smutek

(13 wyniki)
  • www.youtube.com/watch?v=1iBkCUSqeQw A może to właśnie tak(?) Bo nie ma sensu szukać przyczyn...
  • W końcu ją sobie sprawiłam,w ramach nieszkodliwego okołourodzinowego rozpieszczania się. To oczywiście Dolina Muminków w listopadzie - bez Muminków tym razem (i czasem mam ochotę powiedzieć - "na szczęście" ) Polecam.
  • Nie możemy cały czas się zasmucać.Stało się-zostaliśmy wrzuceni do worka "samotni"-może na własne życzenie lub życie napisało nam taki scenariusz. Ale już dość smutków, narzekać! Przecież piszemy , rozmawiamy ze sobą, nawet niektórzy mogą się juz pochwalić spotkaniem w realu. To przecież świadczy, ze nie można Nas zaliczyć do nieporadnych życiowo. Samotność zmusza Nas do podjęcia nastepnego wyzwania-próbujemy się z nim zmierzyć, tylko nie rezygnujmy juz na starcie, czy w połowie...
  • To tylko data w kalendarzu...ale jutro kolejne moje urodziny...zegarek tyka coraz szybciej...a ja nadal sama. Rok temu miałam nadzieję, że w jutrzejsze urodziny nie będę już sama...a jednak...nadal nic i co gorsza perspektywy znikome. Tak czy siak -> Happy B-Day to me:-)
  • ...wypowiadam różne zaklęcia i nic-jakkkk się zdenerwuję..... Ps..., więc wołam: ratujcie, bo szlochać w kącie zacznę-nawet nie wiem, dlaczego....
  • Jak sobie poradzić z pustka i smotnoscia ? To prawie 5 lat razem. Miłość mojego życia, która odeszła nagle, przestała kochać. Walcze od 2 dni i ciężko okrutnie. Wspólne plany, wspólne życie które planowaliśmy...Wiem że wszyscy którzy są w tej samej sytuacji tak mają i wiem że nikt nie chce być w takich chwilach sam. Ja nie chcę. Jeśli jest ktoś z okolic Torunia to proponuje się zebrać i spróbować to razem pokonać. To nic że się nie znamy, mamy ten sam problem który nas łączy, mo...
  • cześć wszystkim czuję się bardzo samotna po stracie dziecka wczoraj minął tydzień.choć dom pełen jest ludzi bo otoczona jestem przez kochającego męża i rodzinę to i tak czuję sie jak na bezludnej wyspie
  • "...który przyczyny nie ma, ale wciąż każe za czymś tęsknić, i gdy się zjawia, [b]gdy dam mu dojść do słowa, czasem w poezję się zamienia[/b]." Szkoda, że pan Seweryn sam tego nie śpiewa... Kolejna bezsenna noc...
  • Tak mi smutno, tak pusto... Już teraz wiem, że znów kolejna bezsenna noc przede mną.. Już nawet książka nie pomaga zasnąć... Jak trudno przetrwać te samotne weekendy..
  • jedno głupie zdjęcie i wrócił... żal, smutek, ściśnięte gardło. Jestem słabsza niż mi się wydawało. A myślałam, że sobie z tym poradziłam, że nie zrobi na mnie nic wrażenia. Tęsknię za byciem czyjąś zwyczajnie - a że byłam tylko Jego... Głupie to i nieracjonalne, wiem, ale racjonalność nie bywa moją mocną stroną. P.S. Znowu się tu żalę, przepraszam, ale nie wiem co zrobić. Tak naprawdę Aga.andro potrafi też się cieszyć - choć w to musicie uwierzyć na słowo...
  • i ciszaaaaaaaaaaaaa :P Co za nudy :D
  • kreci sie w glowie... smutek ten sam.
  • zamykam oczy i nikne we mgle odchodzi wszystko co przykre i zle na skrzydlach niosa mnie chwile zludne choc nie prawdziwe a jednak cudne dotykam nieba w sercu rozkosze tak lekko w przestrzen sie wznosze nie ma juz trosk i cierpienia strachu i w zycie watpienia dusze napelnia blogie uczucie czuje w sobie mlodosssci klucie niema falszywych twarzy nic mi nie grozi nic sie nie zdarzy juz coraz blizej jestem ciebie za chmurami szukam cie w niebie powoli stapam po pierzystej łunie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się