dole

(29 wyników)
  • 2 miesiace po operacji nie prechodzi mi temperatura - jestem juz po 3 antybiotyku 5ciodniowym i mam wrazenie, ze minimalnie mnie swedzi "tam na dole". Czy to oznacza, ze dzieki antybiotykom dostalam jakiegos cholerstwa mimo, ze bralam probiotyk? czy moge kupic cos w aptece na to bez recepty?
  • Wypadnięty dysk - dół kregosłupa . Wszyscy mówią o ćwiczeniach ale może ktos mi powie jakie pozdrawiam
  • odczuwam czesto bole w pochwie i bole na dole placow tuz nad pupa nie wiem czym to moze byc spopwodowane ?
  • Witam, tydzien temu ,idac wpadlam prawa noga do ok 30 cm dziury bo bylo ciemno, cos mi trzelilo lekko w ledzwiowym odcinku kregoslupa, ,lekko mnie pobolewa , ale najgorsze jest to ze od tego czasu , czuje takie zimno, szczypanie, od pasa w dol, jakby mnie ktos poparzyl ,mimo ze cialo mam zimne, a posladki wrecz lodowate , tak jakby ktos mnie nasmarowal spirytusem czy amolem, ,do tego mam zimna lewa dlon, i tez takie szczypanie palcow jakby, bardzo sie boje, bylam juz w szpitalu ...
  • dosc czesto odczuwam bole na dole plecow ,w srodkowym punkcie,bylam u ginekologa nic nie wykryl,zrobil usg wszystko ok bylo,moze to nerki ?czy zwykle badanie moczu wykaze jak by bylo cos z nerkami ?
  • Jak odróżnić uczulenie od zakażenia? Testowałam na sobie wiele płynów do higieny intymnej - fajnych, pachnących. Od paru dni nie czuję się komfortowo. Mam lekkie swędzenie. Alergikiem nie jestem, ale może na "stare lata" mi się zmienia. miałyście kiedyś uczulenie na dole? Czego używać?
  • czytałam, że kobiety z tyłozgięciem macicy odczuwają podczas miesiączki ból w dole pleców. czy któras z Was, nie mając tylozgięcia, też go odczuwa?
  • Moj temat moze wydaje sie dziwny ale tak jest urodzilam dziecko w kwietniu i od tego czasu bardzo chudne od pasa w dol moje nogi ,pupa sa bardzo szczuple waga 54 jestem szczupla z natury ale nigdy przed nie bylam taka szczupla razy co to moze byc? Czy ktos ma podobnie lub wie dlaczego? Sama skura i kosci na pupie . Dodam ze jak rodzilam dostalam zastrzyk usmiezajacy bol i co dziwne to to ze czasami jeszcze go czuje tzn w w miejscu gdzie mialam zrobiony mam troche obolale , czy to...
  • Od czterech miesiecy biore Novynette i bylo by super, bo nie mam plamien, zadnych skutkow ubocznych tylko jestem strasznie placzliwa i czesto miewam doly. Naprawde, bardzo niewiele potrzeba mi by sie rozplakac. Kiedys bylam bardzo optymistycznie nastawiona dziewczyna a teraz co??? Odbija sie to troche na relacjach z moimi rodzicami i chlopakiem. Co radzicie?
  • Jakies 1,5 roku temu dostalam pierwszy raz swedzenia "na dole", zastosowalam vagical i przeszlo - ale swedzenie bylo dosyc duze... teraz nie wiem dlaczego ale znowu cos czuje - tym razem jednak lekko, minimalnie, ale czuje ze mnie cos delikatnie swedzi... kurcze :/ czytalam na forum ze na male swedzenie mozna zastosowac masc tylko nie pamietam jaka - pimafucort moze? dzieki :/ ps skad to sie bierze? moze powinnam sprawdzic partnera? :((
  • Zaczęłam stosować Cilest. Niby jest dobrze, nie tyję po nim, nawet libido jest OK. Ale czuję jakby uleciała ze mnie cała radość życia. Mam depresyjny nastrój, nic mnie nie cieszy, jestem płaczliwa i odczówam cały czas coś jakby połączone razem lęk i napięcie. Jak się tego pozbyć??? Czy po każdych tabletkach występuje taki stan?? Czy może on po kilku opakowaniach przechodzi (ja na razie kończę zażywać trzecie)??? Czy ktoś może mi polecić pigułki po których czuł się dobrze??
