pierwsi

(14 wyniki)
  • Cześć. Dzisiaj zaczelam pierwszy dzien diety, a piszezeby mieć jakieś wsparcie, bo z doswiadczenia wiem,ze jest to męczoce 13 dni, dni nerwowych Na tej diecie bylam jakie s 4 razy wytrzymalam dwa razy z fajnym efektem. Co do szynki- kupowalam zawsze 10 deko to zawsze wiecej niz plasterek, poza tym wyeliminowalam szpinak- gdyz nie nawidze go od dziecinstwa- chociaz probowalam zjesc nawwet przyprawiony0jednak bez rezultatu-a i tak schudlam. co do owocow nie ograniczalam sie do 1 owocu jed...
  • Czesc Wam wszystkim tym ktorzy tez stosuja te dietka,dzis pierwszy dzionek meczarni..wlasnie jem lunch:)kiedys ja stosowalam,wytrzymalam tydzien,ale teraz postaram sie przetrwac cale 13 dni!!Powodzenia wszystkim w walce..!!
  • dzis jest pierwszy dzień po kopenhaskiej powiem szczerze ze mi jej brakuje jestem lżejsza o 4kg jeszcze to nie to czego oczekiwalam ale ciesze sie z tego co osiagnelam dzisiaj wydaje mi sie ze wcale nie byla taka straszna jak ja przedstawiaja jedynym minusem sa wypryski na twarzy no ale cos za cos czuje sie swietnie ale boje sie ze jak nie bede miala z gory narzuconego menu to wroce do wagi trzymam kciuki za wszytkich dietowiczow majka
  • hallo ja dzis własnie zaczynam jesli ktoras z was tez dajcie zanc dzis pierwszy dzien a ja juz mam dosc nie wiem czy wytrwam....
  • Cześć Wszystkim :) dzisiaj zaczynam dietę....jestem już po śniadanku i obiadku ( był okropny)...ale dałam radę i jestem dumna :)może KTOŚ też dzisiaj rozpoczął dietę????? POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)
  • Witajcie, od jakiegoś czasu obserwuję Wasze forum i wczoraj postanowiłam, że 26 ruszam. To mój debiut na kopenhaskiej. Bardzo proszę o rady, uwagi, linki i co Wam przyjdzie do głowy dla nowej, ale zdecydowanej koleżanki. Liczę na Was, pozdrawiam anna
  • Witam Kochani, straaaaaasznie długo się zbierałam do tej diety. Mam znajomych, którym udało się ją skończyć i efekty super, naprawde! Tylko skąd wziąć tyle silnej woli;) Przytyłam od wakacji 6 kilogramów i nie mogę się ich pozbyć w zaden sposób. Szczerze mówiąc jest mi juz tak smutno jak patrze w lustro, że nie mam siły czekac na efekt niewiadomo ile... Kiedyś prowadziłam bardzo zdrowy i dość regularny tryb zycia. I byłam całkiem fajna;) Potem przeszłam troche prywatnie i ..... prz...
  • czarna kawa na śniadanie; lunch o 14.00 - pomidorek, jajka i gotowany szpinak....całkiem smaczny zestaw obiad przed 18 - sałata lodowa z cytryną i oliwą smakowała wyśmienicie, befsztyk został zastąpiony piersią kurczaka podsmażoną na oleju... no dobrze..... a teraz jestem głodna i chętnie coś bym zjadła....nie udało mi się też wypić dwóch litrów wody (nigdy nie piłam tyle wody) Zastanawiam się jak wytrzymać do jutrzejszego lunchu ;)))
  • Witam serdecznie! Dzisiaj rozpoczęłam kolejne podejście do DK :). Mam nadzieję, że mi się tym razem uda - to moje chyba z dziesiąte podejście. Pierwszy raz był najlepszy, bo wytrwałam i schudłam 8 kg. Było łatwo, bo odchudzałyśmy się w 5 osób. Rekord to 9 kg a najmniejszy spadek to 4 kg. Wszystko zależy od wagi wyjściowej. To było 8 lat temu. Potem, mniej więcej raz na pół roku, raz na rok robiłam kolejne podejścia, ale już nigdy nie było tak super jak za pierwszym razem :(. Albo zamie...
  • Od jutra zaczynam! Dziś zrobiłam zakupy do diety i zjadłam ostatni normalny obiadek. Mam mocne postanowienie, ale równiez poważne obawy. Mam nadzieję, że pisanie tutaj pomoże mi w walce z nadwagą. Mam 163 cm wzrostu i ważę 64 kg. Będę szczęśliwa jak uda mi się zrzucić 5 kg. Akurat na Walentynki!
  • Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ;) wlasnie wystartowalam z kopenhaska
  • właśnie piję kawę. bez słodyczy przeżyję, ale bez makaronu i ryżu pewnie będzie ciężko. ale cóż to jest 13 dni. hehe. mam zamiar trzymać się ściśle zaleceń. czy ktoś też dzisiaj zaczyna?
  • Od jutra mam postanowione ze zaczynam ta diete.jak na innych skutkuje to na mniej tez musi po skutkowac.A mam pytanie jedno.Czy trzeba jesc wszystko z przepisu,niczego nie mozna ominac??
  • Witam serdecznie. Zaczynam 13-dniową walkę, ma ktoś ochotę zacząć ze mną? Czy podczas stosowania diety mogę normalnie ćwiczyć? Czy powinnam sie oszczędzać? Mam nadzieję, że się uda. Ufff do boju:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się