smutek

(5 wyników)
  • Jako karty dnia wylosowalam 5 kielichow kochankowie as pucharow Czy macie moze jakies skojarzenia co karty chcialy mi przekazac? % pucharow odczytuje jako smutek po rozstaniu, w niektorych interpretacjach jest uwaga ze to szansa na rozpoczecie czegos nowego a patrzac na asa pucharow moze to szansa na reanimacje znajomosci?
  • Wiem, że ostatnio męczę jeden i ten sam temat - sorry. Już sama siebie przepraszam za to, że ciagle myślę i wiem, ze nakręcam sie też. Zrobiłam ten rozkład Miss - fontanna łeż pod katem smutku z powodu braku pracy. S - sygnifikator - [b]9 monet[/b] 1-5 sposób rozwiązania problemu, droga wyjścia z sytuacji będącej przyczyną smutku - [b]7 pucharów, as kijów, moc, 6 kijów, as pucharów[/b] 6-8-10 zewnętrzne przyczyny smutku -[b] Qkijów, paź kijów, 3 kijów[/b] 7-9-11 osoby na których pomoc m...
  • [b]wygląd cesarzowa [/b]Tak jak w moich RW. blond włosy do ramion oczy niebieskie [b]charakter 5 pucharów [/b]przesadnie uczuciowa i emocjonalna , mam w sobie zawsze dużo smutku, jestem marzycielką. No i często zrzędzę... [b]mocne strony 3 mieczy [/b]Nie wiem... moze to że jak coś powiem to tak ma być i koniec i kropka... [b]słabe strony król mieczy [/b]Brak pewności siebie [b]co powinnam zmienić królowa pucharów [/b]i tu nie mam pojęcia... Proszę o pomoc ;)
  • Karta na dziesiaj jest dla mnie 6 mieczy jak do tej pory nijak mi nie pasuje , zapytałam o co chodzi ..czego dotyczyc ma ta karta ..poprosiłam o rozwiniecie tematu: [b]król kiji...5pucharów..8pucharów[/b] no chodzi o męzczyzne ...emocje , smutki żale tak mysle ze moze dostane od mojego byłego jakąs wiadomosc..bo po ostatniej rozmowie która byla bardzo pozytywna we wrózbie było ze oboje bedziemy czekac na kolejny krok ..ja na jego on na moj..i tak jest ..ja milcze. Pozdrawiam ...
  • Dzien Dobry :-) Jak mniemam wiekszosć Wróżek i Wróżów będzie ten post czytac rano:) Otóż mam prosbę serdeczną o pomoc w interpretacji rozkładów. Chce pewnej osobie napisać w mailu szczerą prawde o moich uczuciach, o tym jak odebrałam zachowanie tej osoby, jakie wiązałam z nią nadzieje, jak bardzo mnie zawiodła i zraniła.Wyjeżdżam do innego miasta, sa duże szanse, ze tej osoby nie zobaczę już nigdy w życiu- jedyny kontakt jaki moglibyśmy mieć, to gg, maile.Dodam, ze jest to mężczyz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się