Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      pierwsi

pierwsi

(16 wyników)
    • Jutro pierwszy Dzionek dzietki!!! Od czego powinnam pierwszy dzien zaczac , oczywiscie chodzi mi co poiwinnam zjesc na sniadanie obiad i kolacje !!Prosze o pomoc :]
    • Ha dalam rade, ja, ktora kocha jesc :P śniadanie: 150g jogurtu nat. obiad|: 200 g sałatki greckiej kolacja: kawałek gotowanego kurczaka + papryka + 2 plasterki żółtego sera chyba nawet nieźle jak na pierwszy raz co? ... Żebym się tylko tak trzymała :) A i na treningu bez problemów jak na razie ..trzymajcie sie
    • witam amatorki diety SB. Mam prośbę, od jutra mam zamiar zacząc tę dietę, przeczytałam już trochę tu i tam, zrobiłam zakupy ale coś mi tu nie pasuje z tymi pomidorami. Pomidory sa na liście produktów zakazanych w I etapie a tu na forum jest mnóstwo przepisów zalecanych w I etapie -z pomidorami? Ja uwielbiam pomidory i chętnie bym je jadła. Co na to Ekspertki ? Proszę o radę.
    • Czy ktoś też rozpoczął od tego poniedziałku, czyli od 31 marca 2008? Proszę o odzew- razem rażniej :))) Będziemy się dzielić przepisami:)
    • Witam Was serdecznie. Od dziś zaczynam dietę SB. Od jakiegoś czasu już ograniczyłam węgle, wiec mam nadzieję, że jakoś mi pójdzie, bo do zrzucania jest sporo :(
    • Ech zaczelam dzis dietke. pomagam sobie waszym menu, czytam posty. nie wiedzialam jednak ze bedzie tak ciezko. ostatnio bardzo przyzwyczailam sie do slodyczy i wczoraj na probe postaralam sie nic slodkiego nie jesc. Az mnie telepalo !!! Dzis juz pierwszy powazny dzien diety, faza 1 - a ja mam w glowie tylko Nutelle - wielki sloik stojacy w lodowce. az mnie trzesie. siedze przy kompie zeby o tym nie myslec ale az mi slinka leci. boje sie ze sie zlamie.. :( ratujcie @!!!! potrzebuj...
    • a glodu ni ma ;) sok pomidorowy uwielbiam, salata i feta tez dały rade..zobaczym;) tylko szpinak..raczej sie nie przemoge;) trzymajcie kciuki ewa 172/72....:(
    • dzis zaczynam diete SB,jestem dopiero po sniadaniu i juz wiem ze bedzie ciezko :( brakuje mi "zapychacza" w postaci chleba no ale coz ...postaram sie wytrwac!!!waze 56 kg przy wzroscie 150cm to duzo!chciałabym schudnac 10 kg bo tyle wazyłam przed urodzeniem dziecka:)najbardziej dokucza mi obwisły bebben!!!!!!!ale warto chocby dla 5 kg!tzrymajcie kciuki:)
    • Zaczełam właśnie dietke. Na razie lajcik:) Mam bardzo silną motywację
    • i od razu pytanie: ile nowości mogę dzisiaj zjeśc?tzn. wiem że np. kromkę chleba mogę wprowadzić, ale czy wtedy mogę zjeśc również jabłko czy to już będzie przesada? czy mogę wprowadzić po jednej nowej rzeczy do każdego posiłku czy tylko jedną dwie dziennie? wiem że mam obserwować siebie no ale przez dwaq trzy dni to nie za wiele zaobserwuję, a nie chcialam zeby kilogramy utracone w I fazie wróciły; proszę o odpowiedź
    • na kilka pytań. Wlasnie dojrzalam do dezycji, by dolaczyc się do Plażowiczek i Plażowiczów. Nie ukrywam, ze trwalo to troche bo dieta mi sie wydawala troche smieszna. Jak mozna tyle jesz i jeszcze chudnąć, ale po zebraniu kilku wiarygodnych opinii, odstawilam 1000-1200 kcal i zaczynam plażować.Wreszcie dostalam ksiażkę i jeszcze dzisiaj planuje ją pochlonać w calosci. Mam jednak kilka pytań...prosze Was o odpowiedz. - jakie warzywne soki pijecie? (wlasnie zaopatrzylam sie w Fit 8 warzyw i ok...
    • Troche sobie pofolgowalam ostatnio i musze wrocic na dwa tygodnie do fazy i. Wbrew pozorom nie robie tego z obrzydzeniem, a wrecz przeciwnie troche sie nawet ciesze, bo w fazie pierwszej potrafie sie bardziej kontrolowac i calkiem niezle sie czuje. Po za tym czesciej wtedy zagladam na forum :) Mam jeszcze jakies 5 kg do zrzucenia (obecnie 59-60kg), wiec trzymajcie kciuki. Jutro znowu zaczynam. Dolaczcie do mnie jesli zaczynacie po raz pierwszy lub po raz kolejny. W grupie bedzie ra...
    • Dziewczyny, jestem w drugim tygodniu 1. fazy i w niedziele koncze ten pierwszy etap... czy mozecie mi prosze podpowiedziec jak mam wejsc w druga faze? nie mam kasiazki i dlatego prosze o jakies rady... PLEASE HELP! Pozdrawiam plazowiczki trzymam za wszystkich kciuki :-) i czekam na posty
    • pierwszy z DSB....może jakiś ekspert mi podopowie ??;) Dziś zjadłam: Śniadanko: jajecznica z jednego jajka z pomidorkiem Przekąska: pół kostki chudego twarogu + 2 paski papryki Obiad: Brokuły+rybka(mintaj) na parze Przekąska: pół kubeczka serka 3%+plasterek polędwicy drobiowej Kolacja: zrobiłam pastę z chudego twarogu z pomidorem, szczypiorkiem, papryka i cebulką. Zawinęłam to w sałate. Pyszne to było:) Zjadłam jeden plaseterk seka ligh i 2 orzeszki;) Jedyny minus to...
    • Wytrzymałam prawei dwa pierwsze tygodnie - schudłam 4 kg, postanowiłam przedłuzyć faze 1 od kolejne dwa ... i własnie mija 10 dzien tego przedłuzenia 1 fazy a ja codziennie żrę! cos słodkiego i ziemniaki... nie wiem co zrobic... codziennie od rana zaczynam i do popoludnia wszystko gra, ale jak wracam do domu, jest mi zimno, jestem zmeczona i musze sobie jakis obiad zrobic to rzucam to wszystko w diabły. zaraz przytyje do punktu wyjsciowego i bedzie dramat... mam tyle do schudnieci...
    • hmmm.moze to dziwne,ale nigdzie (w necie,bo ksiązki nie mam) nie znalazlam wzmianki o tym czy mozna pić kawe...Podejrzewam,ze herbate mozna,ale tez nie wiem czy jakis okreslony gatunek(np.zielona).Dziewczątka posiadające ksiązki,napiszcie co tam jest o tym napisane.Nie wiem czy przezyje bez porannej kawki :/ Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się