szpitale

(293 wyniki)
  • Być może przynudzam, ale po wczorajszej konsulatcji z lekarzem już wiem że na 100% będę mieć laparoskopię w październiku (no chyba że zdaży się cud i okaże się że jestem w ciąży:)) powiem szczeże że jestem tym przerażona. Jeżeli któraś z was miała zabieg w tym szpitalu proszę powiedzcie co brałyście ze sobą jak się przygotować, jak długo byłyście w szpitalu. Dużo tych moich pytań ale chciałabym się do tego psychicznie przygotować.
  • Hej dziewczyny czy któraś z Was miała laparo w zwykłym szpitalu, a nie w klinice? Pytam bo najprawdopodobniej czeka mnie ten zabieg gdyż nie reaguje na leki i nie rosną mi pęcherzyki. Mój lekarz pracuje w zwykłym szpitalu i mówi że robią tam takie zabiegi. Ja jeszcze sie waham. Czy może klinika byłaby lepsza?
  • Cześć Miałam robiona laparoskopie w szpitalu na NFZ. Czy po zabiegu powinnam dostać oprócz wypisu, jakies nagranie z operacji albo zdjecie? Wiem ze w prywatnych klinikach tak robia. Ja niestety nic nie otrzymalam, ale zastanawiam sie czy maja wogóle coś takiego. Macie jakies doswiadczenie wtym temacie? pozdrawiam Aga
  • czy ktoś wie jak to wygląda z porodami? czy można wybrać sobie szpital i zaklepać w nim miejsce czy trzeba rodzić tam gdzie się mieszka?
  • będę wdzieczna za informację jak to się odbywa u nich, czy miałyście znieczulenie, czy musiałyśie zostać dłużej w szpitalu itp. Nie mam zbyt pozytywnych doświadczeń z naszymi szpitalami, na samą myśl robi mi się słabo. pozdrawiam ella
  • Dziewczyny, czy hsg,wiąże sie z pobytem w szpitalu czy wraca sie do domu tego samego dnia? Napiszcie mi błagam co z Waszego punktu widzenia warto wiedziec o tym badaniu i jak sie do niego przygotować.Czy to prawda ze sa 2 rózne metody wykonania tego badania, podobno nowa nie wymaga znieczulenia głupim jasiem i jest mniejsza dawka promieniowania. Jestem zielona w tym temacie a chyba powinnam zrobić
  • witam, dzisiejsze usg potwierdziło, że koniczny jest zabieg łyżeczkowania. Novum współpracuje ze szpilatem MSWiA w W-wie przy ul Woloskiej i właśnie ten szpilat polecają (ja słyszałam od Was pochlebne opinie na temat Karowej i tam się właśnie "szykowałam"). Dziś dostałam skierowanie do szpitala, czy któraś z Was była w tym szpitalu? czy miała taki zabieg? jeśli tak, to bardzo proszę o Waszą opinię. Sprawa pilna, gdyż zabieg muszę wykonać jak bajszybciej. z gory dziękuję i pozdr...
  • Poszukuję informacji, czy którejś z dziewczyn udało się zajść w ciążę z programu rządowego w szpitalu Dzieciątka Jezus w Warszawie. Jakie są Wasze opinie o tym szpitalu i jego skuteczności.
  • Dziś byłam na kwalifikacji do laparoskopii i juz jutro kładą mnie do szpitala a w piątek laparo.Mam mega stresa, największego chyba dlatego, że zostawiam dziecko aż do niedzieli, buuu :( No i boje się narkozy, także trzymajcie kciukasy, żeby wszystko było ok.
  • Tak mi powiedział lekarz...Mam wspomaganie CLO drugi miesiąc, z przerwą. Niby jest owulacja i gitara, ale w ciażę nie zachodzę. U mnie wszystko było robione od końca i po ponad rocznym łażeniu po lekarzach i zajadaniu hormonów okazuje się, że należało zacząc od badania męża i drożnosci jajowodów, a jedno i drugie nawet nie zostało ruszone, tylko tak sie zastanawiam skąd u mnie miałaby być niedrożnosc?Z tego co czytałam to brak drożności jest konsekwencją jakichs zapaleń itp. Ok. ...