  • Od kilku już lat cierpię na dziwną przypadłość - w prawym dole biodrowym pojawia mi się dziwne wybrzuszenie. Często dzieje się tak w gorącej kąpieli, ewentualnie kiedy długo się nie wypróżniam. U lekarza byłam z tym kilka lat temu, zaraz, jak zaczęło się pojawiać. Pani dr po wielu badaniach doszła do wniosku, że to nie jajnik, ale lamblia na wyrostku robaczkowym. Lamblię wyleczyłam, a dolegliwość została. Kiedy potem powiedziałam o tym innemu lekarzowi, nakazał mi pokazanie tego wybrz...
  • OD CZAU DO CZASU MAM BOLE W DOLNEJ CZESCI PLECOW PO PRAWEJ STRONIE ,NIE WIEM CO TO MOZE BYC
  • Zastanawiam się nad losem kobiet. Kobiety biorą środki antykoncepcyjne. Reakcja organizmu na antykoncepcję jest różna: złe samopoczucie, przyrost wagi, spadek libido. Kobiety zachodzą w ciążę, rodzą dzieci, mają cały dom na głowie. To forum daje obraz naszych sytuacji życiowych, z czym borykamy się na codzień. Zmieniamy środki antykoncepcyjne szukając takich, które nie przynoszą skutków ubocznych, konsultujemy się w sprawach ginekologicznych...bo po stosunku mamy dyskomfort w po...
  • Pomóżcie, do lekarza idę we wtorek, a do tego dnia chyba oszaleję. W intymnym miejscu (na zewnątrz tzn. na wargach) pojawił mi się kilka dni temu guz. Jest dość duży, wygląda raczej jak zgrubienie, w środku wyczuwa się też coś takie twarde. Jak dotykam to boli. Nie jest to zaczerwienione, nie jest chyba zaropiałe, nie ma strupków. Po prostu duże zgrubienie połączone z jakby podpuchnięciem. Ja mam doła, czarne myśli, mam dopiero 30-stkę, roczne dziecko, to jakiś koszmar !!!! Co to może...
  • dopada mnie od jakiegos czasu bol w dolnej czesci plecow. potrafi trzymac wiele dni, nie moge wtedy dlugo siedziec, pochylac sie, w ogole kazda pozycja jest wtedy uciazliwa. a czasem jak sie zle schyle to boli tak ze nie moge sie ruszyc. czy to juz jakies wiekowe objawy? ;) czy powinnam isc do lekarza?
  • Hej dziewczyny, dzis przy prysznicu wyczulam mala kuleczke na wargach sromowych :( Bardzo sie przestraszylam co to moze byc... Juz jutro musze pokombinowac i leciec do lekarza mam nadzieje ze mnie przyjmnie ktorys. A moze wy mialyscie cos podobnego? co to moze byc? Dodam ze gole sie regularnie wiec moze to z tego jakies drobne zakazenie czy cos :( pozdrawiam
  • od kilku tygodni od czasu do czasu klulo mnie bardzo delikatnie ( kilka razy dziennie) w macicy-tak mi sie wydaje ze tam.od 2 dni boli mnie dolna czesc kregoslupa... zaznacze tez ze tydzien temu mialam grype...klucie ustapilo ale bol kregoslupa pozostal .co to moze byc??
  • Witam serdecznie. Od pewnego czasu mam nawracające dolegliwości typu:swędzenie i pieczenie miejsc intymnych. Towarzyszy temu biała wydzielina. A swędzenie jest czasami tak mocne,że zadrapałabym się na amen. Wtedy też dochodzi to tego, że schodzi mi skórka z warg sromowych. Na dodatek mój mąż ma podobne dolegliwości. U niego objawia się to pieczeniem i popękaniem naskórka. Nie wiem, czy jakiś wpływ na to może mieć to,że kochamy się bez zabezpieczenia. I wszystko się nasila po seksie. Pla...
  • boli mnie glowa z jednej strony bylam dzisiaj na zakupach to az mi sie slabo robilo i mialam zawroty glowy i do tego mam uczucie glodu takie ssanie w zalodku wzielam ranigast i nie pomoglo bede to obserwowac czy przy migrenach tak moze byc ??? mam uczucie ze moja glowa wazy tone !!help

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się