Forum Społeczeństwo Bez Granic
ZMIEŃ
      smutek

smutek

(8 wyników)
    • wynikającym z przemęczenia oznajmia się ,że poniedziałek. Patrze se na łapkę i wiem,że jeszcze trzy palce i wreszcie pójdę na urlop. Nie wiem czy to pomoże....
    • przykre wspomnienia, których chcemy się pozbyć, będą się utrzymywały dłużej po spożyciu alkoholu, choćby w momencie picia powodował on stan chwilowej euforii - konkludują naukowcy. www.rp.pl/artykul/99946.html Często topimy swoje smutki ?
    • Na rozładowanie "gęstej atmosfery, macie taki oto dowcip: Kowalscy postanowili pójść do opery. Kiedyś w końcu trzeba... Ubrali się odświętnie; on w garnitur, ona w suknię wieczorową. Ustawili się po bilety w kolejce pod kasą. Przed nimi gość zamawia: - Tristan i Izolda. Dwa poproszę... Kowalski podchodzi następny: - Zygmunt i Regina. Dla nas też dwa...
    • Dzisiaj, po pewnej przerwie, odwiedziłam swoje ulubione fora. Chciałam się przywitać i powiedzieć, że smutek w sercu utrudnia mi pisanie na forum i prosić Was o wyrozumiałość. Jakoś tak się układa u mnie, że jedno się nie skończyło na dobre, wydarza się coś innego, co mnie smuci. Czekam na następny rok (2011 ) i mam nadzieję, że dobra passa powróci, a z nią radość z pielgrzymowania po tej ziemi. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnieliście, chociaż byłam tu krótko, i że pozwolicie bym tu wrac...
    • jak sie nie dac takiemu nastrojowi...wbrew swiatu i splotom wydazen..czy mozna sie nie dac...
    • i to gdzie ??..... na koncercie gospel . Piękne śpiewy , umieli gospelowcy ludzi ( widownia -młodzi i starsi pół na pół) zachęcić do zabawy i spiewu . Szkoda , ze w naszych kościołach takiej muzyki się nie propaguje . Ludzie zaczęliby z ochotą chodzić :)
    • Wróciłam szczęśliwa i dumna z pary nowożeńców. Udało się wszystko, a przede wszystkim atmosfera była wspaniała, rodzinna, pełna integracja gości i tańce do białego rana. W poniedziałek po południu zaczęła się trauma w związku z chorobą siostry. Tak to radość przeplata się ze smutkiem, samo życie. Życzę miłego dnia wszystkim.
    • Poniedziałek deszczem nas przywitał, życzę żeby ten tydzień przyniósł same pogodne dni. [img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:MQrockxefpzquM: chomikuj.pl/ImagePreview.aspx?id=293919858&t=1[/img]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się