dole

(28 wyników)
  • No znowu, no. A było już tak w miarę dobrze... W ogóle to chciałabym się przywitać. Jestem tu nowa, tzn czytywałam Was od czasu do czasu. A dziś mnie przypiliło i muszę się wypłakać na forum. Źle mi dziś przeokrutnie. Są tu jakieś single z Gdańska? I czy są organizowane jakieś spotkania?
  • doła szczególnie związanego z tęskoną za miłością - taka mała sonda. ;) ja śpiewam na caaaaałyyyy głoooos. :)
  • nic się złego nie czy przykrego nie zdarzyło. Więc czemu? Sama pomalowałam mieszkanie, umiem posługiwać się wiertarką, zmienię kolo w samochodzie. A że tylko z konieczności a nie uwielbienia dla tych zajęć to inna sprawa. Tyle razy słyszałam jaka to ze mnie zaradna kobieta jest. Gówno prawda. Robię te wszystkie męskie, bo muszę. I szczerze mówiąc mam tego dość. Choć przez chwilę chcę inaczej. Jakiś obiad ugotować czy coś. Przytulania też mi brak. Wiem, że jutro będzie lepiej, ale teraz nie...
  • Innych stanów emocjonalnych jest pozbawiony czy co? Co wpadnę tutaj to dół za dołem. Same Mariańskie tutaj. Czekam na zaprzeczanie. :P
  • Cześć !! Co to za urodzaj na doły psychiczne dzisiaj? Siedzę, trzymam w ręku kluczyki od samochodu i zastanawiam się czy jechać czy nie... Problem w tym, że jedna dziewczyna załapała takiego doła, który przechodzi w myśli samobójcze. Martwię się...
  • to nie oczekuje chyba pocieszenia i zapewnienia ze bedzie lepiej. Prawda? nie wiem sama czego oczekuje, z jednej strony to mile uslyszec cos, ze w ogole ma sie kogos komu mozna sie wyzalic, ale z drugiej nie chce mi sie sluchac tych pocieszen, bo wlasnie w takim stanie jest mi ciezko w nie uwierzyc. A Wy jak macie?
  • taki singlowy.. cholera mnie powoli bierze. bo co chwilę mózg sie wyłącza z tego co naokoło, i zaczynam rozmyślać.. czemu jest jak jest, czemu jestem taka wybredna, co jest we mnie nie tak, co jest w innych ludziach nie tak.. wszystko mi się nie podoba.. najgorzej, że mój wrodzony optymizm poszedł sobie gdzieś. na spacer albo jeszcze dalej.. (może też ma urlop).. tia.. chyba urlop mi nie sluzy;) nie szukam pocieszenia.. daleko mi od tego.. ja tylko tak.. musiałam z siebie wy...
  • Jak w temacie :( Nikt mnie nie kocha , swiat jest paskudny i troszke mi smutno. I to nie tylko ZNP.
  • mam doła(27)

Już nie pamiętam kiedy tak się czułem jak teraz. życie jest do d..., ja jestem do d... Mam ochotę otworzyć butelkę i zresetować się.
  • witajcie, złapała mnie jakaś jesienna deprecha. Powodów kilka: jestem przeziębiona (chyba złapał mnie krążący po mieście wirus), poczułam się strasznie w tym przeziębieniu samotnie, po raz pierwszy po rozstaniu tak naprawdę okropnie samotnie :(( Trochę się zakręciłam niepotrzebnie chyba w parę spraw... No i dzisiejsza wiadomość dnia - nie ma już z nami Marka Grechuty :(( [*] Był jednym z moich ukochanych artystów... jakoś mi tak pusto :(( kto mnie pocieszy?
  • Cześć !! Doły... dlaczego weekend sprzyja łapaniu doła? Jak pomóc kobiecie która takowy złapała? :-(
  • dół :((16)

złapałam doła, chce żeby mnie ktoś przytulił, pocałował, poszeptał do uszka i sa takie chwie że nie chce być już singlem ale jak już z kimś jestem znowu uciekam do mojego bycia "singlem". więc pytanie czy ja jestem chora?? czy wy też czasem tak macie że potzrebujecie kogoś do poprzytulania ??
  • Z tej okazji zakupiłam sobie na koszt firmy butelkę kochanego porto, z oprócz tego piękny błyszczyk do ust i puder i perfumy. A co, trzeba sobie poprawiać samopoczucie;P
  • może się nazbierało wszystkiego naraz, własciwie to nie wiem czemu. ostatnio za dużo rzeczy nie wiem. niech mnie ktoś jeszcze przytuli. oprócz Emzecika.
  • sama sobie jestem winna za problemy które mam ale postanowiłam się sprężyć i do końca września wylecieć z tego głupiego kraju,w którym nic mnie nie czeka a nikt nie będzie za mną tęsknił prócz rodziców i garstki dobrych znajomych...ktoś chce się ze mną zabrać do Anglii na kilka lat??
  • ...całymi dniami ściemniam ludzi...Blee...Jak ciągle czaruję zawodowo to potem prywatnie już mi się nie chce i wychodzi że jestem jędza;D
  • na rynku facetow: www.alert24.pl/alert24/1,84880,4649799.html i jedni inwestorzy zamawiaja kawior i szampana skrzynkami a drudzy... licza zyski?;)
  • cos sie rozwalilo w moim zyciu, znowu. Znowu tez jestem sama. Czy ktos moze mi napisac ze glowa do gory i bedzie dobrze bo nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo i co cie nie zabije to cie wzmocni? Bo juz mam dosyc wszystkiego.
  • Ale mi źle, chyba zaraz kogoś tutaj pogryzę... A jeszcze wczoraj było tak fajnie... Ech, ten life...
  • tak chciałam tego poniedziałku a się okazało ze niepotrzebnie;) kolejny najgorszy dzień mojego życia... ale nie o tym, nie o tym... ;))) otóż szłam sobie maleńką uliczką kiedy zaczepiła mnie starsza pani, zagadała coś, ja odpowiedziałam i już miałam iść dalej, kiedy ona powiedziała "ale pani ładnie w tym czarnym" (chodziło o opaskę na głowie;)), ja że dziękuję, że bardzo pani miła, że to najmilsza rzecz jaka mi się dzisiaj przydarzyła... i ona podeszła do mnie i po prostu mnie przytu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się