Dodaj do ulubionych

baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie tylko

12.02.11, 22:08
Hej,
Podobno, że agnes_nyc orientuje się kiedy w sklepach pojawi się BJ city mini 2011?smile Byłabym "dźwięczna" za odpowiedź. I jak on cenowo będzie wyglądał? Więcej niż poprzednik?
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 22:27
      Jesli ponownie sie nic nie opozni to pod koniec kwietnia powinny juz sie pokazac w PL

co do cen nic nie wiadomo cena moze byc taka sama albo wyzsza - nizsza na 100% nie bedzie sad
    • kamire12 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 22:28
      wozek ma byc podobno w kwietniu. i ma byc drozszy przez to, ze ma usztywnienie. ale jak bedzie na prawde to nie wiadomo. mnie sklep BOBOWOZKI napisal, ze importer czeka na dostawe wozkow pod koniec lutego, na poczatku marca. ale pewnie bedzie tak, ze beda w kwietniu. nikt pewnie nie wiem jak bedzie. ale moze ktos wie z doswiadczenia jak jest, jak bylo np. z wersja 2010? jak mowili wtedy i jak bylo w rzeczywisotsci?

tu jest film, na ktorym Pani mowi o nowej wersji 2011
      www.youtube.com/watch?v=1uAGDiUA8is&feature=player_embedded#at=11
      • aloen Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 22:32
        dzięki wielkie za info, w takim razie pozostaje czekać...
      • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 22:37
        jestes po rozmowach z importerem telefonicznych w poniedzialek mam spotkanie i mi powiedziano ze dostawa miala byc koniec marca ale sie opozni i bedzie pod koniec kwietnia

wiec mysle ze koniec kwietnia poczatek maja bedzie ok smile
        • aloen Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 22:58
          A czy to usztywnienie oparcia będzie faktycznie znacznie większe? Kurcze, maj to już wiosna w pełni, a jak jeszcze się opóźni to już w ogóle... Muszę jechać i jeszcze raz go obmacać smile).
          • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 23:01
            usztywnienia bede miala za tydzien juz wiec sama jestem ciekawa roznicy i sprawdze z usztywnieniem i bez
            • aloen Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 12.02.11, 23:05
              to czekam na info, może faktycznie będzie warto poczekać, jakoś potaszczę jeszcze tego x-landera.
              • saras-wati Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 07:35
                z modelami 2010 było tak, że była pierwsza partia chyba wiosną, a potem w październikuwink
                • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 08:23
                  saras ale chyba tez bylo opoznienie ja bylam wtedy w usa ale pamietam ze jakies zamieszanie bylo bo pisalyscie na forum
                  • saras-wati Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 08:40
                    Było, było i wcześniej mówili, że będą we wrześniu(ta druga partia), potem, że koniec września, a ostatecznie w październiku i to dosyć późnosad pamiętam, bo zostałam bez wózka na dwa tygodniewink

Agnes, jestem bardzo ciekawa tego usztywnienia? Jak je już będziesz mieć, to napisz, jaka jest różnica, dobrze?
                    • didis Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 08:59
                      Różnicy Wam nie podam, bo mam tylko ten z usztywnieniem. Dziecka nie przymierzałam do tego bez - tzn starszaka, ale dla niego to już bez różnicy. Mi zależało, by mieć usztywnienie, dlatego kupiłam od Agnes. Gdyby nie to usztywnienie na 100% kupiłabym City Metro z UK. Oczywiście czarno turkusowy.
                      • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 09:26
                        moze juz w poniedzialek bedzie paczka bo strasznie dlugo czekam a strasznie ciekawa jestem jak to bedzie
                        • calineczka793 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 09:59
                          Ja mam Elite z oryginalnym usztywnieniem, Mini z usztywnieniem, które sama zrobiłam prowizorycznie - tzn, wsadziłam tekturową grubszą teczkę i generalnie różnicy nie ma...no teczka jest krótsza niż usztywnienie z Elitewink Jednak, że lubię mieć komplety to i tak do Mini kupię usztywnienie od Agneswink

Jak w Mini nie miałam teczki, to Junior jednak mi się zapadał, ale Szczyl mały był - więc to może też zależeć od wieku dziecka - teraz nie sprawdzałam jak wyglądałaby jego pozycja bez usztywnienia - jest mu wygodnie i tylewink

Pozdrawiam!

