Forum Na emigracji Polki w Stanach
ZMIEŃ
      kalorie

kalorie

(5 wyników)
    • Jestem ciekawa Waszych opinii..czy jestescie za tym aby restauracje podawaly ile kalorii jest w potrawach czy wolicie po prostu sie zrelaksowac i zamawiac to na co akurat macie ochote..? Przyznaje ze to na mnie dziala..w weekend bylam w Borders - bralam kawe i chcialam juz wziasc ciastko - oatmeal raisin- co zawsze mi sie wydawalo ze ma mniej kalorii niz ciasto z czekolada a tu widze ze jedno ciastko ma 580 kalorii! Wiec ciastka nie wzielam i zaoszczedzilam sobie dodatkowego potu...
    • www.cbsnews.com/stories/2007/02/26/national/main2518849.shtml Dobrze by bylo gdyby w restauracjach podawali kalorycznosc dan...
    • Dla lubiacych smak piwa, ale nie jego kalorie. Tylko 64 kalorii w 12 uncjach. Polecam!
    • dla tych co lubia jadac na "miescie" lub na wynosc eatthis.womenshealthmag.com/home czasami jak popatrze na calories w menu to odechciewa mi sie jesc...
    • W ostatnich miesiacach dosc sporo przytylam,chyba jak nigdy dotad i to w bardzo szybkim tepie:( MOj organizm jakby wiecej odkladal niz spalal, choc jestem osoba bardzo aktywna. Choc nie lubie cwiczen zbyt wyczerpojacych typu:pilates postanowilam co dziennie spacerowac i cwiczyc brzyszki.Powinno pomoc,zobaczymy. Moze znacie jakis specyfik na przemiane materii? Wiem ze siemie lniane pomaga,ale czy mozna je gdzies dostac w amerykanskich sklepach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się