tu

(5 wyników)
  • To ja , mama oparzonego Kubunia - może nie najlepiej zatytułowałam ten wątek, ale nie mam wprawy- chciałam się tylko podzielić z Wami że kiedy po raz pierwszy tu trafiłam, w kilka dni po oparzeniu, kiedy wiedziałam tylko że moje dziecko jest poparzone w 32 procentach (w tym 11 trzeciego stopnia), to poczułam przeogromny strach, że żadnego takiego dziecka tu nie ma i że lekarze mają rację, że życie mojego syna jest poważnie zagrożone. Straciłam nadzieję na jedną długą noc i pomimo ...
  • spacery(4)

Michal ma odbarwinie na policzku. Kiedy mozna wyjsc z nim na dwor? Jak najlepiej zabezpieczyc buzie? Wiem, ze musimy unikac slonca przez min, 2 lata. Jakie blokery stosujecie na buzie? Pozdrawiam.
  • Niestety tak sie potoczylo w moim zyciu... Niewesolo... Bede tu teraz zadkim gosciem... ale postaram sie zagladac w miare mozliwosci. W razie czego dzwoncie: 501 562 859 Sciskam Was mocno i przytulam. Ucalujcie dzieciaczki. Marta
  • razem z 3,5 letnią Małgosią dołaczamy do grona Małgosia 3lutego poparzyła się 1,5 litra wrzątkiem klatke piersiową, brzuch, obie rączki, nóżki... juz jest po przeszczepach skóry (lewa ręka, brzuch, lewe udo), włoski na główce odrastają, ma jeszcze bandaże na brzuchu i ręce...resztę smarujemy maścią z wit. A i contartubexem tam, gdzie sa odkryte miejsca i nie ma skóry Szukam pomocy i wsparcia w tych trudnych zmaganiach, wiem, że wszyscy to przechodziliście i wiecie co czuję poz...
  • Dziewczyny,co sie dzieje z Marta??? N maile,gg i smsmy nieodpowiada doslownie jakby sie pod ziemie zapala ;-((( Chcialbym zamowic plastry,nie wiem jak,gdzie zalezy mi tez aby zamowic Madecassol. Za info dziekuje. barbaraadamowicz@wp.pl gg 8616887

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się