dole

(47 wyników)
  • Tez macie takie dni? Kiedy sie nic nie udaje a klotnia z chlopakiem psuje nastroj i wiare w lepsze jutro? Nie moge dzis patrzec w lustro, widze w nim potwore. W dodatku stos niepowodzen sie na mnie uwzial. W domu bajzel a mi sie nie chce sprzatac. Siedze taka bez energii, zmeczona i zdolowana. Co robic? Pomozcie! :-(
  • Mam 21 lat, nie mam prawie wcale zmarszczek. tylko te okropne doły :( Zauwazyłm je jakies 2 miesiace temu i coraz bardziej się powiększają. Najgorzej widać je jak sie śmieję - robią się normalne zmarszczki jak każdemu pod ooczami a pod nimi od nosa takie półokragłe doły, podkowy. Jak mam sie tego pozbyć? Proszę o pomoc, bo już nie mogę :( coraz rzadziej się przez nie śmieję:(
  • troszke wzielam sie za moj brzuszek, bo troche mi sie utylo. chodze 2 razy w tygodniu na aerobic, poza tym jem mniej i prawie wcale wieczorem. i w talii udalo mi sie zeszczuplec, ale caly czas pozostala taka oponka tluszczu w dole brzucha, pod pepkiem. wyglada to smiesznie nawet, przy takim plaskim brzuchu w wyzszych partiach. czy wiecei jak sie pozbyc takiej oponki usytuowanej tak nisko na brzuchu?? HELP!!
  • Jak w temacie. Górę mam całkiem niezłą (jeśli wiecie co mam na myśli ;-) ale trochę mam tyłka (głównie od siedzenie na necie) i ud,minimalnie brzuszek. Da się to jakoś załatwić,ale nie kosztem góry?
  • Ruch to zdrowie i dobre samopoczucie, wiem to, dlatego postanowilam pojsc na probna lekcje fitnessu z kolezanka, ktora chodzi juz od dawna. Tak dlugo czekalam na te zajecia, mialam taki zapal, wierzylam ze mi sie spodoba... Od poczatku czulam sie jak idiotka i marzylam o tym, by zapasc sie pod ziemie. Wszystkie dziewczyny cwiczyly super, w idealnym tempie, a ja? szkoda gadac. Poczulam sie jak zero, nawet do zajec fitnesu sie nie nadaje!!! Wyszlam bo mialam juz lzy w oczach i wro...
  • Dziewczyny siedze i rycze. Totalnie się dziś zdołowałam. Chodzi o to, że mam tak strasznie wrażliwe pięty, że gdy nadchodzi pora pełnych butów, przeżywam KOSZMAR ! Każde buty, dosłownie każde obcierają mnie. Mam zdartą dosłownie do kości skóre na piętach. Próbowałam już wielu sposobów, ale są nieskuteczne. Plastry nie pomagają, klepanie młotkiem, smarowanie wazeliną. Jestem zrozpaczona! Jutro musze iść w klapkach i wyleczyć potwornie okaleczone stopy. Ale co potem ??? Jak przetr...
  • .... tak nie ma :-( Dlaczego dystrybutorzy nadal nas okradają, tym razem z jeszcze większej kasy. Tzw. luksusowe kosmetyki w Europie zach. są czasem nawet o połowę tańsze, a my chyba nadal nie należymy do elity finansowej. Posiedziałam dziś w sklepach internetowych i różnica w cenach jest kolosalna, tylko czy takim sklepom można zaufać ? Cy produkty nie są przeterminowane lub nie są z tak zwanej - "spadły z TIR-a" ? Cy macie jakieś sprawdzone sklepy na necie, gdzie dystrybutor j...
  • Ludzie juz nie moge, nie mam sil. Od pewnego czasu walcze z tradzikiem, mam blizny dodatkowo ból kregoslupa, nie wiem co robic ... Jakies propozycje.....pplease .....
  • od pasa w góre jestem bardzo chyda.w sumie to same kości prawie.ale to akurat jest ok.gorzej z dolna czescia.kiedy stosuje diety to nogi biodra łydki kolana wogle mi nie chudnajuz nie wiem co robic.nigdy w zyciu spódniczki nie ubiore bo sie wstydze tych nóg!pomóżcie!
  • bylam sobie przez tydzien nad morzem - i wszystko super, ani jednej krotki, poprostu cud miod i malina, teraz, ledwo co wrocilam, to juz jestem cala obsypana, i to podwojnie (dwa razy bardziej niz normalnie), w dodatku takimi swinstwami, ktore albo siedza bardzo gleboko pod skora (i nic punktowego nie pomaga) albo takimi brzydalami bolacymi, pod ktorymi ciagle zbiera sie ropa... probowalam juz tormentiolu i pasty cynkowej, nic nie pomaga na istnmiejace... wiem, ze w koncu sie zago...
