Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      smutek

smutek

(9 wyników)
    • siedze w domu i nie moge dac sobie rady...dlaczego tak mlody i wartosciowy czlowiek musi tak szybko odchodzic???iskierka naszej reprezentacji..zgasla...smutno mi:(
    • www.gazetawyborcza.pl/1,75477,4221908.html U Was w miastach także pojawiły się plakaty małej Madeliene? Akurat robiłam dziś zakupy i Tesco i czytałam o jej zaginięciu.. Co myślicie o ludziach, którzy zabierają bezbronne dzieci?
    • Rozstałam się z facetem, z którym byłam 4,5 roku. Cały czas wydawało mi się, że to ten jedyny, najukochańszy, wymarzony. Jednak rzeczywistość spłatała nam figla. On wyjechał do pracy za granicę, ja zostałam tutaj z racji mojej szkoły i rodziny. Nigdy nie obiecywałam, ze do niego dojadę... On przekładał kilka razy swój powrót, nie chciał przyjechać nawet kiedy zaczęło między nami być źle, bardzo źle, bo wyrzuciliby go z pracy, bo nie zarobiłby kasy. Czyli mój wniosek taki, ze kasa ważnie...
    • mam 21 lat i jeszcze nigdy nie uprawialam sexu, i nie o to chodzi ze czekam na ksiecia czy cos w tym stylu. bylam w lozku z facetem, byly pieszczoty i wogole bylo milo,ale koles chcial mnie tylko przeleciec wiec mu sie nie oddalam. wszystko ze mna okay, ale to chyba dziwne- 21letnia dziewica, no nie? jest nas wiele...
    • ..to forum nie sluzy do udzielania porad tylko do wszczynania pretensji i głupich podtekstów!!! np. nie skończyłeś postawówki, czepianie sie o poglądy jakieś głupie stwierzdenia typu dupek ciota!!! co to ma do cholery znaczyć?
    • Czuję się źle... Moje życie nie ma sensu, mam wrażenie, że gdybym teraz zniknęła to tylko kilka osób by po mnie zapłakało... Bardzo przywiązuje się do ludzi, szybko staja sie mi bliscy, gdy odchodzą bardzo cierpię- kilka miesięcy temu koleżanka się wyprowadziła, teraz następna ma taki pomysł, nie wiem na czym stoję... czy chce się sama wyprowadzić czy chce żebyśmy nadal mieszkały razem...wiem, że gdy zostanę sama to się kompletnie załamię- to jest jedyna bliska mi osoba w tym mieście.....
    • No świetnie. Dziś moje urodziny a ja siedzę i płaczę. 2 Tygodnie temu facet zostawił mnie dla innej. Jutro byłaby nasza 2 rocznica. No w sumie cham - nie przejmowac sie nim i juz nie? :) No łatwo powiedzieć... No a poza tym przyjaciółki wyjechały. Impreza urodzinowa - oczywiście ale jakże świetna - z zaproszonych 20 osób przyjdzie (wow!) aż 4... Co to za urodziny? Kolejny rok za pasem... Ale chyba każdy w urodziny przeżywa taki mały osobisty jednodniowy dramat? Czy sie mylę?
    • Proszę o wpis wszystkich zakochanych, którzy muszą rozstać się ze swoją drugą połówką na caaaałe wakacje :(
    • Mam problema zarazem pytanie. Otóż mój facet na całe 4 dni długiego weeknedu pojechał sobie na ryby z kumplami. Wcześniej nawet nie zapytał mnie czy mam może jakieś plany wspólne na ten weekend z nim. Po prostu oznajmił mi że jedzie i koniec tematu. Czuje się niechciana, niepotrzebna i niekochana. Nadmieniam że widujemy się rzadko, raz w tygodniu bo mieszkamy w innych miejsowościach... Jest mi cholernie smutno, ponieważ on nawet nie pomyślał że sprawi mi tym przykrość, że może chc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się