tu

(5 wyników)
  • Szkoda że tu takie straszne pustki:( Dziewczyny co z wami? Czy nikt się nie odchudza? Czyżbym została sama na tym polu walki??????
  • Dziewczyny Zapraszam do stosowania dietki 1000 kcal i nie jedzenia zadnych słodkosci Ja zaczynam kolejny raz.. mam nadzieje ze wytrwam z wasza pomoca ,,razem zawsze razniej ...
  • Witam po powrocie :-) Zakładam nowy wątek, bo w tamtym primo już się rozpatrzeć nie mogę, a secundo - a co tam się będę kryła, zaczynam od nowa, więc i nowy post potrzebny :-)) Wycieczka była fajna, tylko odżywianie moje przez te parę dni mogłoyby niejednemu dietetykowi zastąpić niezły film grozy ;-) Ale dużo chodziłam (za radą Agcik :-) i chyba nie jest ze mną tak źle, chociaż zdecydowanie lepiej się czuję przy zdrowym jedzonku. Chociaż tyle dobrego z tego zaśmiecenia sobie żoł...
  • To opinai z jednego z forow: "u-erh mnie zainteresował tylko i wyłącznie z przyczyn zdrowotnych i w ogóle nie liczyłam na jakikolwiek efekt redukcji wagi. Herbatkę ekspresową! (taką w zwykłych torebeczkach ) piłam regularnie( codziennie przynajmniej 2 duże kubki ) i po jakichś 3 miesiącach zauważalne były efekty postaci utraty zbędnego tłuszczyku : schudłam 4 kilogramy bez żadnych dodatkowych obostrzeń typu dieta, czy sport." mozna sprobowac nie??:)
  • co u was jak walka piszcie!! jakies nowe doswiadczenia?? cwiczenia linki kosmetyki??? nie dajcie mu umrzec:((( wiem wiem ze mnei tez nie ma .....:((( ae jakos jak wracam po pracy to mam full kompa .... no a poza tym to czasemsie odezwe a co poniektore z was to milcza od wiekow:( POZDARWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się