dole

(28 wyników)
  • Słuchajcie siedze sobie w fotelu, rączki na klawiaturce, cykam sobie i stukam, a pod nużkami czuję dół? Jak sądzicie to moja psycha juz tak nisko upadła czy Panowie budowlani nie załatali i przykryli wykładziną?
  • i jakoś tak egzystencjalnie wyć mi sie chce... Normalnie chyba zaczne pracowac, zeby wylaczyc mózg...
  • Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracają stare lęki I nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszystkie ciemne strony życia Dręczą mnie - a kurwa mać Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i nie kręci mnie Może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem co robić mam Nie chc...
  • az mi sie nie chce z niego wylazic. Chyba spakuje manatki, wezme dzieciaka i pojde w swiat. Oooo, zaczne odwiedzac wszystkich analowiczow. Zdycham z bolu, wycienczenia i zalu. Niech mnie ktos przytuli, noooooooooooo
  • ja nie wiem, ale już tak jest :(( przeraża mnie ten ogrom czasu przede mną czy co? czy może grudniowe podsumowanie z nieświadomości wypełza, bo niby nie jest źle, ale jakoś tak ten styczeń bez sensu :(( szaro, brzydko, rozterki, problemy, eh to życie
  • wstąpcie do klubu mego siostry me i bracia moi
  • Coraz częściej zdaję sobie sprawę z tego, że moja matka jest mi obojętna i w zasadzie jeśli mówić już o jakimś uczuciu, to bardziej jej nienawidze niż kocham. Czasami zastanawiam się, czy nie powinnam iść z tym do psychologa. Jest mi źle. Wqrwia mnie matka, wqrwia mnie fakt, że ona mnie wqrwia. Nigdy nie byłyśmy sobie bliskie, ale im obie jestesmy starsze tym dalej nam od siebie. Jezu, jestem straszna.
  • kurwa, taki mnie nagle dół dopadł, że wyć mi się chce normalnie.Nie wiem czemu, ale pieprznęłabym teraz wszystkim, biegła gdzieś daleko przed siebie i krzyczała.Kurwa, tak mnie chyba jeszcze nigdy nie dopadło.
  • zmęczona jestem potwornie, jakieś jesienno-zimowe przesilenie, albo syndrom zbliżającego się okresu, albo przemęczona jestem, albo wszystko na raz.. wyć mi się chce! usiadłam nad słoikiem orzechów, może poprawi mi się nastrój, wątpię
  • Pamiętacie mnie jeszcz? Nie pisałam nic od uhuhu albo i więcej, ale tak się złożyło. Życie płata różne niespodzianki. Czasami okazuje się, że nagle nic nie jest jak dawniej. Ktoś był, kogoś nie ma... I dalej trzeba żyć... No nic, jestem już i pewnie będę wpadać znowu czasem wieczorkami na parę minut ploteczek. Co się zdarzyło nowego i ciekawego? Troszkę czytałam, ale niezbyt często i mogłam przeoczyć coś ekstra ważnego.
  • mam wkurwa połączonego z jakąś depresją melancholią czy ch wie czym. Nie wydaje mi sie, zebym o zdrowych zmysłach dożyła tutaj 3 września. Zreszta mój tata też już cieżko zaczyna znosić naszą stałą obecnosć i fakt, ze Michał wszystko wpieprza, wszystkie szafki pozaklejałam taśmą klejącą lub na sznurki pozawiązywałam a i tak się skurczybyk zawsze dorwie do czegos, co nie wolno, tata nieprzywykły. Do tego, ale naprawdę - kibel się zatkał i nie wiem co będzie jak sie tata dowie, chy...
  • Jutro opuszczam moja ukochana rodzinke :-( wracam do siebie do domu po miesięcznych wakacjach :-( smutno mi nie chce jeszcze :-( jedyne co dobre stąd przywioze to niepalenie :-( a cały rok znowu tesknic bede :-(
  • lody czekoladowe (wylacznie czekoladowe!) z wisniami firmy "Ice Mastry" (wylacznie tej firmy!). polane likierem wisniowym (ewentualnie bez). jesli nie podziala oddaje wydana forse na lody:)
  • w pokoju. No normalnie jak tu pracowac, jak nie ma do kogo geby otworzyc?
  • chyba zaczne zaraz sie upijac. teraz rozumiem kobiety-alkoholiczki.
  • cycki! ja sobie zdaje sprawe z tego,ze ja ortograficznie nie jestem idealna, ze strzelam byki i juz. ale na milosc boska jak mi gosc pisze " a z tobo " albo " chodzo,mowio,piszo" to mnie strzela cos w prawym sierpowym !i to jeszcze student! jakim cudem on zdal mature??? a pozatym dzisiaj bede marudzic :d
  • Przymierzyłam 6 kapeluszy, teraz czekam na wypłatę :)
  • -pogoda do dupy -pralka się zepsuła -lodówka też już ledwo zipie -teściowa już ponad 1,5 roku wisi nam 10 tyś i nie zamierza oddać (powiedziła małżowi ,że to za jego wychowanie i że powinnien dać jej więcej ,a najlepiej spłacić wszystkie długi -nawet nie wiemy ile to jest ,ale szacujemy na ok 40 tyś) -trza będzie wziąć sprzęt na raty ,co wcale mi się nie uśmiecha -małż zamiast konczyć remont w sypailni poszedł chlać z kumplem-dawno się nie wdzieli-raptem tydzień temu wróciliśmy z...
  • co dalej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się