielemieni dla Michałka nagotować ?
  • Przecież była na tyle duża, kiedy zginęła jej mama- że na bank ją pamięta i wie kto jest jej mamusią. Dlaczego zatem do Czesi mówi mamo? Powinna mówić ciociu lub po imieniu.
  • zainspirowana tym postem : 1448IP: *.acn.waw.pl Gość: 1448 20.03.08, 18:31 Odpowiedz Jacek wyznaje Donacie miłość - nie chce dłużej żyć w kłamstwie, nie kocha Beaty. Obiecuje dziś jeszcze porozmawiać z żoną o rozwodzie. Tymczasem ma dla Donaty niespodziankę - w przerwie na lunch idą oglądać mieszkanie w strzeżonym osiedlu w Piasecznie. Będą stąd mieli blisko do banku... Do Michała dzwoni ze Śląska Patrycja. Postanowiła wrócić do Warszawy. Prosi o przekaz pieniężny na bilet. Pan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się