smutek

(5 wyników)
  • To może trochę dziwne pytanie...ale jak sie pozbyć smutku z twarzy? Szukam, szukam faceta i nic...portale internetowe, kluby, znajomi etc. Kolega powiedział mi...że na mojej twarzy rysuje sie smutek i to zapewne odciąga mężczyzn... Podobno szczególnie widać to na zdjęciach. Teraz to już nawet uśmiechać sie nie umiem...chyba...
  • czegoś nas uczy? pogłębia istnienie? a jeśli człowieczeństwo właśnie wtedy się kurczy? /śmieję się sam z tego wysokiego C/ oparty o ścianę się smucę. jak jakiś wojaczek czarno-biały mam właśnie zacząć pisać wiersze? pomysł co najmniej śmieszny. malować? bozia nie dała zdolności manualnych /aaa, trochę dała ;-) po co jest smutek? bo jest? jak go wziąć na klatę? bo tak byłoby najrozsądniej. cześć.
  • i zostalam sama! doslownie.. moja rodzinka pojechala na wakacje a mi zebraly sie czarne mysli! Jak zawsze sie ktos kreci, to jest inaczej! terz mi smetnie... jestem singielka, zdecydowanie nie z wyboru, tylko wciaz mi sie nie udaje! nie wiem, moze cos robie zle??!! a najgorsza jest ta presja innych... ale przeciez jestem mloda, dosc atrakcyjna, mam prace, aspiracje, marzenia, jednak wciaz mi sie nie uklada... zaczynam sie naprawde doszukiwac przyczyny w sobie, bo to chyba nie ...
  • Bajka o zasmuconym smutku Po piaszczystej drodze szła niziutka staruszka. Chociaż była już bardzo stara, to jednak szła tanecznym krokiem, a uśmiech na jej twarzy był tak promienny, jak uśmiech młodej, szczęśliwej dziewczyny. Nagle dostrzegła przed sobą jakąś postać. Na drodze ktoś siedział, ale był tak skulony, że prawie zlewał się z piaskiem. Staruszka zatrzymała się, nachyliła nad niemal bezcielesną istotą i zapytała: -Kim jesteś? Ciężkie powieki z trudem odsłoniły zmęczone oczy, ...
  • wszystcy wokół piszą o jakiś dołach, a ja tego wcale nie widzę. Może dlatego że cały dzień siedzę i tyłka nie ruszam :) Ale gadam na gg, przez skype`a i tel i nikt doła nie ma :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się