smutek

(8 wyników)
  • mija juz prawie 3 lata odkad zostalam sama z dzieckiem. Moj eks zostawil nas 2 tygodnie przed porodem, jakos zylam z dnia na dzien bardzo cieszylam sie ze mam dziecko. Ale przychodzi taki moment ze poprostu jest mi smutno, chrzcilam dziecko w swieta Bozego Narodzenia, a on poprostu nie przyszedl na chrzciny swojego syna.Byc moze dlatego moje zycie jest szare i ponure. Dzis wiem ze bedzie mial drugie dziecko z inna kobieta, tylko nie moge sobie wyobrazic tego jak kiedys powiem o tym...
  • ...bo mąż chce jednak rozwodu. Co zrobić, żeby w końcu do mnie dotarło, że już nie kocha tylko lubi i szanuje:)). Jak przeżyć najpierw separację - faktyczną, bez sądu, potem rozprawę. Jak wychować dziecko bez ojca, no może z ojcem, ale dochodzącym. CO powiedzieć córce jak będzie pytała, dlaczego?? Co mówić teraz, kiedy pyta o tatę.Jak przeżyć wizyty kogoś, kogo kocham, a jednocześnie mam świadomość, że już nigdy nie będziemy razem. Jak żyć ze strachem, że już nigdy i nikt...że mni...
  • Tak smutki stare! Nie rzoumiem obecnych zachowan mojego bylego meza! Ale tez wiem , ze proba analizy ich, zrozumienia do niczego nie prowadzi i powoduje tylko stres! Wiec rozwod i zachowanie jego traktuje jako strae smutki! Chyba , ze ktoras z Was moglaby mi pomoc zrozumniec ! Wtedy prosze o wsparcie! Ale nie o tym mial byc ten post! To sa te stare smutki! Przyszly rok bedzie trudny- dla mnie. To poczatelk nowego zycia ! Czeka mnie rozwod , podzial majatku... pewnie jeszcze wieel nieciekawych...
  • wiem wiem powinnismy sie wszyscy cieszyc ale jak tu sie cieszyc jak moj synek ktory ma 2 miesiące i to bedą dla niego pierwsze swięta spedzi je bez taty? i do tego ja sie smucę bo ja tego czlowieka nadal kocham - bo sobie to ostatnio jednak uswiadomilam...buubbuuu
  • Witam was kochane mamy, ciesze sie ze zawsze moge znalezc w was oparcie nie wiem jak dluzej tak pociagne. Otorz od dluzszego czasu nie moge juz znalezc pracy, jestem ta cala sytuacja tak zmeczona ze zastanawiams sie czy nie wyjechac gdzies za granice i byc moze tam znalezc prace. Marze juz od dawna o tym, aby moc mojemu dziecku zapewnic godne zycie nie na poziomie jakis luksusow ale normalne zycie. Chcialabym, zeby przestalo w moim domu brakowac chleba, dzis zrobilam dziecku dwie ...
  • smutek(12)

Dzis mam cholernie smutny dzien ,mialam bo juz pozna noc . Tatus zabral maluszka na pol dnia jutro tez po niego przyjedzie maja swietny kontakt , ale ja sobie nie radze ze soba z podejsciem do exa zaakceptowaniem tej nowej sytuacji ,jak stoi i czeka na malego w drzwiach przeciez ja tego czlowieka kochalam pomimo tyle zlego ile mi wyrzadzil ,przezylismy tyle fajnych chwil a teraz przyjezdza po dziecko i zachowujemy sie jak bysmy sie nie znali . Do jasnej cholery ja tego nie wytrzy...
  • Siedze w domu i oczekuje dziecka ktore ma przyjsc na swiat za 3 tygodnie. Po roku znajomosci ojciec zostawil mnie w ciazy ot tak, mowiac znajdz sobie kogos, ja nie chce tego dziecka, zorganizuj sobie zakupy itd itp i wiele innych milych rzeczy jakie kobieta w ciazy moze nie powinna slyszec, m in jeszcze zyczenie zebym usunela. znalazl sobie szybko kogos i od pol roku go nie widzialam, moze i dobrze... Zalamalam sie troche ale dzieki znajomym i rodzinie stanelam na nogi, mam mieszk...
  • Witam was wszystkie już samodzielne i dzielne mamy. Będę pewnie banalna, ale wlasnie rozstalam sie z hmmm, nazwijmy go narzeczony (kiedyś bardzo dawno temu zaręczyliśmy się). I jest mi...dziwnie. Bardzo, bardzo chciałabym przeskoczyć okres smutku i rozpaczy tuz po rozstaniu i cieszyć się swoją niezależnością i oczywiście moją Kruszyna. Na razie boli, cholernie. I na dodatek swieta. Swięta a ja wam marudzę. Zeby sobie więc chociaż w małej części poprawić sobie humor, spisuje publ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się