D.
                        • didis Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 10:05
                          No też jestem ciekawa, no i 2011 ma podobno bardziej spionizowane oparcie, ciekawe jak wiele.
                          No ale takie zdjęcia pewnie dasz dopiero w kwietniu, maju.
                      • kamire12 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 13.02.11, 20:59
                        nie bardzo rozumie, to masz wersje 2011 z usztywnieniem, czy 2010 i dokupilas usztywnienie?

do agnes: to to usztywnienie, ktore bedziesz miec jest jakeis inne?
                        • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 14.02.11, 00:59
                          kamire

didis ma wozek z kolekcji 2011 sciagany z usa jeszcze w tamtym roku w usa kolekcja 2011 jest juz dluzszy czas

usztywnienie bedzie takie samo jak w modelu 2011
                          • kamire12 usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 20:06
                            czy jest juz dostepne to usztywnienie? czy to zwykla tektura?
                            • agnes_nyc Re: usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 20:11
                              jeszcze nie ma ale w tym tygodniu bedzie paczka juz w PL

te usztywnienie to nie tektura tylko z plastiku
                              • kamire12 Re: usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 20:34
                                czyli lzejsze? czy to takie cienkie, czy grube? duzo wazy? warto kupic?
                                • mamaodzawsze Re: usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 20:50
                                  a moze ktos mi podpowie gdzie w Warszawie mozna obejrzec elite'a. w swiecie dziecka maja tylko mini. dzieki
                                  • a.n.i.k.a Re: usztywnienie - do agnes_nyc 03.03.11, 13:00
                                    Do mamaodzawsze:
                                    jeśli jeszcze nie miałaś okazji zobaczyć BJ CE to polecam wejść na stronę ekowózki.pl i umówić się z Panem na wizytę (ma siedzibę w Warszawiesmile Ja tak zrobiłam i zobaczyłam go na żywo, co ułatwiło mi podjęcie decyzji o zakupiesmile
                                • agnes_nyc Re: usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 20:55
                                  nic wiecej nie wiem bo nie widzialam tego

na temat czy warto kupic czy nie - wole sie nie wypowiadac smile
                                  • didis Re: usztywnienie - do agnes_nyc 16.02.11, 21:06
                                    Wiesz, to nie jest bardzo grube, ale jest sztywne, nie wiem ile ważysmile) Wg. mnie jest solidne
    • agnes_nyc Usztywnienie 18.02.11, 20:52
      Juz mam dotykalam - macalam i wklajam fotki

jest to podobne do pleksy bardzo twarde -podwojne wiec mysle ze zda egzamin zbyt efektownie to nie wyglada ale i tak tego nie widac smile

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/P1030751.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/P1030752.jpg

kamire - bardzo lekkie smile
      • justynacz80 Re: Usztywnienie 03.03.11, 09:16
        Hej, a jak to usztywnienie się wkłada do wózka?
        Dziecko ma 7 miesięcy i chciałabym kupić ten wózek. Czy to nie za wczesnie dla takiego malucha?
        • agnes_nyc Re: Usztywnienie 03.03.11, 10:45
          z tylu na pleckach jest taka kieszonka na rzep i tak wkladasz usztywnienie

wkladalam dla klientki i po wlozeniu trzeba mocno naciagnac gorna czesc zeby "zamknac" ale nic nie widac i dosyc mocno usztywnia

ja wozilam 6 miesieczna corke
      • abigail83 Re: Usztywnienie 03.03.11, 13:10
        Mam takie samo z usa. To jest tektura. Widac nawet na tym zdjeciu z boku "tekturowa" strukture.
        • agnes_nyc Re: Usztywnienie 03.03.11, 14:03
          struktura tekturowa jest ale to nie jest tektura to jest jakos zgrzane i twarde nie tak jak tektura tylko jak plastik

