Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      dole

dole

(155 wyników)
    • Bo ja właśnie mam. Nawet nie chce mi się wymieniać przyczyn, bo długo by. Co robicie przy okazji takiego mega-doła?
    • Mam dola.(48)

Zle sie czuje,nic mi sie nie chce,ciagle boli mnie glowa,jest mi zle. Jakas depresja mnie dopadala,ale od czego? Mam super zycie,niczego mi nie brakuje a tu taki dol psychiczny. Nawet akcja botoks dzisiaj nie poprawila mi humoru a to zawsze sprawialo mi radosc. Nie lubie jesieni,nie cierpie braku slonca i krotkich dni,no ale to chyba nie powod do takiego zalamania. I czemu od dwoch lat nie moge spac w nocy? Ogolnie lipa. Za glupie i chamskie teksty dziekuje. A i zabijac sie nie mam za...
    • dół(4)

Moj watek, ten o ciązy, padl. Nie jestem w ciazy. [b]Nie chcialam byc,[/b] ale mam doła. Dzisiaj nawet zrobiłam sobie wysokowitaminowe śniadanie, zeby zaczac o siebie dbac. Mma dola. Wiem, ze tego nie chciaslam, ze celowo wspolzylam w dni kompletnie nieplodne, ze cyklu rozregulwoanego nie mam, ale i tak mialam nadzieje. W sumie to chcialam byc.. bo.. jakos psychicznie bylabym przygotowana. Tylko nie piszcie, zej eszcze wiele owulacji przede mna i mogę, bo ja tego siwadomie nie z...
    • Macie jakies sprawdzone? Ja mam doła od wczoraj,jak okazało sie,że od nas z firmy nie przedlużą umowy dwóch dziewczynom... Ich reakcje skrajnie rozne. Ja mam doła,bo bardzo je lubiłam. Ale doła potrafie miec tak sobie tez bez powody,po prostu wstanę w takim humorze,że wszystko widzę w czarnych barwach. Jednym ze sposobów jest czytanie forum ,często zakupy...co jeszcze? Jak sobie poprawiacie zly humor?
    • Taki mały, bzdurny problem. Kupiliśmy dom z mężem bez ścianek działowych. Moje zadanie to ustawić tak te ścianki, żebym była zadowolona i nie rzęziła M. No i tu pojawia się problem i pytanie. Rodzinna łazienka z prysznicem i wanną będzie na górze, a na dole...? Na pewno WC, ale czy dać jeszcze prysznic? Czy jeśli go zrobię na dole to faktycznie się go używa? Drogie emamy, potrzebujecie, korzystacie z dwóch pryszniców w domu? Może, któraś ma a nie korzysta. Sama nie wiem
    • Mam jutro imprezkę świąteczną w pracy i bardzo napięty budżet, więc nowa kieca raczej odpada. Stać mnie tylko na jakąś plastikową szmatę z h&m, a w moim wieku i z moimi fałdkami wygląda to - łagodnie mówiąc - tak sobie :D W takiej cenie mogę też kupić obciskające gacie i dopiąć się w starej sukience, którą bardzo lubię. Wczoraj przymieżałam i na wydechu się zapnę (na wydechu, bo - o dziwo - najbardziej ciasno mam pod biustem, nawet musiałam stanik zdjąć, żeby ją zapiąć). Tylko, że w okolic...
    • Jest godz 21.10 mąz niemając zemną tematu poszedł spac,już nie dostaje rano buziaka jak on wychodzi do pracy:(.Mam rozpocząć prace do ktorej wogole mi nieśpieszno ,finansowo nie mamy źle a ja bym chętnie posiedziała w domu z małym,ale mąż twierdzi ze kazdy grosz sie przyda.Dajcie mi kopa w du.... to może zaczne inaczej myśleć
    • Mam dzisiaj takiego doła ,Wiktoria daje mi dzisaij tak popalić czy wasze dzieci też tak reagują na pogode?:((
    • Nie jestem młoda mamą i mam czas na wyjścia ale załapałm moje drogie doła Dopadło szare życie wszystko tak dobrze szło w końcu wyzliśmy z dołka ..finansowego...a tu jeden przykry telefon zburzył cały misterny plan ....stare zaszłości z porzedniej firmy.- wspólnik..ech...nie chce mi sie pisać młoda ma rozwolnienie już duigo tydzień i niby wszystkie wyniki OK, niby juz było dobrze, a tu znowu to samo..... mężą w związku z pierwszym struta...przyjaciel wyjechał i nawet nie ma komu sie...