  • Witam ! Rozpoczynam żmudny proces odchudzania - waga docelowa za pół roku ma być niższa o ok. 20 kg. Niestety pierwsze co u mnie "spada" to biust - jaki specyfik stosować aby temu zaradzić lub chociaż zmniejszyć skutki ? Z góry dziękuję za pomoc :-))
  • Nie wiem co mnie naszlo, ale to chyba jakies wiosenne przesilenie. Wydaje mi sie, ze jestem do niczego, patrzec w lustro nie moge: krosty, wloski, przytylam, ludzie co sie dzieje??? Do tego jakas taka apatia, robie wszystko automatycznie, ide do pracy, wracam, telewizja, gazeta, kolacja, spanie. Jakies durne pytania o sens zycia. MACIE TO???? Czy jestem jedyna????
  • Własnie umyłam włosy i nie chce ich dziś prostowa( robie topo kazdym myciu.). Z natury włosy mam falowane. Dlatego chce przesta pros im odpocząc. Mam w domu pianke i styling do układania. Powiedzcie mi prosze co i jak bo jestem zielona. Pianke na mokre włosy i ugniata, czy na wilgotne a moze suche? I jakich odzywek jeszcze uzy aby podkreślic skret fal? Pozdrawiam i z góry dzięki za odp P.S szukałam ale bez skutkow :(
  • kurde od pasa w góre chudzina jestem, brzuch mam płaski... tylko dupe mam taką blech wielką i nogi grube-zwłaszcza wewnętrzna strona ud. blech. w ogóle całe uda obwisają tłuszczem. co robić? słyszałam, że jak jest się na diecie south beach (dobrze?) to rezultaty od razu widać i to w tych dla nas ważnych miejscach. co robić?
  • Dziewczyny pomóżcie! Mam wrażenie, że moje ciałao jest od 2 różnych osób. Góra z b. wąskimi plecami i małym biustem, a biodra i uda owszem, owszem. Ubraniem da się to jakoś ukryć, ale jak wyjść na plaże. Zakładając paero wyglądam jescze szerzej, chodzić w koszulce? A jak zaczynam się odchudzać, chudnę zawsze z góry i góra wygląda jak u anorektyczki, po paru tygodniach 1 centymetrzyk z ud i bioder.Może jakieś ćwiczenia, ale na dół czy na górę?
  • ok temu rozjasnilam wlosy na bardzo jasny blond,teraz chcialabym je przyciemnic ale za kazdym gdy farbuje wlosy to do polowy glowy mam kolor ktory jest na opakowaniu farby a dol jest w kolorze bardzo jasnego blodu.Moje wlosy siegaja do lopatki chcialabym aby na calej dlugosci byly w jednym kolorze.Niewiem czy popelniam jakis blad przy farbowaniu ze wlosy od polowy w dol sa dalej takiego koloru tzn jasniejsze .Proszo o rady
  • Jestem brunetką i mam tam ciemne włoski. No coż, nie za pięknie to wygląda? Czxy Wy też macie taki problem? Pomóżcie!
  • Dziewczyny, jestem ciut "niewymiarowa". Biuscik maly natomiast bioderka to sa!! czyli generalnie gora 36 dol 38. Gdzie moge kupic fajny dwuczesciowy kostium kapielowy rozkompletowany. Ewentualnie jednoczesciowy ze sztywnymi miseczkami. Z gory dziekuje za odpowiedz.
  • Zacznę od tego, iż mam pewien kompleks dotyczący ŁYDEK. Przy moim wzroście ich kształt, oraz grubość wyglądają dość komicznie (a może tylko mi się tak wydaje). Mam 164cm wzrostu, ogólnie jestem szczupłą osobą, co bardzo dobrze widać w górnej partii ciała (odznaczają mi się żebra, ehh). Ważę 50kg,talię mam wręcz chudą (59cm), niby wszystko ok gdyby nie ŁYDKI. Nie są ładnie wyprofilowane, w kostce mam 22cm, a w najszerszym miejscu ŁYDKI 34cm. Wkurza mnie to, że zawsze gdy ubiorę sukienkę ...
  • Mam takie pytanie: czy powinno się depilować brwi od wewnętrznej czy od zewnętrznej strony? Ktoś mnie kiedyś przekonał, że od wewnętrznej i tak robiłam. Ostatnio uznałam, że nieładnie to u mnie wygląda bo mam wysoko osadzone brwi i tym samym po wyrwaniu włosków od wewnętrznej strony brwi są zbyt wysoko. A może to jest bez różnicy? Może i głupie pytanie, ale dzięki za pomoc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się