Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      ciocia

ciocia

(10 wyników)
    • Witam. Dziewczyny pomóżcie. Brak mi pomysłu na prezeznt dla mojej cioci, która za miesiąc kończy 50 lat. Planuję coś kupić w granicach 200-300 zł. Zupełnie niewiem, co można jej kupić. Podpytywałam jej dzieci, ale też nic nie wymyślili. Podsuńcie jakiś pomysł!
    • Poradźcie,proszę, wiem, że trochę "komunijnych" wątków już było, ale dotyczyły zazwyczaj prezentów od rodziców chrzestnych, a ja jestem tzw. "zwykłą ciocią" :) Sytuacja o tyle się jeszcze "komplikuje", że moja koleżanka (mama dziewczynki przystępującej do I komunii) urodzi lada dzień swoje trzecie dziecko i zamierza je ochrzcić tego samego dnia, a zatem czeka mnie także prezent dla najmłodszego, a i chociaż drobiazg dla "średniaka"... No i co tu kupić, by - z jednej strony dziecio...
    • Jaki będzie najbardziej odpowiedni prezent dla 2-miesięcznego maluszka? Jestem ciocią przyszywaną... koleżanką ze szkolnej ławki mamy i taty malca, to będzie pierwsza wizyta u małego Jasia... co można kupić takiemu maluszkowi... nie chce kupować ubranek bo i tak z tego wyrośnie... ja wolę trochę porozpieszczać malca... jakie macie doświadczenia kochane mamy....
    • Witam, Może byłyście kiedykolwiek w takiej sytuacji? Jesteśmy zaproszeni (nasza rodzina) na 80-tkę cioci, która to rocznica będzie hucznie obchodzona... Jak... wesele ;D No i nie wiem co jej kupić, macie jakiś pomysł? Prooszę o pomoc!!!
    • Witam. Dziewczyny pomóżcie. Brak mi pomysłu na prezeznt dla mojej cioci, która za miesiąc kończy 50 lat. Planuję coś kupić w granicach 200-300 zł. Zupełnie niewiem, co można jej kupić. Podpytywałam jej dzieci, ale też nic nie wymyślili. Podsuńcie jakiś pomysł!
    • Moja 6,5 miesięczna córeczka od około 3 tygodni chodzi do żłobka. Zastanawiam się czy wypada kupić dla pani wychowawczyni jakiś drobny prezent ( myślałam konkretnie o czekoladkach) z okazji świąt? Wiem że jak ja chodziłam do przedszkola i szkoły to był taki zwyczaj ale nie bardzo wiem jak to jest teraz. No i zastanawiam się czy dawać każdej Pani taki prezent czy np. tylko tej która będzie ode mnie odbierać dziecko? Czy kupić jakiś prezent też dla kierowniczki żłobka? Mam nadzieję że co...
    • Dziewczyny pomóżcie, zostałam zaproszona n piątek do cioci i wujka na Złote Gody. Co się kupuje na takie okazje? Najpierw jest Msza, a potem małe przyjęcie. Pomysłu u mnie żadnego :( Sprawa pilna :)
    • dla syna kuzyna ( mojego brata ciotecznego) potrzebuję zakupić. Jest u nas w rodzinie przyjęte, że dziecku pierwszokomunijnemu przesyła się z tej okazji kartkę i jakiś drobny prezent nawet jeśli się nie jest na uroczystość zaproszonym - swoją drogą fajny zwyczaj bo dziecię wie, że ciocię ma ;). Łukasz ( lat 9) ma starszą siostrę ( lat 14) obydwoje dobrze się uczą więc książki odpadają bo nie znam stanu ich biblioteki. I nie mam pomysłu co mu zakupić. Myślałam o fajnym komplecie pościeli z...
    • Cześć! Ostatnio znalazłam w merlin.pl zabawkę OSOBISTY ALFABET dziecka. Link poniżej: merlin.pl/Osobisty-alfabet-Twojego-dziecka- zabawka-edukacyjna_Canca/browse/product/206,708203.html Czy może ktoś z Was ma taki produkt? Warto? Wydaje mi się to fajnym pomysłem, ale zanim wydam pieniądze chciałabym się przekonać, czy to "działa" :) Z góry dziękuję za odpowiedź! Dominika
    • Czesc ! Znajoma namawia mnie na kupno Termomixa. Mowi ze ona nie wyobraza sobie kuchni bez tego uzadzenia. Ja sie obawiam ze znowu kupie cos co tylko zagraca szawke i jest uzywane moze raz na rok. A jakie Wy macie opinie na temat tego robota ? Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się