dole

(33 wyniki)
  • dziewczyny niestety pojawiła się @ staramy się juz 9 cykli i nic hormony w normie, nasienie też ( lekko podwyższona prolaktyna zbijana bromergonem ) testy owu pokazują, że owu jest więc o co chodzi? coraz częściej myslę o tym, że nie bedę miała dzieci wszystkie koleżanki już mają, zostałam tylko ja nawet brat młodszy jest tatusiem kurcze czy kiedyś dla mnie zaświeci słońce mam już swoje latka (31) i martwię się że czas działa na moją niekorzyśc
  • Mam okropnego doła. Może któraś z was też tak się dziś czuje. To jest mój 16dc a już od 14 dc bolą mnie strasznie piesi i czuję się taka nabita jak grubas,na dodatek jem wszystko co nie ucieka. Dziś w nocy obudził mnie ból w dole podbrzusza taki pulsujący inny niż ten podczas owu, a teraz cały czas mnie coś tam pobolewa, głowa też i jest mi niedobrze.Od trzech dni biorę Duphaston i trochę mi pomaga na ten ból piersi ale nie wierzę że mi pomoże w zajściu w ciążę.Martwię się że moje...
  • czesc dzisiaj mnie wszystko wku...... chyba wstałam lewą nogą
  • Pomóżcie !!!!!!!!! zrobiłam wczoraj test i wyszedł pozytywnie, bardzo się ciesze, ale z drugiej strony mam bóle w dole brzucha, co to może być. HELPPPPPPPPPP !!!!!! Pozdrawiam Aneta
  • Już nie mam siły. Staramy się od 5 lat i nic. Taką miałam nadzieję, że w tym cylku się uda (jestem 2 raz na clo prz końskiej dawce 3x1), miałam ładne pęcherzyki (w 12dc jeden 26 mm drugi 15 mm) i znowu nic. Co prawda @ nie przyszła, ale nie mam kompletnie żadnych objawów, tempratura też niska i ciągle spada. Traccę nadzieję i siły. Nie dam rady już więcej. Już wcześniej powiedziałam sobie że to będzie ostatni cykl i co teraz? Łzy dziś cisną mi się do oczu, już nie daję rady ... :(
  • Nie wiem dlaczego, nie wiem po co, nie mam na nic siły, ani ochoty... mam poprostu jakiś kryzysik dzisiaj. Nie myśle nawet o fasolku bo po co i tak pewnie nic z tego :-( Po co ja się właściwie staram... jak i tak nic z tego nie będzie... po co ja wchodze tu na to forum, no po co ? i tak mi to nic nie daje... uzależniłam się po prostu i tyle... Jak zwykle pewnie nie zrobie testu bo po co i będę czekać na małpiszona, a jak już zrobie ten test to i tak bedzie negatywny i znowu tylko będ...
  • Jakie to życie jest porypane, każdą z Was staram się pocieszyć, jak robi to większość z nas, mówie, że będzie dobrze, że wcześniej czy później nam wszystkim się uda!!! Ale dzisiaj dopadł mnie dół i to taki straszny, że HEJ:( ale to nie wszystko, bo do tego mam głupawke też taką, że HEJ:) rano pojechałam do szpitala po wypis i wszystko o.k wypis był, a na przed 8 byłam umówiona na usg, lekarz kazał Mi chwileczke, dosłownie sekunde poczekać, czekałam..........................pół god...
  • Cięzko mi i wiem, ze bedzie coraz gorzej. Gdzies międyz wierdzami napsiałam Wam, że chciałabym drugie dziecko, ale co mogę zrobić sama. Mąż sam nie wie czego chce, raz tak, raz tak. Na początku to nawet nei chciał przytualania w okolicy owu /a nał dokładnie moje cykle/ teraz bywa róznie, ja odlicam każdy dzień w kalendarzu i co z tego. W sobote przytualnie, w poniedziełek bół owulacyjny /mąż w delegacji/, wczoraj przytulanie, tylko w kluczowym momencie mały wypadek i chyab nasiona...
  • Nie zebym sie nakrecała ;-D Kilka razy poruszany był na tym forum wątek "ćmienia w brzuchu", który wiele razy okazał się być pierwszym objawem ciąży. Coś kojarzę, że kilka z Was pisało, że miało to już od dnia owulacji. A u ilu zdarzyło się, że cmienie było, a w efekcie ciąży nie? Ja po potwornym dwudniowym bólu owulacyjnym nie czułam nic. Wczoraj wieczorem (3dpo) coś mnie zaćmiło, a dzisiaj ćmi mnie od rana, więc nie wiem - znowu zapalenie przydatków, czy może tym razem to jest T...
  • owu napewno była w 14dc(monitoring).czemu tak boli???
  • Witajcie Staramy się z M. o dzidziusia już 4 cykl. W pracy mówiłam o tym na początku dzewczynom (jesteśmy we 3), zresztą druga koleżanka też planowała zajść w ciążę i dlatego, żeby nie zrobić tego "na raz" ustaliłyśmy pewną kolejność. Fakt, myślałam, że się uda od razu, a tu nic :( A dzisiaj koleżanka która miała zajść po mnie oświadczyła, że od grudnia ona też zaczyna się starać, bo jak mi nie wychodzi to ona za mną nie będzie czekać :( Co ja mogę na to poradzić, że się nie udaj...
