tu

(15 wyników)
  • Jestem tu w zasadzie nowa i nie wiem czy można podawać nazwiska specjalistów ale zauważyłam że kilka się pojawia w postach.Zaryzykuje,najwyżej mnie wytną;) Chodzi mi o Yuriy`a Tokara.Czy ktoś z Was o nim słlyszał? Wiem że jest,homeopatą,zielarzem,irydiologiem(...)Ide niedługo na wizytę i nie wiem jak mam się przygotować.Mam nie jeść dwie godz.przed wizytą.Co to będzie za badanie? Jeśli mieliście z Nim "styczność",to napiszcie coś.Nie wiem właściwie po co mi to info ale miło wiedzie...
  • Witam Cię i wszystkich :) Ponieważ rozmowa o radiestezji została na innym forum, którego nie będę wytykać palcami ;), skazana na banicję, zapytam tutaj. Co miałeś/mieliście na myśli, mówiąc o ciemnych stronach radiestezji i krzywdzie jaką można sobie za jej pomocą zrobić - padły też dwa nazwiska, E. Wilczyńska i ktoś tam jeszcze... Zechcesz zaspokoić moją ciekawość? Pozdrawiam, Agata
  • Mam 32 lata.Wszystko zaczęło się na studiach,głównie w okresach wakacyjnych zaczynałao "paraliżować "mi jeden palec.Ortopedzi niezmiennie twierdzili,że musiałam mieć jakiś uraz i jest to zapalenie pochewki ścięgnistej.Tak mi wmawiali ten uraz,że sama zaczynałam w to wierzyć.Ale nigdy się nie uderzyłam.Dostawałam solux,jontoferezy,diodynamic lub biodynamic-już nie pamiętam(wybaczcie błędy w nazwach).Wszystko wracało do normy.I za rok to samo. Było to dokuczliwe,zwłaszcza ,że jeste...
  • jasne, że głównie chodzi o psychikę ale może można wspomóc pracę nad sobą odżywianiem? "Obiło" mi się, że jest tu problem gorącego żołądka ale nie wiem na ile to źródło było wiarygodne. Bardzo proszę o odpowiedź osoby zorientowane w temacie
  • słyszałam, że jest bardzo zdrowy, pomaga pozbyć się toksyn, czy ktoś wie coś wiecej na temat takiej kuracji?
  • ...rozpocznę jeszcze jeden wątek , a mianowicie :chcemy całą rodziną (2 dzieci 4 i 7 lat , mąż i ja ) oczyścić organizm...jakie metody polecacie?
  • Jak w temacie!
  • Twój post został usunięty ze względów regulaminowych. Wiesz, że ludzie piszą wstępy do forów, żeby inni je czytali? ***** Bardzo proszę, aby Forumowicze chcący zapraszać innych na wszelkiego rodzaju sympozja, warsztaty i spotkania kontaktowali się ze mną PRZED umieszczeniem takiego zaproszenia na forum. Dotyczy to również osób pragnących zareklamować tu swoje wszelkiego rodzaju usługi. Wszelkiej maści wątki reklamowe i informacyjne nieuzgodnione z administratorami będą od razu ...
  • Niedawno zamieściłam dwa posty o medycynie komórkowej Ratha i stronie profitoverlife jednak zostały te posty skasowane. Ciekawa jestem kto jeszcze śledzi to forum. Czy prawda jest zakazana nawet na tym forum czemu ono w końcu słuzy...
  • lub meridian,czy sa jakies proste spodoby na to? np jelito
  • forumowicze, którzy tu przychodzą, nie są idiotami i zdają sobie sprawę, że medycyna niekonwencjonalna jest sprawą kontrowersyjną. Jest to jednak ich wybór, którego dokonują z wiadomych sobie powodów. Nie musisz nikogo sprowadzać na jedynie słuszną drogę medycyny akademickiej, ponieważ wielu z nas z niej zboczyło rozczarowawszy się albo jej nieskutecznością, albo podejściem do pacjenta. Zauważ, że na tym forum nie promuje się chorych ideologii, nie zachęca do smarowania żółtkami jaj cho...
  • Wszystko staje się powoli jasne czemu metody typu BSM, akupresura i inne - działają tak dobrze. Nie dajcie się nabierać tym dla których ujawnienie tych odkryć, badań jest tak groźne. Wiem, że wielu jest tu osób na tym forum, które próbują zwalczać te metody, ale to jest forum medycyny naturalnej i trzeba jawnie określić jaki jest ich cel - to nie polemika bo im to zwisa, tylko wariat po to by tu wchodził. quantumfuture.net/quantum_future/biopl1.htm Nauka to w przyszłości jasn...
  • co kieruje uzdrawiaczami ktorzy nie biora zaplaty za próbe pomocy, bo wiadomo jedni biora duzo, inny nic, czy jest jakas roznica miedzy tymi co biora a tymi co nie biora? bo wiadomo nie ma nic za darmo chyba?
  • Jak to jest czy pomaga nie dostać zawału? Na co jeszcze jest dobra? czekam na wasze opinie.
  • www.drogadozdrowia.pl. Strona opisuje metodę BEFT. Mam problemy z nadciśnieniem i kręgosłupem. Czy ktoś wie coś więcej na temat tej metody? Rozmawiałem już na innym forum z osobą, która poddała się kuracji i ustąpiła jej poważna niedomykalność zastawek. Ale to była tylko jedna osoba z którą udało mi się porozmawiać. Czy jest ktoś jeszcze kto korzystał z tej metody?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się