Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      dole

dole

(51 wyników)
    • Niech się tatuś od*****oli. Upierdliwy tatuś to katastrofa. Mój ukradł mi samochód, bo powiedział, że 'nie umiem jeździć', bo się nie pcham na drodze, a wszyscy tak robią.
    • Jeśli ktoś do tej pory nie skojarzył "okrucieństwa" sądu rosyjskiego z praworządnością sądu amerykańskiego, to jest dobra ku temu okazja. W Rosji zostało naruszone tabu świątyni prawosławnej, w USA naruszona została jeszcze większa świętość - święty $. Bóstwo i wiarę w niego, a w konsekwencji karę za jego zniewagę każdy naród, każde państwo samo sobie obiera.
    • No wlasnie panie Zawdzki ... ludzie Obamy musza wyrywac z kontekstu, lapac za slowka i straszyc biedny, ciemny i niewyksztalcony swoj elektorat (Czarni, biedne niepismienne i mniejszosci latynoskie, niewyksztalconych Bialych zyjacych cale zycie z zasilkow) bo innej kampanii nie moga prowadzic. Nie moga prowadzic kampanii pozytywnej opartej na sukcesach 4-letniej prezydentury bo takowych sukcesow BRAK. ZERO. Wszystko co Obamie zosyaje to prowadzenie negatywnej kampanii za setki milionow dola...
    • 19 procent niech zrobi secesję na Podlasiu i wyznaczy granicę. W zamian - humanitarne zrzuty beretów i opon do huśtania.
    • Go Palikot, go!!!!!!!
    • preziowi to juz nawet kadzidlo nie pomoze....
    • A gdzie notowania[b] rządu i Tuska[/b]? Czy [b]CBOS[/b] ma zakaz niewygodnych dla władzy pytań? A może [b]dziennikarze [/b]wycięli w ramach partyjnych wytycznych?
    • Może zamiast dopłacać do adopcji zorganizować przy każdym schronisku bezpłatny/minimalnie płatny hotel-przechowalnię dla "wakacyjnych" psów ? A do tego wysokie mandaty dla osób, które psy podrzucają lub oddają do schroniska z dziwnych powodów (wiem, ciężko to ustalić). No i czipowanie/tatuaże obowiązkowo - kontrole we wszystkich miejscach, gdzie psy są sprzedawane, za sprzedaż psa bez czipa - mandat ! Wystarczy obdzwonić ogłoszenia z netu i gazet, i już kasa na schroniska się znajdzie. Pomys...
    • Obama to najinteligentniejszy, najlepiej wykształcony i najuczciwszy prezydent USA od czasów Thomasa Jeffersona i Abrahama Lincolna... Wydaje się że dokonał czegoś niemożliwego.. Udało mu się wyedukować i nauczyć myśleć samodzielnie zwyczajnych, prostych Amerykanów.. którzy po prezydencie specjalnej troski, G.W.Bushu... mogli rzeczywiście pomyśleć sobie że KAŻDY, ALE TO NAPRAWDĘ KAŻDY MOŻE ZOSTAĆ PREZYDENTEM.. he he.. Ale czy w tych zmaganiach uda mu się powstrzymać amerykańskich kaczotea...
    • OpenOffice wystarcza 95% ludzi... Bo prawda jest taka że mało kto potrzebuje nowe super-wypas Office.. Do napisania paru dokumentow i policzenia sobie kredytu w zupelnosci wystarcza OpenOffice... za darmo... Ba... w wiekszosci firm tez OpenOffice wystarczy - po co wiec przeplacac i narazac sie na wizyty paru smutnych panow z BSA ? Sorry ale nadeszly ciezkie czasy i nie ma co wyrzucac kasy na MS Office...
    • A już myślałem, że jesteśmy jeszcze większym mocarstwem.
    • Na dole(26)

Pan się nabija z sycowianki Kempy, a przecież zapowiedziała, że nie jest już słodką idiotką i może dać odpór. Nie boi się Pan?
    • Pogieło ich?
    • Uuuu, pani minister na oko ma pani 60lat a wypowiada pani treści :pani powinna sobie zrobic dziecko - nie wie pani ze to niemozliwe jest ?
    • Biopaliwo cmentarne przestaje coś dawać ciąg Jarkowi.
    • Film kiepski, ale teraz to chyba strach pisać takie rzeczy w obawie przed atakiem ze strony
    • [b]Psy szczekają, Platforma idzie w górę.[/b]
    • nieszanowany minister- pisza autorzy ,zapomnieli dodac że nieszanowany przez lewackie i homoseksualne organizacje.Jak mozna mówic że nie ukrywa sie swej orientacji seksualnej i jednocześnie oskarzac kogos że o tym powiedzial.Pani minister chciala Śmieszkowi i widzom zwrocić uwage że bedąc szefem organizacji reprezentuje konkretną cześć spoleczenstwa.Może Śmieszek powie jak sie ma walka o rowne traktowanie homosi z oskarzaniem kogos że powiedzuial konkretnej osobie jakiej jest orientacji.Ćzy...
    • mieszkam poza Polska ale zycze mojej ojczyznie aby ludzie zyjacy w mojej dawnej ojczyznie wreszccie wyrwali sie z ciemnoty i glupoty ,aby kazdy znalazl sie na swoim miejscu kosciol do spraw wiary poza polityka ,osobno od panstwa tak aby juz niemowlaki nie musialy uczyc sie religi katolickiej i podnosil statystyk ,Kaczynski powinien byc przymusowo leczony psychiatrycznie i wycofany z polityki a caly zacofany PIS powinien byc partia natychmiast ; ROZWIAZANA ;to sa ludzie z innego swiata ,skanse...
    • A podobno spekulowanie jest karalne hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się