Forum Zdrowie Fibromialgia
ZMIEŃ
      tu

tu

(10 wyników)
    • Dzień dobry, forum znalazłam przez zupełny przypadek, jest to dla mnie jakieś światełko w tunelu. Od 8 lat zmagam się w bólem i niestety jest to duża część mojego życia. Na początku zaczęłam trenować piłkę ręczną (miałam 10 lat) i zaczęło mnie boleć kolano prawe. Tak po prostu zaczęło. Po miesiącu doszło do tego drugie kolano. Kolejni lekarze kazali czekać, bo dojrzewam, bo wszystko się zmienia itp. Chodziłam od lekarza do lekarza, od rehabilitanta do rehabilitanta, ból był ...
    • Witam was wszystkich długo mnie nie było ale to tak jak bym opłynęła cały świat ,moje choroby sie umówiły i zmutowały jak okreslili lekarze więc chemia pędziła chemię,ponadto suplementy łącznie zażywałam dziennie ponad 100 tabletek ,aż nie dawno powiedziałam dość i biore tylko immunosupresje ,ale z każdym dniem czuje się coraz gorzej.Ale spoko na wiosne 2009 dawano mi mało czasu ale przetrwałam i żyje .ten rok przelezałam w łóżku i mówiąc szczerze mam tego dość ale każdy wysiłek (rozład...
    • Idąc tropem poniższego wątku (na f.depresja) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=99&w=62322553 dotarłam tu www.laboratoria.net/pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1170 "Polski chemik, Ryszard Andruszkiewicz, jest współautorem leku przeciwko padaczce, wprowadzanego właśnie na światowe rynki po długoletnich badaniach. Uczeni przypuszczają, że specyfik ten może okazać się skuteczny nie tylko w leczeniu padaczki, ale także długotrwałych bólów mięśni i jako lek uspokajający." ...
    • witam, mam na imię Ewka.Niewiem sama kiedy zaczeły się moje objawy choroby, mniej więcej chyba od roku 2000 - kiedy to po cesarce zaczeły mnie boleś strasznie plecy , zganiałam to na znieczulenie zewnątrzoponowe, ale doszły następne objawy - bóle stawów, rąk i nóg. Chodziłam z tym problemem od lekarza do lekarza, patrzyli na mnie dziwnie , wyniki badań zawsze w normie, porześwietlania Rtg też dobre , a mnie dalej stawy bolaŁY.ORTOPEDA STWIERDZIŁ - ŻE TO TAKA MOJA URODA- I PRZEPI...
    • dziękuje za za interesowanie nie jest tak zle ale tylko tak mogła wiekszosc z was tu zaciagnac wiecie co to forum trzyma mnie na powierzchni ale ewa chyba je zlikwiduje i co ja wtedy zrobie gdzie sie wyzale i pochwale osiagnieciami prosze wracajcie na nasze wspaniale malutkie forum prosze przepraszam za zalozenie nowego troche makabrycznego watku ale tak sie moze stac w r a c a j c i e wasza an
    • kazano mi na forum zrobic badania na bolerioze okazalo sie ze niemam tej choroby niewiem co dalej robic a czuje sie coraz gozej teraz napiepszaja mnie juz cale plecy i wszystko mi strzela kregoslup kolana nadgarstki boli mnie miedzy zebrami mostek no przerabane kurde poradzcie cos bo musze jeszcze pracowac jakies piepszone20lat a tu stopy puchna czasem nadgarstek mnie nawala niewiem co dalej!!!!
    • A ja jestem już całkiem powaznie zmęczona wchodzeniem na to forum!!! Tak praktycznie,to ono juz dawno nie istnieje :/,bo te wpisy od czasu do czasu to nie jest żadna pociecha ani wsparcie ani radość wchodzenia na forum... Wynika z tego,ze nie czujecie tej potrzeby pisania,po prostu nie macie tak jak my z Anią,co w duszy to na forum,czasami nasza strasznie schorowana a mimo to bardzo pogodna i dzielna Marzena pisze i to wszystko!!! Reszta pisze sporadycznie,ja nie wiem,czy na tym polega ist...
    • wiosna(15)

mieszkam przy lesie osobiscie widzialam jak wiosna kopie w nery zime widzialam jak zima ucieka miedzy drzewami taaaak ona juz nie wroci wiosna zawitala na stale nadejdzie dzien kiedy i wiosna dostanie w kosc przyjdzie piekne cieplutkie lato i tez ja pogoni zeby nie psuc nastroju o jesieni napisze tak gdzie za 5-6 miesiecy to jest pierwsza wiosenka od 6 lat z ktorej sie ciesze i moze ta nareszcie zapamietam i cos o niej bede mogla powiedziec w przyszlym roku pozdrawiam mamy wi...
    • Witam was!Chce sie podzielic z wami czyms co zmienilo moje zycie. Jak pisalam dawno ze jestem chora na fibro ,robilam rozne badania ktore polecaliscie mi i nie wykryto mi choroby po ukaszeniu. Jak wiecie nie ma tabletek na fibro i tabletki na bole malo co pomagaja.Tu gdzie mieszkam *skandynawia* ta choroba zalicza sie do gropy chorob jak *cukrzyca lub rak* to znaczy choroba nie wyleczalna. Sa rozne tabletki na bole,ale to nie znaczy ze te tabletki pomoga. Moj maz przeczytal ze juz w...
    • Chce pomoc nie tylko sobie, ale i innym. Jezeli jest cos do tlumaczenia, cos, czego ktokolwiek nie rozumie z ang- piszcie tu albo najlepiej na corso24@op.pl lub corso24@o2.co.uk -znam ang i chce i moge pomoc zrozumiec :) pozdro,Kar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się