• gaga-sie usztywnienie-wymiary 03.03.11, 18:40
            takie płyty można kupić w sklepach z materiałami budowlanymi i wyposażenia mieszkań, jakby ktoś podał wymiary tego usztywnienia, byłoby miło.....
            • abigail83 WYMIARY USZTYWNIENIA podaję 04.03.11, 21:36
              forum.gazeta.pl/forum/w,101614,122883104,122883104,BJ_City_Elite.html
          • abigail83 Re: Usztywnienie 04.03.11, 12:08
            zgadza sie, jest to twardsze, nie zlamaloby sie tego za latwo w rekach, ale jest to jakos usztywniona tektura, nie plastik zaden
            dla mnie sprzedawanie tego za kase jest absurdem i lekka arogancja ze strony producenta. wieczorem zmierze swoja wkladke i podam wymiary, podejrzewam ze zakupienie czegos takiego w castoramie to grosze
            • variuss Re: Usztywnienie 04.03.11, 14:10
              mysle, ze nadal by sie materiał, z jakiego robia takie teczki:
              allegro.pl/teczka-teczki-dokumenty-a4-na-zatrzaski-4szt-pcv-i1491586935.html
              chodzi mi o plastik ktory jest troche giętki
              a kiedys dawno temu miałam duza teczke na rysunki z komorowego pcv - był by idealny
              a jak sie chce sztywny, to jest pełno ofert pleksy na all, wycinają dowolne formatki
              • variuss Re: Usztywnienie 04.03.11, 14:14
                ewentualnie to:
                allegro.pl/teczka-dwustronna-klip-a5-clipboard-pcv-op-3-szt-i1473422075.html
                • jombusiowa Czy kupię w... 04.03.11, 15:02
                  ja tak trochę z boku watku-ale z racji tego,ze jest rozwijający się to zapytam-czy BJ Mini kupię w warszawskim świecie dziecka? I czy promocja -20% na wózki by go obejmowała??

No a n/t usztywnienia-jak tylko to zobaczyłam pierwsza myśl-sklepy z wszelakimi artykułami do domu-zrób sobie samwinktak to jednak jest,że "za granicą" na wszystko są specjaliści..
                  • saras-wati do jombusiowa 04.03.11, 15:07
                    zadzwoń i zapytaj, bo mountain buggy nie obejmuje promocja, ale i tak mają niezłą cenęwink

Na Targówku chyba już nie mająsad Na al. Krakowskiej widziałam jeden w tym tygodniu

A nie jest najtaniej złapać okazję np. u agnes? Ma różne warianty i w fajnej ceniewink
                    • jombusiowa Re: do jombusiowa 04.03.11, 15:18
                      No ale własnie trzeba złapać okazjęwink
                      Aczkolwiek ja już tak się wytrenowałam,że dzień zaczynam i kończę od przeglądania ofert wszelakich;D
                      • agnes_nyc Re: do jombusiowa 04.03.11, 15:28
                        agnes juz nie posiada zadnego wozka z modelu 2010 smile
                        • agnes_nyc Re: do jombusiowa 04.03.11, 15:31
                          Klienta ostatnio dzwonila do mnie i mowila ze swiat dziecka nie ma juz mini i wmawial jej ze micro to to samo co mini sad
                          --
                          https://www.suwaczek.pl/cache/b7911682fe.png
                          • saras-wati Re: do jombusiowa 04.03.11, 15:34
                            no nie wierzę, ale trzeba mieć tupet, by wciskać ludziom taki kit! pewnie tych micro nikt nie chce kupować...ale nie dziwię się...

czyli mini poszły Ci, jak przysłowiowe świeże bułeczkiwink pewnie wszędzie się szybko wyprzedałysmile
                          • jombusiowa Re: do jombusiowa 04.03.11, 15:35
                            No to kicha...aczkolwiek mogłam się spodziewac takiego obrotu sprawy, bo ja zawsze mam takie "szczęście"-że jak już się na coś zdecyduję-i przekonam ślubnego-to nie ma...wmówię mu że to jego winawink Mógł wcześniej się przekonaćsmile
                            Cos będę kombinować...
                        • aloen Re: do jombusiowa 04.03.11, 16:17
                          czyli 2011 trzeba się spodziewać przełom kwietnia i maja? Ja 2010 widziałam jeszcze w sklepie (chyba ostatnia sztuka), ale w sumie to jak to jest? tylko tym usztywnieniem będzie się różnić? Bo coś pisałyście, że ma chyba mieć mniejszy kąt nachylenia również...
                          • saras-wati Re: do jombusiowa 04.03.11, 16:42
                            chyba tylko tym usztywnieniem będą się różnić?
                            • agnes_nyc Re: do jombusiowa 04.03.11, 17:58
                              mini jak sa w sklepach to kupujcie bo to ostatnie sztuki nie ma wiecej

ogolnie modele 2011 w USA maja usztywnienie, mniej siateczki w koszu, oraz niby ten kat nachylenia choc jak porownywalam z didis wozkiem (ona ma model 2011) to jest takie samo

co przyjdzie do PL to nie wiadomo same widzicie jakie wozki sa w innych krajach na kazdy kraj rzucaja inne modele.

