dole

(50 wyników)
  • www.youtube.com/watch?v=qd7vwA9kXEM Mike Oldfield - To Be Free :) czekam na propozycje bo jedna w kolko sie jednak nudzi :)
  • Muszę się wyżalić: Primo po pierwsze mam grypsko i ledwo zipię (z nosa mi struga płynie) Primo po drugie Mały zmierzły, tak że już ledwo zipię (zęby kolejne wychodzą i chyba skok rozwojowy, bo to nie jest jego normalne zachowanie) Primo po trzecie na zjazd lipcówek nie mogę jechać, bo ważne ważne sprawy rodzinne zatrzymują mnie cały czerwiec w domu( m.in. narodziny syna mojego brata, termin 8.06) To tyle Ps to primo to żart:D
  • Witajcie , juz nie raz dawalyscie mi cenne wskazowki wiec i teraz pytam... Przy przewijaniu dzis rano odkrylam ,ze Tymek w dole brzuszka i w pachwinach ma takie male czerwoen krosteczki, wyglada to jak uczulenie... Nic nowego mu nie podawalismy PROCZ zupy koperkowej wczoraj, zjadl jej dosyc duzo... czy to moze byc powod? czy tez zapowiada sie jakas nowa rewelacja w formie chorobska...? wydaje mi sie ,ze moze go to swedziec, bo tarł sie po brzuszku jak zmienialam pieluszke... co do piel...
  • zakladam, ze to Male sie przesuwa (36 tydz)i stad takie nieprzyjemne i bolesne odczucia, ale czasem, jak zaboli to az kroku zrobic nie moge, a dzis nawet lezenie srednio pomaga. Miala tak ktoras z Was?
  • czesc dziewczyny, wczoraj wieczorem poraz pierwszy pobolewał mnie trochę na dole brzuch, miałam tez wrazenie, ze mam takie małe skurczyki macicy, bardzo słabe ale troszke je odczuwałam, dzis rano wstałam z ...bólem nóg, ból w górnych partiach nóg, jakos tak rwały mnie uda i nie potrafiłam znalezc sobie dogodnej pozycji, czy takie dolegliwosci sa normalne? dzis zaczynam 6-ty miesiąc, wczesniej wszystko ok, wiec moze wkoncu jakies dolegliwosci mnie dopadają, kilka dni temu ...
  • Cześć dziewczyny! Mam doła, wczoraj mnie złapał i nie chce puścić ;( Martwię się o maluszka, niby wiem że jest wszystko ok, bo na usg wychodzi że wszystko w porządku, w normie itd. a jednak mam jakieś obawy. Czy wy też tak macie? Wszyscy wkoło mnie denerwują, mąż doprowadza do białej gorączki a nic nie robi, wystarczy że się odezwie. Na początku ciąży nie miałam humorów a teraz... szkoda gadać. W dodatku koleżanka, która ma termin na połowe sierpnia już wie, że będzie miala syna ...
  • No niby kasy jakoś mi starcza.Mieszkanie ciasne ale własne.Samochód jeździ.U fryzjera byłam.Kupiłam krzesełko do karmienia i chustę.Dzieci trzy zdrowe...a siły nie mam na nic i świat w czarnych kolorach bo- NIE ŚPIĘ, Staś strasznie przechodzi drugiego ząbka (ciągle tylko smok i noszenie),kłopoty z moją skórą ŁZS(ani makijażu ani solarium-tylko tłuszcz i świąd).Wyszłam na spacer to biegiem do domu bo sypał taki grad.No i chyba wszystko razem się zebrało! A apropo's wątku o mamach ...
  • Siedzenia w domu oczywiście. Kocham moje dzieci ponad wszystko ale jak wstaje rano to aż mi się niedobrze robi jak pomyślę, że znowu to samo, znowu siedzenie w domu, mały spacer może dwa jak pogoda dopisze, może kogoś spotkam znajomego na osiedlu pogadam 5 min, może zadzwonię do mamy. Jestem typem pracoholika, ciągnie mnie do ludzi i na prawdę mam dosyc. Aby wydostac się z mojego osiedla musze jechac autobusem, wszyscy mieszkają w odległości co najmniej jednej przesiadki i około 40-60 m...
  • dół(29)

Dziś poczułam chęć powrotu do pracy. Tośka tak mi daje w palnik ostatnio że nie mam do niej mocy w ogóle.24h na dobę z dziećmi. Mąż ostatnio od rana do wieczora w pracy. Przyszedł czas na kryzys. Światełkiem w tunelu jest wyjazd nad morze za 2tyg
  • Dziewczyny czy też odczuwacie lub odczuwałyście przed porodem takie dziwne uczucie (bo trudno to jeszcze nazwać bólem) w dole brzucha? Coś jakby na długo przed miesiączką, ale bardzo podobnie. W dodatku kiedy chodzę czuję czasami takie igiełki gdzieś tam w dole. Boję się czy coś nie zaczyna się dziać choć termin dopiero na 29 lipca. Napiszcie jak to było lub jest u Was. Klasycznych skurczy raczej nie mam, bo gdybym miała nie pisałabym raczej. Myślę że to byłoby coś mocniejszego. P...
