dole

(47 wyników)
  • Już nie wytrzymuje chwilami. Wykancza mnie cholerna nadczynność taczycy. Wiem, ze to jest to, ale chwilami ponosi mnie.
  • Mój dół psychiczny wynika z tego, że skończyłam studia, a nadal pracuje jako technik czyli pracownik średniego szczebla. Po skończeniu studiów dostałam na moment skrzydeł, wyszłam za mąż, po pół roku urodziłam dziecko i zaczął się mój koszmar. Mając 5-miesięczne dziecko wróciłam do pracy i już nie potrafiłam nic zmienić w swoim życiu. Codzienne obowiązki tak mnie przytłoczyły, że utknęłam na dobre w tej pracy w której byłam, bo kredyt, bo remont,bo dziecko, bo presja teściowej itd. Byłam tak ...
  • pomocy!!!
  • zauwazyłam po sobie, ze jak sie ma total doła, to dobrym lekarstwem jest mobilizacja i cwiczenia ciała..moze byc gimnastyka, moze byc jakis sport...spacery..byleby zacząc sie ruszac. I wtedy przestajemy myslec o swoich problemach ..nawet na ta chwile, gdzy cwiczymy. Jak cwiczymy widzimy u siebie efekty zaczynamy pozytywniej myslec, bo skoro odwazylismy sie zaczac dbac o swoje ciało to zaczynamy dbac o swoja dusze i mysli złe odchodza, bo jak myslec zle jak sie widzi u siebie coraz piekn...
  • I jaka częstotliwość oznacza, że coś jest nie tak ;)? Jeden na dwa dni to w miarę normalny wynik? Oprócz tego, zastanawiam się, czy nie jestem przewrażliwiony. Biorę do siebie masę rzeczy, których nie powinienem, doszukuję się drugiego dna w niemal każdej wypowiedzi, strasznie przejmuję się opiniami innych. Bardzo uciążliwe; jak z tym walczyć i czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia?
  • Dzisiaj pierwszy dzień wakacji, a ja zamiast szaleć z radości- ryczę jak bóbr :((. Może się stać tak, że pierwszy raz nie pojadę na obóz( rodzice mieli ostatnio sporo wydatków i nie maja pieniędzy). Planowałam popracowac gdzieś i w ten sposób zarobić na wyjazd, ale jestem nieletnia, więc nawet jakbym dostała pracę( o co baaaardzo ciężko) to i tak, trudno by mi było uzbierać jakąś konkretną kwotę. Nadal mam nadzieję, że mi się uda jakos wykombinowac forsę, ale powoli uświadamiam s...
  • Zaczynam mieć doła. Brzmi może banalnie, ale... Robi mi się strasznie zimno, z każdą chwilą czuję, że coraz bardziej boję się świata - ludzi. Gdybym miała teraz pójść do sklepu, to chyba bym umarła. A w dodatku zaczynam nienawidzić wszystkiego dookoła. Wszystkich ludzi, przedmiotów, herbaty, którą piję, światła, ciemności. To jest nie do zniesienia. Mam ochotę zniszczyć cały świat, a na końcu przestać istnieć. Wiem, że gdybym wzięła teraz nóż i wbiła go sobie, nawet leciutko, w do...
  • Prosze was pomozcie mi.... Moj tata musi sam odejsc z pracy, gdyz z powodu choroby nie moze jej wykonywac,a z jego wyksztalceniem trudno bedzie o inna... Dotad żyłam na normalnym poziomie, a nawet troche wyższym... Stac mnie bylo na firmowe ciuchy i w ogole, przyzwyczailam sie.. A teraz pozostanie tylko pensja mamy 1,5 tys na maesiac, w tym na utrzymanie mnie i mojej siostry. Mialam isc nba studia, a teraz... To jest bez sensu
  • Witam Prawko mam od marca. Ale jezdze w sumie 3 miesiace (czyli krótki staż). Juz miałem jeden wypadek (naprawa spora samochodu). TEraz wrociłem za kierownicę. Jezdze ostrożnie. Mam ładne auto. A dzisiaj złapałem lekkiego doła: wyjezdzałem, bo zle zaparkowałem. I tak sie cuzłem pospieszany przez inne jadące auta, ze syzbko wyjehałem i przgrzmocilem w obok stojaće auto. Porysowałem sobie troszkę i trochę wgniotłem czarny pasek przy drwiach tylnich i trochę drzwi. Tak bardzo teg...
  • Jestem tak wewścieczona,że ze złości nakrzyczałam na szefa. Szef jest miły spotka się jutro o 8, sprawa służbowa. Świat jest wywrócony do góry nogami. Czy to możliwe,że dużą stabilna firmą, zarządzają również idioci, którzy wprowadzają nowy pragram, bez przeszkolenia kadry, w okresie szczytu ( mówię o swoim produkcie ). Tylko pogratulować pomysłu. Ale dla umilenia czasu klientom, możemy zatrudnić hostessy. Ha, ha. Moja placówka jest jedną z przodujących w Polsce i wszelkie ekspery...