  • Często was czytam raczej mało się udzielam. Bardziej bierna niż czynna. Ale nagle dopadła mnie depresja. To mój 4 nieudany cykl starań z tastami owulacyjnymi i nic zaczynam się martwić, że coś z nami nie tak bo przecież nie możliwe aby przez 4 miesiące z testami nie udało się!!! A moją depresję pogłębia fakt iż nagle wszyscy na około są w ciąży codziennie jakaś nowa radosna inforamcja. Owszem cieszę się, że moje znajome będą miały dzieci ale jest mi przykro że ja ich nie mam. Mój ...
  • Witam wszytskie starające się, do których dołączam, ale strasznie mi smutno, węc nie jest to wesołe powitanie..40 dc, okresu brak, beta <1...normalnie wszystko by mi wskazywało na ciąże, juz powoli się cieszyłam a tu takie rozczarowanie. dziś dzień brania luteiny na wywołanie okresu, którego także brak..nie wiem juz ile mam na niego czekać (tabl. 3 x1), kiedy teraz będę miała owulację, kiedy mam zacząc się starać..nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Napiszcie coś te co miały pod...
  • I nie chodzi tu o pogode ale.... od kilku dni zastanawiam się po co ja się w ogóle teraz staram o dziecko skoro 2 wróżki powiedziały mi ze ciąża bedzie dopiero w II polowie przyszłego roku????!!!! I jestem wściekła, zła, zrozpaczona i załamana....bo nawet nie mam nadziei że to będzie wcześniej a 31lat już na karku:-((( Kurde czy może jednak tak się zdarzyć że to się stanie wcześniej? przecież nie mogę sobie tego wyobrazić że w sumie to będzie 2,5 roku prób. Jak to możliwe że przy ...
  • pomocy(5)

qrde dziewczyny i caly czas mnie boli brzuch na dole tak piecze i bola jajniki do okresu jeszcze troszke bo 8 kw.bola mnie piersi qrde ja nigdy tak nie mialam to sie dzieje tak od owulacji moze miala tak ktoras z was prosze o odpowiedz
  • Dziewczyny, opiszczie mi swój ból owulacyjny. Mnie wczoraj w 14 dc tak bolał brzuch, ze myslałam, że się przekręcę. Ale właśnie nie tak jak na @, ale taki ogromny ucisk w dole brzucha. Podczas przytulanka każde głębsze ruchy powodowały, że mi się gwiazdki pokazywały. Brzuch tak napęczniały, że się w spodnie zapiąć nie mogłam. No i nie wiem czy to było to, czy mi się znowu coś porobiło. Ale dwa tyg temu gin powiedział, że juz wyleczyłam zapalenie, a w pon na usg nic nie widział.. ...
  • mam nadzieje ze ktos tez tak mial, 24 dc - mam bol podbrzusz juz od tygodnia, taki staly, niezamocny i nieprzechodzacy. bylam u gina dwa dni temu i powiedzial ze nie widzi zadnedo uzasadnienia, wszystka ok. oczywiscie mam ogrlmna nadzieje ze to jakis znak, a moze to autosugestia. nie wiem, moze ktoras z Was tez cos takiego miala. testuje na mikolajki. pozdrowienia. kasia
  • Witaj Magdulko! Wyczytałam gdzieś w Twiom poście, że jedynym z objawów ciąży u Ciebie był po owulacji ból w dole brzucha.Napisz mi Kochana jak możesz czy ból ten był silny i czy ile dni? trwał? Też mnie tak ciągnie więc jestem ciekawa. Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoją malutką Fasiolkę.
  • Kochane Starajace sie! Tak jak obiecalam, postanowilam podzielic sie z Wami moja historia zafasolkowania. Prowadzilam pamietnik i zapisywalam kazdy najdrobniejszy objaw. Wiadomo, ze u kazdej z nas przebiega to inaczej, jednak moze ktores z tych objawow pomoga wam zidentyfikowac prawdopodobienstwo ciazy. Oto kilka urywkow z mojego pamietnika. Dodam, ze cykle mam zwykle 31 dniowe. 15 dzien cyklu, na 2 dni przed owu (wedlug kalkulatorow plodnosci, co zreszta pozniej sie sprawdzilo):...
  • Dziewczyny!!!Za 4 dni mam dostac okres.Mam torbiel na jajniku 39mm zdiagnozowana 5 dni temu najprawdopodobniej jest to torbiel z nie peknietego pecherzyka Graffa.Na dzien dzisiejszy czuje leciutenkie klucie jajnika przy usiadaniu i taki dziwny dyskomfort w dole brzucha takie ciagniecie na dol.Pwiedzcie mi czy moze tak byc??mam to pierwszy raz i niewiem czy to jest normalne czy nie.Wizyte mam za dwa tygodnie gdyz gin.powiedzial ze moze sie wchlonac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się