  • Kurcze ostatnio mam tak zly humor ze sama nie moge ze soba wytrzymac.Nic mnie nie cieszy i to od kilku dni.Juz strasznie daje mi sie we znaki ciaza i naprawde chce juz zeby byl lipiec. Caly czas sie kloce,z niczego nie jestem zadowolona,wnerwia mnie brzuch ktory ogranicza moje ruchy,w nocy wstaje co godz do ubikacji,nie wysypiam sie bo spie tylko w pozycji na boku z podkulonymi nogami z poduszka,nogi i rece strasznie mi puchna i bola jak chodze,ledwo laze i czuje sie jak slon. Ta koncowka...
  • Dziewczyny, poradzcie co robicie, co jecie i wogóle zeby wrócic do figury? Wiem ze każda jest inna i inny ma organizm i przemiane, ale ja juz patrzec na siebie nie moge. Chyba powyrzucam wszystkie lustra z domu. Jak sie zajmuje małym to jestem szczesliwa i nie myśle o moim wyglądzie, ale... no własnie ale jak spojrze w lustro to mi sie płakać chce:/ Zawsze jakos starałam sie dbać o siebie, uwielbiałam mieć pomalowane paznokcie, ubierałam sie jakoś fajniej, teraz jakoś brak czasu,...
  • www.taksoweczka.stoi.patrz.pl/ popłakałam się
  • Normalnie nie mam się komu pożalić... Mój mąż przepada za małą, właściwie ja stałam sie tylko takim dodatkiem do niej, który przy okazji gotuje, sprząta i przewija. Młoda ma skazę białkową, oraz mnóstwo alergii, które od czasu do czasu powodują wysypkę i zaczerwienienie skóry młodej. No i tak było ostatnio, chyba zjadłam coś (mama przywiozła babkę z polewą czekoladową i się skusiłam) no i młoda dostała wysypki. Do tego wczoraj dostała kolki. Nie chciała nic jeść, płakała przez 1...
  • co za dzien byl wczoraj, poklocilam sie z bratowa, oczywiscie zaczelo sie niepozornie...zostawila u nas swojego 2letniego synka szymka, dodam,ze mieszkamy jeszcze z moimi rodzicami, a moj brat i bratowa maja zwyczaj zostawiac u nas dzieci jak maja jakies zalatwienia...nie biora jednak pod uwage tego ze od 2 miesiecy pojawilo sie male dziecko ktore potrzebuje snu co jakis czas, a szymek biega, krzyczy i ma wsjo w nosie... A wiec wczoraj miala "pilne wyjscie" do fryzjera, swoja dro...
  • Kiedy należy obniżyć materacyk na środkowy poziom? Wydaje mi się, że robi się to kiedy dziecko już siedzi, ale nie jestem pewna. Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na ten temat.
  • To ja znowu zaczynam watek mieszkaniowy, tylko nie gonić mnie za to :-)Napiszcie co sądzicie o mieszkaniach dwupoziomowych, ich funkcjonalności, na co należy zwrócić uwagę itp. Być może znajdzie się ktoś kto mieszka właśnie w takim mieszkanku???Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelkie info:-)
  • Siedze przed kompem,maz pojechal,maly spi a mnie boli zab,biore antybiotyk i nawet winka dzis nie moge sie napic.Jutro ide do dentysty z przeswietleniem i nie wyjde z tamtad dopuki mi czegos nie zrobi z tym zebem bo oszaleje chyba.
  • Kochane......tydzień temu byłam na planowanej wizycie u mojego gina....to był mój 12tc a więc mielismy zrobić usg na przeziernosć karkową.....ponieważ od paru dni pobolewał mnie brzuch od razu powiedziałam o tym mojemu lekarzowi...on mnie najpierw zbadał na fotelu i zaniepokoiła go jak to określił"twarda macica"....na usg okazało sie,że mam skurcz mięśnia macicy i nawet dokładnie dzieciaczka nie dało sie obejrzeć:(teraz leżę i biorę nospę oraz niestety zastrzyki z kaprogestu)...kontrolę...
  • dziewczyny czy przy porodzie sn jest to pewne, ze rozciągniemy sie w miejscach intymnych ? ;) czy jest szansa, ze wszystko wróci do normy? hm...czasem sie nad tym zastanawiam, powiem szczerze, ze gdybymn wiedziala iż na 100% tak sie stanie to wybrałabym cc, przezyłabym jakos tą "operacje" a nie wiem czy "przezyłabym" niesatysfakcjonujący juz do konca zycia sex ;) niby błacha sprawa a jednak... sfera intymna jest dla mnie bardzo wazna, mozna cwiczyc miesnie Kegla ale c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się