    • Musze się wyżalić :-(Było mi tak fajnie i błogo przez te kilka wolnych świątecznych dni , że powrót cieszyłam się swoim facetem własnie pojechał i znow zobaczymy sie dopiero w piatek , funkcjonujemy od dawna jako weekendowe małżenstwo widujemy sie 2 razy w tyg. Jestem załamana perspektywą kolejnego samotnego i pełnego obowiązków tyg ,nie chce mi się zaczynać :-( Czy ktoś z Was ma poświątecznego doła?
    • Mój. Ma doła, bo nie zdał. Ja mam wyrzuty sumienia, bo w najlepszej wierze namawiałam go intensywnie (on się opierał), żeby spróbował drugi raz- i doopa. Jako, że drugi, dół będzie do kwadratu. Ja pierdzielę. Może sama czegoś nie zdam, żeby mu poprawić humor :>
    • .......mam dola strasznago slucham bardzo smutnej muzy i dobijam sie browcem smutne jest zycie
    • Mam dziś doła. Pogoda do d..., maż wraca późno. Jak już wraca, to chce mi się tylko spać, ciągle siedzę sama w chałupie, a dziecko mi od paru dni stale marudzi. A w dodatku te problemy po depo...Ciagle plamię, a w wyobraźni już widzę siebie jako prawie bezpłodną, nieumiejącą uregulować hormonów:-( Zjadalam dziś 3 ciastka i nie ćwiczyłam. Nieźle, co? Dodam, że bardzo rzadko narzekam, to chyba oznacza, że naprawdę mam dość.
    • Pytanko mam takie, jakie macie sposoby na doła? Mnie dopadł owy doł po wczorajszej rozmowie z moim bratem, pokomplikuje mi się chyba w życiu, a tak naprawdę nic nie mogę zrobic, tylko czekac na rozwuj wypadkow :-( Pewnie martwię się na zapas, dlatego pytam jak najłatwiej sietego okropnego doła pozbyc????????
    • Wróciłam od tesciowej z gigant dołem. Przeraża mnie że z braku swojego życia , żyje życiem innych. Jest wdową jeszcze kilka lat temu miała przyjaciela z którym spędzała czas ale facet był wiekowy i umarł. Dziś teściowa żyje jedynie przetwarzaniem informacji o innych , komentowaniem i wtrącaniem sie w cudze sprawy a to przybiera jakies chore formy. Zbiera informacje o sąsiadach ich rodzinach , o znajomych i ich krewnych o wszystkich w okół. Jesli chodzi o naszą rodzine to juz w ogole szk...
    • Kurde jestem zła na swoje kilogramy i brzydotę...
    • Według naukowców dzis jest najbardziej przygnebiający dzień w roku. Po przeczytaniu tego juz nie mam watpliwości ,że mam dzis doła:( Jak radzicie sobie z takimi dniami, kiedy wydaje Wam się,że macie tyyyle problemów do rozwiązania, czujecie jakiś nieuzasadniony lęk itd?
    • musze to zobaczyc napisane , moze mi sie jakos poukłada:-( W ciagu miesiaca MUSZE znaleśc prace.Na koniec sierpnia musze miec jakąs wypłate:-( I to kurcze nie 500 zł:-( zwyczajnie musze zacząc zarabiac, schodze juz coraz nizej z ofertami pracy, nie ujmujac nic zadnemu pracujacemu człowiekowi , za chwile zaczne wysyłac na "pania sprzątajaca". I tez pewnie nic z tego, bo doświadczenie w sprzataniu własnego domu to mało :-( co poza wysyłaniem tryliona cv mogę? zacząc chodzic z tymi cv, cz...
    • Mam niedzielnego doła ,perspektywa dnia jutrzejszego mnie dobija. Jak już się żaliłam umowa o prace wygasa mi z końcem maja , jutro jest 10 ,wykorzystałam zaległy urlop i wzięłam kilka dni chorobowego a teraz musze wrócić na te 3 tyg do pracy w grono ludzi którzy z uśmiechem na ustach i satysfakcją będą wyciskac ze mnie do końca max , zawalac mnie robotą.Cięzko mi znieśc ten krzywy klimat ludzie są wyjtkowo fałszywi i jeszcze charować , bo szef za każdym razem sie ze mna żegna ale wci...
    • czuję się jak rasowa kura domowa :( wszystko mnie denerwuje, już nawet nie umiem odpoczywać... bardzo lubiłam swoją pracę, ale kiedy synek przyszedł na świat postanowiłam zostać w domu, była to przemyślana, świadoma decyzja.......i co??????? Wiecie..chyba najbardziej brakuje mi "swojego" świata, rzeczy o których mogłabym opowiadać mężowi wieczorem jak kiedyś, teraz mam tylko jeden wątek :) Ale nie myślcie, że żałuję swojej decyzji, nikt nie daje tyle miłości dziecku co mama :)) Po ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się