  • Witam. Od paru miesięcy pracuje jako asystent kierownika na budowie. Jednak z niego straaaaasznie marudny i upierdliwy człowiek! Ciągle marudzi, widzi wszystko w czarnych kolorach, ciągle narzeka na prawie wszystko. Przebywam z nim ok.12 godzin na dzien. Samo pzrebywanie z taka osoba na dluzsza mete jest , dokuczliwe i męczące. A w dodatku to jest mój szef! , z ktorym jestem w pracy i pracuję razem. Więc w pracy też narzeka na to albo na tamto. Cos zauwazy ze jest nie tak, to od razu ...
  • Ruch to zdrowie i dobre samopoczucie, wiem to, dlatego postanowilam pojsc na probna lekcje fitnessu z kolezanka, ktora chodzi juz od dawna. Tak dlugo czekalam na te zajecia, mialam taki zapal, wierzylam ze mi sie spodoba... Od poczatku czulam sie jak idiotka i marzylam o tym, by zapasc sie pod ziemie. Wszystkie dziewczyny cwiczyly super, w idealnym tempie, a ja? szkoda gadac. Poczulam sie jak zero, nawet do zajec fitnesu sie nie nadaje!!! Wyszlam bo mialam juz lzy w oczach i wro...
  • Ostatnio zaczynam mieć coraz wiekszego doła. Na uczelni mi sie nie udaje,chociaz nigdy nie mialam z tym problemow. A za rok koncze studia i wszystko zaczyna mnie przerażać - trzeba bedzie znalezc prace, zaczac sie utrzymywac. A do tego nie moge sobie znalezc faceta. A jak zostane stara panna?? Przeciez na studiach jest najlatwiej, tyle ludzi sie przewija...
  • Pomimo, że generalnie ciagle ide do przodu to wlasnie znow wszystko spieprzylem i to cos co sam wybudowalem i tak jest ciagle, a jak juz cos sie uda to zaraz przychodzi zycie lub inni i wszystko rozwala. I tak jest w kolko. Rece opadaja i mysle sobie, a wrecz wrzeszczec mi sie chce, PO CO MI TO WSZYSTKO, choc (dzis)tak naprawde jest mi po prostu bardzo, bardzo smutno i doluje mnie tez to ze nie wiem czy swoimi porazkami zbytnio nie krzywdze innych.
  • sorry dziewczynyże tak nie na temat (o zdrowiu kobiety) Mam problem,totalnie nic mi do głowy nie przychodzi, w jaki sposób go rozwiązać, otórz: jestem ze swoim chłopakiem prawie 4 lata, bardzo sie kochamy,planujemy ze soba wspólną przyszłość itd... Piotrek (tak ma na imię mój chłopak) jest wspaniałym mężczyzną, mogłabym wymieniać w nieskończonośc jego zalety i w ogóle..., ale jest jeden dół-on ma 1 wadę,której nie moge zaakceptować- mimo,że go bardzo kocham! ON PIJĘ! nie robi tego nałogowo...
  • po powrocie z terapii u psychologa mam wielkiego dola, czuje sie okropnie, te wszystkie wspomnienia, niby nie naruszone a jednak ukłute... macie jakis sposob na to zeby nie myslec, zeby sie calkowicie wylaczyc i poprostu nie myslec...?
  • Mam doła(11)

Przyjaciółka powiedziała mi, że mój facet jest beznadziejny i że powinnam z nim zerwać, bo jest za stary, nie pasuje do mnie pod względem intelektualnym i taki człowiek jak on powinien za mną latać jak służący. Między nim a mną jest 12 różnicy wieku, ale mieszkamy ze sobą i jesteśmy bardzo szczęśliwi. Oczywiście nie mam zamiaru słuchać tych rad, ale zrobiło mi się tak przykro,że opadły mi ręce. W ogóle WSZYSCY mówią mi ciągle te same słowa: żebym się nie angażowała z nim emocjon...
  • Nie martw się Imagine przejdzie Ci. Ja rano się obudzilam w świetnym humorze i patrz też mi przeszło! Jutro odnajdziesz sens życia, jutro będziesz myslał inaczej, optymistyczniej- Obejrzysz;-)
  • No tak..., nawet nie wiem jak zacząć:/ Niech będzie tak: Mam 24 lata, w rodzinie częściej była agresja i łzy smutku niż dziecięca radość, ale chleba - dzięki Mamie nigdy nie zabrakło. Od dziecka miałam kontakt z różnymi sportami, jeździłam na zawody tu i tam, co dawało mi wiele radości i satysfakcji i pozwalało zapominać o złych chwilach. Znajomi często wspominali, chwalili innym, że jakiego sportu się nie dotknę - szybko się uczę... Jednak nie studiowałam WF., tylko Turystykę i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się