-
Przez nieudolne zarządzanie dyrekcji. Kiedy wreszcie dyrekcja zdyscyplinuje lekarzy? Ich pensje są niewspółmierne do zaangażowania w pracę. Dyrekcja jest w "układzie" ? Chyba tak, skoro pozbyto się dyrektor Romanow, która to towarzystwo wzajemnej adoracji próbowała zdyscyplinować, a obecnie jest kompletne rozpasanie. Większość lekarzy wykorzystuje szpital do promocji własnych gabinetów. Szkoda mi się rozpisywać na ten temat, bo to i tak nic nie da, ale ta sytuacja jest co najmniej chora.
-
Witam. Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego ginekologa, który w swoim prywatnym gabinecie może wykonać badanie USG. Najlepiej żeby to był lekarz pracujący w szpitalu w Ciechanowie.
pozdrawiam
-
Od nowego roku ma zostać przekształcony w Spółkę Prawa Handlowego.
Prawdopodobnie nierentowne oddziały będą sukcesywnie zamykane.
Ta cała zmiana jest chora.
Oto artykuł pokazujący zasadność: serwisy.gazetaprawna.pl/zdrowie/artykuly/643682,zamiast_pomocy_dla_szpitali_dlugi_i_prywatyzacja.html
-
znowu zwalniają
-
Co robi rada społeczna szpitala wraz z dyrekcją aby uratować szpital przed upadłością ?
-
Zdobyty kilka lat temu przez hordy platformersów szpital zwany wojewódzkim i do tego specjalistycznym za sam GAZ winny jest ponad milion złotych.
Hordy platformerskie to nie tylko szefostwo ale i kadra lekarska i pielegniarska.
Dziś upadek bedzie bolesniejszy dla nas wszystkich mieszkańców bo nie mam litości ani wspólczucia dla hord platformerskich w postaci lekarzy i pielęgniarek.
Kolejne dziesiątki milionów poszły w wiekszości do waszych kieszeni,
-
Po pobycie w szpitalu chciałby zwrócić uwagę państwu na rzeczy które należy dosadnie opisać.
Czy szanowni państwo wiecie, że:
-aby dostać się do specjalisty trzeba stać od 4.00 rano ,
-dostęp do specjalistów ograniczony jest do kilku "numerków" np 8,
-ciągłe przerwy pod gabinetami ze względu, a to na obiad lekarza, a to na "porostu przerwę",
-pacjenci płacą za wjazd na teren szpitala, który został kupiony za ich składkowe pieniądze,
-na terenie Ciechanowa są tylko dwie karetki z ob...
-
Czy w ciechanowskim szpitalu można zrobić cesarskie cięcie na żądanie i dostawać silne środki przeciwbólowe po, dziecko od razu będzie karmione butelką? Ile kosztuje taki zabieg i czy po personel nie stosuje "terroru laktacyjnego"?
-
Czy ktoś miał może leczoną nadżerkę w szpitalu. Ile trwa czasu i czy trzeba położyć się na oddział ?
-
ktoś wie coś na temat świątecznych paczek w szpitalu wydawanych przez OPZZ szpitala
-
Miał ktoś taki zabieg w naszym szpitalu?? jeśli tak to jakieś uwagi, opinie, spostrzeżenia???
-
Mam w rodzinie osobę która się długo dializuje i jest po dwóch przeszczepach i odrzutach nerki. Ponad 2 miesiące temu w warszawie miała zakładaną przetokę w ręku. Od jakiegoś czasu zaczęła ją ręką boleć i puchnąc. Lekarze z dializ nic z tym nie robili. Żadnych badań co tam się dzieje. Kazali obserwować a z rany coś się sączyło. W końcu pojechała dziś do warszawy i od razu trafiła na stół operacyjny ale to zaraz z miejsca. Tak to właśnie jest z tymi lekarzami. Czy mieliście jakieś przykre dośw...
-
Co się dzieje w tym szpitalu jak oni traktuja pacjentów to chore. Wczoraj stanąłem po numerek do urologa już o godzinie 22 byłem pierwszy w dodatku gdy o 7 rozpoczęła się rejestracja uprzedzili nas że lekarz dziś nie przyjmuje . Dzien wczesniej gdy bylem pytac okolo 13 dostalem informacje ze lekarz bedzie przyjmowal ale tylko 3 numerki . Wiec czekalismy do godziny 8 na ordynatora ktory powiedzial ze on sie nie rozdwoi i nie ma na to wplywu bo ludzie sie burzyli jak to tak moze byc . Co sądzi...
-
Co sądzicie o jej ponad półrocznej kadencji na stanowisku dyrektora
szpitala w Ciechanowie?
-
we wczorajszych wiadomościach podali, że na południu Polski w szpitalach oddziały dziecięce są pełne chorych maluchów. Kończą się ferie czy wysłać malucha do przedszkola czy jeszcze poczekać?
Czy w naszym szpitalu jest podobny problem? Na co chorują maluchy?
-
Wiecie co się stało widziałem kilka wozów straży Pożarnej i Policję
-
Dawno nie było tego wątku. Czy marszałek już przekształcił go w spółkę??
-
Witam ,
Hol główny znajduje się tam gdzie sklep ?
Pozdrawiam.
-
Witam , niestety skierowano mnie na kilkudniowy pobyt w szpitalu, nigdy wczesniej nie leżałam , więc zastanawiam się czy pacjenci mają dostęp do internetu, oczywiście komputer wziełabym ze sobą. Proszę odpiszcie jak to jest z tym internetem.
-
Witam
Wczoraj byłam pierwszy raz w życiu oddać krew w naszym szpitalu..trochę się zestresowałam bo nie wiedziałam że ta igiełka jest taka duża:) myślałam że ona będzie taka mała jak w strzykawkach czy wenflonach:) ale nie o tym chciałam pisać. Ponieważ był to mój "pierwszy raz" chciałam zapytać kogoś już obeznanego..czy dostanę jakieś wyniki typu morfologia grupa krwi itp.tak same z siebie czy muszę iść i o nie poprosić?dopiero po powrocie do domu zaczęłam się zastanawiać bo może powinnam po...