  • Witam w ten tak smutny weekend... Czy któraś z Was miała może robioną histeroskopię w "Zośce"? Jak długo się czeka na zabieg w ramach NFZ? Ile, jeśli bym chciała zrobić prywatnie, ile wtedy kosztuje? plus Wasze opinie o samym pobycie. Mam dylemat - w celach diagnostyki mam skierowanie na histeroskopię do Szpitala Bródnowskiego. Zabieg robi bardzo polecana prof Śpiewankiewicz, ale zapisana jestem dopiero na koniec czerwca. Szczerze mówiąc nie uśmiecha mi się czekać tak długo. Dl...
  • no niestety... Ide dzis rano (29) do szpitala, a jutro mam histeroskopie. Moze cos wykaze to badanko, a moze nic. Boje sie narkozy. Trzymajcie kciuki w piatek rano. Odezwe sie po. papatki
  • Hej! Za kilka dni czeka mnie kilkudniowy pobyt w Szpitalu Uniwersyteckim w Krakowie na Oddziale Klinicznym Endokrynologii Ginekologicznej. Czy któraś z Was zna ten szpital, lekarzy..... Może mogłabym się czegoś dowiedzieć na ten temat. Muszę dodać, że to dopiero sam początek mojego leczenia i jak na razie jestem tym wszystkim przerażona. Do tej pory wszystkie badania robiłam w przychodni i nigdy nie byłam na oddziale w szpitalu.
  • Centralny Szpital Kliniczny Śląskiej Akademi Medycznej Katowice ul. Medyków Dziewczyny słyszałyście cos o tym szpitalu napewno jakies opini sa , Tam pracuje moj gin. juz raz o to pytalam na forum bez odpowiedzi moze tym razem
  • Kochane potrzebuję pomocy- mam w przyszłym tyg. wizytę u prof. ale tym razem w szpitalu. Rozmawiałam z nim przez tel ale niedokładnie usłyszalam nazwę ulicy i generalnie nie mam pojęcia gdzie go szukać (jestem z Wawy). Błagam podajcie namiary i podpowiedzcie jak sie tam najprościej dostać samochodem, please
  • Po badaniach hormonów, mnitorowanej owulacji, badaniach męża, teście na wrogość śluzu - ostatnie badanie (wg. mojej lekarki)HSG, po 3 latach starania się o 2 dzidziusia... Długo zastanawialam się jaki szpital wybrać, mieszkam od niedawna w Warszawie i nie orientuję się, który ma dobrą, który gorszą sławę. Moja lekarka zaproponowała państwowy szpital ze względu na to, że te miejsca są sprawdzone. Padło na Bielański (sugestie znajomych). W wyznaczony dzień badania trafiłam na izbę p...
  • Równo za tydzień (o ile miesiączka się nie przesunie) ide na udrażnianie jajowodów na lapro. Jakoś nie chce mi się wierzyć że to się uda. W głowie przygotowuje się już do IVF. Tak sie boję chwili przebudzenia gdy lekarz mi powie: "przykro mi- nie udało się". Tak się boje bólu, zastrzyków. Wstydzę się ciekawskich pytań współlokatorek z sali i ich współczucia gdy już się nie uda... Boże nie wiem czy sobie poradzę, chce mi się wyć, chciałabym uciec gdzieś od tego wszystkiego...Już n...
  • Jak w temace - ile dni wyjętych z życiorysu??
  • różnica polega na wydatkach i komforcie w Ars Medice, ale doświadczenie lekarzy, sprzęt i badania te same..... Oczywiście inne traktowanie pacjętek!!!!
  • Lecze sie w Novum. Dostałam skierowanie do szpitala na laparoskopie. Ponieważ od roku mieszkam w Warszawie chce ją wykonac w tym miescie. Chciałabym aby tym razem koszty refundowała Kasa Chorych. Płace składki a jak do tej pory nic z tego nie mam, całe dotychczasowe leczenie i badania pokrywałam ze swojej kieszeni. Kochane forumowiczki pomóżcie mi znależc szpital z klasą w którym mogłabym wykonać laparo nie czując dyskomfortu z powodu warunków. Licze na waszą wiedze i doświadczeni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się