Wazne zeby byl fiolecik reszta bedzie do przelkniecia smile
                              • saras-wati kosz? 04.03.11, 18:05
                                agnes, ale jak mniej siateczki? mam model 2010, kosz jest taki obły i ma siateczkę tylko z tyłu - na pudełku była informacja, że to nowy kosz. Ten kosz w 2011 jest jeszcze inny?
                                • agnes_nyc Re: kosz? 04.03.11, 18:39
                                  nie wiem sama ale klientka mi zarzucila na allegro ze piszac ze model 2011 ma tylko usztywnienie wprowadzam klientow w blad bo ona ma model 2011 i jej kosz jest mniej siateczkowy jakkolwiek to brzmi smile

moje slowa ze to juz jest nowy kosz w modelu 2010 jej nie przekonaly byc moze jest ekspertem w BJ smile
                                  • saras-wati Re: kosz? 04.03.11, 18:49
                                    może w odniesieniu do tych wcześniejszych albo z uk?albo nie widziała tych z 2010? ja mam taki:

www.babyjogger.com/city_mini_sngl_dtl.aspx
                                    i na bank mam model 2010, bo na ramie ma datę produkcjibig_grin
                                    • didis Re: kosz? 05.03.11, 11:02
                                      MAm 2011 i kosz taki sam!smile
    • lucilla0 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 18.04.11, 09:32
      I jest juz w sprzedazy ten BJ 2011?
      • dima1312 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 18.04.11, 11:31
        ja kupiłam 2011 ale nie w Polsce,u nas będą najwcześniej w czerwcu
        • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 18.04.11, 15:50
          a nie prawda wozki z modelu 2011 beda w PL juz 27 kwietnia a w sprzedazy na poczatku maja 2011 smile
          • dima1312 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 18.04.11, 18:27
            pisałam o swoim modelu Mini czyli czterokołowym 2011 będzie dopiero koniec czerwca
          • gaga-sie Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 18.04.11, 22:18
            fiolet tez?
            • agnes_nyc Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 19.04.11, 06:34
              dostawa czerwcowa ma przybyc do PL 5 czerwca czy bedzie terminowa nikt nie wie ja licze na polowe czerwca

maja byc city mini trojkolowe we fiolecie i 4-kolowe wozki

dima : nie napisalas o jakim piszesz bylo pytanie o model 2011 smile
              • lucilla0 Re: baby jogger city mini 2011, do agnes:) i nie 19.04.11, 09:01
                To koniec kwietnia czy 5 czerwca?? smile Z dnia na dzien zmienia sie data, a ja nie wiem czy czekac czy kupowac Maclarenasmile
                • dima1312 Agnes 19.04.11, 11:09
                  Fakt
                  • agnes_nyc Re: Agnes 19.04.11, 14:00
                    Dima jak dostaniesz wozek koniecznie wklej zdjecia i napisz wrazenia bo jestem bardzo ciekawa smile
                • agnes_nyc lucilla0 19.04.11, 13:59
                  model 2011 city mini trojkolowe beda pod koniec kwietnia u importera wiec u sprzedawcow czyli dystrybutorow na poczatku maja

city mini 4-kolowe - beda w czerwcu

mam nadzieje ze juz wszystko jasne smile
                  • lucilla0 Re: lucilla0 19.04.11, 15:31
                    agnes_nyc napisała:

> model 2011 city mini trojkolowe beda pod koniec kwietnia u importera wiec u sp
                    > rzedawcow czyli dystrybutorow na poczatku maja
                    >
                    > city mini 4-kolowe - beda w czerwcu
                    >
                    > mam nadzieje ze juz wszystko jasne smile

Tak, dziekuje smile Nie doczytalam ze jest podzial na 3 i 4 kolowe.
                    • sylki pytanie 19.04.11, 15:36
                      czy fiolet przybędzie razem z innymi 3 kołowcami suspicious
                      • dima1312 B.J.C.Mini 2011 19.04.11, 20:21
                        cały czas czekam,jak będzie to dam znać
                        • saras-wati Re: B.J.C.Mini 2011 19.04.11, 20:29
                          i ja też czekam na Twój opisbig_grin
                          • agnes_nyc sylki 19.04.11, 21:05
                            fiolet przybedzie w czerwcu razem z 4-kolowcami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka