Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      dole

dole

(106 wyników)
    • Jakis sezon dwa temu była moda na stroje zupełnie nie od kompletu jeśli chodzi o górę i dół. Buszujac po nexcie kupiłam kilka pięknych dołów ale niestety góry były w rozmiarze 32A. Jak sądzicie czy nadal można zestawiać takie misz/maszowe kostiumy, czy bezwzględnie musi być komplet??
    • W jakim sklepie mogę znaleźć dół od kostiumu z zabudowanym dołem? Nie lubię tych super wyciętych :-(. Interesuje mnie zarówno jedno jak i dwuczęściowy.
    • Właśnie,jakie jest na to wytłumaczenie?Że ktoś chce sobie zmiksować strój z 2 różnych wzorów?Kilka razy widziałam fajny strój,ale była tylko jedna część,druga sprzedana.
    • Znacie ten problem? Zawsze miałam tak, że rozmiar na dole był o jeden albo dwa większy od tego na górze. Obecnie u mnie góra to 38 a dół 42. Czy w takim przypadku macie problem z kupnem ciuchów, nawet spodni? Ja dodatkowo mam jeszcze strasznie duże wcięcie w talii (zawsze miałam), więc znalezienie czegoś co będzie dobre w biodrach i nie będzie odstawało w talii graniczy z cudem. Najtrudniej jest znaleźć sukienkę czy płaszcz. Macie podobnie? Jak sobie z tym radzicie?
    • Kupiłam taka tuniczkę tylko w żółtym kolorze-moim ulubionym :) --- www.allegro.pl/item213026910_x_lipsy_tunika_nowa_s_x.html , mam żółte szpilki-balerinkowe przody. Niestety nie wiem jaki dół wybrać. Uwaga-rurki jeans i czarne odpadają-mam za szerokie biodra... Dzięki
    • witajcie, mam problem z wyborem "mundurka" na egzaminy. na górę - wiadomo, koszula, ale co z dołem? oczywistością wydaje się elegancka spódnica, jednak prawdę mówiąc bardzo mało mam okazji do wbicia się w takie ubrania, a mój pragmatyzm mówi mi, że studencki budżet na ten miesiąc nie cieszy się na myśl o wydatku na jeden raz. czy istnieją ubrania, które z koszulą/marynarką i czółenkami na obcasie są wystarczająco wyjściowe na taką okazję, a jednocześnie dają się nosić do sandałów, słomkowego ...
    • podajcie prosze konkretne modele dzinsów bo musze sobie jakies kupić a konkretne nazwy duzo mi ułatwią:)aha chodzi mi o lee,wrangler,levis dziekuje
    • Podobno teraz jest trendy łaczenie w strojach kolorów typu góra inna + dół inny. Mam kostium kąpielowy w którym się zniszczył dół (poprzecierał) i się zastanawiam czy mogłabym gdzieś dokuić ten dół w pasującym kolorze. Czy przy takiej kombinacji ważne jest by był ten sam materiał (rodzaj)? Aha, jestem z Wawy i wolałabym kupować w realu.
    • Pomóżcie proszę! Mam szerokie biodra, podobno powinnam nosic jeansy rozszerzane dołem. W sklepach, w których szukałam znalazłam NIECO szersze dołem spodnie, ale szerokich niet. Szukam nie dzwonów, ale spodni zdecydowanie i widocznie szerszych od kolan w dół. Widziałyście gdzieś takie?? Dzięki za pomoc!!
    • Mam coś w tym stylu www.allegro.pl/show_item.php?item=195052460 I co dalej? Spódnica ołówkowa i piptoły? Inne sugestie? pozdrawiam Clem
    • mam kilka fajnych brązowych bluzek i noszę je do jeansów, ponieważ nie wiem z jakim "dołem" mogłabym je jeszcze zestawić.
    • Dodam, że jest to tunika na co dzień. Na pewno dzinsy ale jaki kolor leggisów czarne a może brązowe?
    • mam czarną długą bluzkę, wycięcie na plechach. Dość elegancka. Podobna do tej tylko rękaw 3/4. www.trendylook.pl/photos/645n.jpg Nie chce nakładać jej na same rajstopy jak na zdjęciu, ponieważ uważam, że jest za krótka. Co mogę założyć zamiast rajstop?
    • odkad mam wiosenny plaszczyk, chyba 2 lata (siega mi do prawie kolan, ok 10 cm przed) - bezowy, z paskiem klamrowym, zapinanie na wciskane guziczki. zawsze sie mi sie wydawalo ze jesli cos zaloze krotkiego , tj spodnie dl rybaczek, albo spodnice za kolana to ja w tym smiesznie wygladam. staralam sie nie zapinac plaszcza i chodzilam w luznym, jednak czasem to przeszkadza. albo zakladalam dlugie spodnie do kostek (np jeansy) i sie wtedy zapinalam. niewyobrazam sobie teraz zalozyc to te...
    • czerwonej, w stylu lat 80. zbluzowanej, ściągniętej szerokim pasem tej samej tkaniny na dole, z przodu pod szyję z doszytą "wolno latającą" plisą, dekolt amerykański, po bokach od szyi dwie taśmy- zwisadła z tej samej materii? sama się zdumiałam, że w tym dobrze wyglądam, ale jednak ;-) chodzi o strój na co dzień - dobre będą dżinsy szaroniebieskie? i gdzie dostać takowe dżinsy z cienkiego, letniego dżinsu na mój tyłek, rozmiar 46?
    • Zgubiła Mi się klamra od paska hermes :( Czy ktoś wie czy mozna dokupić samą klamrę, czy tylko w komplecie? I jaka jest cena? Byłabym wdzięczna, jeśli ktoś mieszkający w dużym mieście ze światowymi sklepami mógłby Mi to sprawdzić... chlip chlip
    • Bardzo lubię ołówkowe spodnice. Chciałabym zakupic sukienkę, gora nie wiem jaka ale na pewno ołówkowy dół. Czy wiecie gdzie można kupić w Lublinie cos takiego? A może znacie linki do fajnych fotek? Pozdrawiam.
    • Dostałam świetną sukienkę mini, obcisłą, elastyczną - problem polega na tym, że dół podciąga się do góry:] czy jest jakiś sposób aby powstrzymać tę wędrówkę?? z góry dziękuję za pomoc
    • mam doła i chyba muszę iść trochę poszaleć po sklepach mam tylko mały problem bo na razie nie mam forsy. To jest straszne żeby człowiek pracował na pełnym etacie i zarabiał takie grosze. Może znacie jakieś fajne pomysły na dorobienie paru groszy do pensji?
    • Zastanawiam się i doszłam do wniosku, że niektóre fasony szarawarów całkiem mi się podobają - odpowiada to mojej sympatii do mniej europejskiego stroju. Natomiast absolutnie nie znoszę szarawarów z bardzo niskim krokiem, które określam mianem "pieluchowych" (zresztą chyba nie tylko mnie tak się kojarzą). Podobają mi się takie, które mają szerokie, ściągnięte u dołu nogawki, natomiast krok z grubsza na normalnej wysokości. Niestety mój organizm ma dwa dodatkowe wymagania: 1. Nosz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się