Dodaj do ulubionych

Daszek Sunchine maker Canpy...

22.03.11, 10:21
www.topmarket.pl/akcesoria-do-wozkow-sunshine-kids-shade-maker-canopy-p39024.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-03&utm_content=39024#nclid=c9ad0b900dcb1d3294046e12776dc026
Dziewczyny wie któraś w którym sklepie internetowym mogę kupić ten daszek? Mój Mały Wampirek wink już negatywnie reaguje na słońce a mam Jane Nomada, więc budka od słońca kiepsko chroni i muszę się czymś ratować. Najbardziej by mi odpowiadał właśnie ten daszek, ale gdzie nie popatrzę tam produkt niedostępny. Może któraś z was wie gdzie można go dostać?
Obserwuj wątek
    • didis Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 10:24
      Ja go kupiłam za 30 zł w TKMAXXsad
      Jeszcze nie testowałam ale pasuje na 100% do MBUJ
    • simimi Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 10:24
      Jeszcze 2 tygodnie temu widziałam te daszki na allegro, a teraz patrzę i już nich nie ma. Może trzymają, aby jak się trochę cieplej zrobi wyskoczyć z wyższą ceną. Wcześniej kosztowały coś koło 40 zł.
    • afroddytta Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 12:32
      A dlaczego nie możesz kupić właśnie w topmarket.pl, ja u nich kupowałam tylko w sklepie w Wawie, oni też przez allegro sprzedają.
      A odnośnie TKMaxx to pewnie w tym w Poznaniu kupiłaś, bo w Waiwe to straszna nędza i albo mi się wydaje, ceny są wyższe i ogólnie nie ma w czym wybierać. W Poznaniu jestem kilka razy w roku i zawsze coś znajdę smile
      • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 12:38
        Afroddytta, nie mogę, bo w topmarket produkt jest chwilowo niedostępny, a to chwilowo, to już od dość dawna. Na allegro tez póki co nie ma.
        • saras-wati Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 12:41
          ja zmówiłam z teutonii, ale muszę poczekać miesiącsad
        • afroddytta Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 12:46
          sorry, ale wyskoczyło mi, a to że niedostępny było małym druczkiemsmile
          Zimą mieli tego całe tony i leżało, chyba się trochę bali, że nie zejdzie, a teraz słońce wyszło i chyba wszyscy się rzucili.
          Zerknij co pandziksa zrobiła, właśnie wkleiła fotki daszku własnej roboty.
          • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 12:59
            Wygląda fajnie, ale ja mam 2 lewe ręce to takich rzeczy, więc samodzielna robota nie wchodzi w grę. Poza tym nie chcę nic kombinować i doszywać do wózka. Poczekam na dostępność uncertain. Tylko nie wiem, czy dzieć to przetrzyma, bo już nie wiem jak go wozić - przodem świeci słońce, tyłem wieje wiatr.... Ot wrażliwiec ! smile Bokiem jechać się nie da wink.
    • monia76 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 13:07
      moja przyjaciółka poszukiwała tego daszka dwa tyg temu, też do nomada, niestety, bez sukcesu. dystrybutor powiedział jej, że może będzie dostępny w połowie kwietnia.
      • mak-111 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 13:19
        a ten daszek, ktory poleca variuss nie moze byc? allegro.pl/j-parasolka-daszek-przeciwsloneczny-budka-buda-i1517729216.html
        • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 13:32
          Mocowanie nie bardzo mi się podoba - jest na klipsy, mam w domu inny, ale tez mocowany na klipsy i nie jest zbyt wygodny. Boki odstają i i nie dość, że nie wygląda to dobrze, to jeszcze zajmujemy 3/4 chodnika jak idziemy. Akurat tego nie widziałam "na żywo", ale jednak wołałabym ten Sunhine Kids, bo on bardzo dobrze dopasowuje się do budki.
          • didis Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 15:15
            Potwierdzam, jest idealnie dopasowany, ale podobno w wietrzny dzień podwiewasmile
            • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 15:19
              Widać daszki jak wózki - nie ma idealnych wink.
              • afroddytta Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 17:41
                Ja sunshine używam do speedi i kolcrafta duo i fajnie się dopasowuje, szczególnie w kolcrafcie, bo w speedi daszek jest specyficzny- nie jest napięty w środku i mnie jakoś nie podwiewa, więc chyba to nie problem. Mam też taki daszek jak ten z linku, tylko innej firmy, jest fajny, ale mój miał specyficzne mocowania (nie klipsy takie ruchome, tylko jakby takie zgięcia które się wciskało na drut budy) i jest z siateczki, więc też marudnemu dziecku może nie leżeć smile
    • gaga-sie Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 20:38
      Również zastanawiałam się nad tym daszkiem do Nomada, ale miałam wątpliwość z uwagi na kształt budki w wózku ( w Nomadzie jest lekko zadarta do góry), więc wydawało mi się, że ten z twojego linka sterczałby jak dziób....
    • srebrno-listka Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 21:36
      Właśnie kupiłam od ręki taki daszek Sunshine kids w sklepie EuroBaby (Rampers) w Warszawie.
      • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 22.03.11, 22:03
        Myślę, że jak się dobrze napnie na dole, to nie będzie sterczał. Z reszta tutaj gdzieś między wierszami wyczytałam w którymś wątku, że któraś z dziewczyn używała go do Nomada i było OK.

Zazdroszczę bezproblemowego zakupu. Ja z pipidówki jestem i tutaj nawet nie wiedzą co to daszek do wózka, wciskają parasolki, więc mogę kupić tylko przez net.
        • srebrno-listka Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 23.03.11, 10:06
          Rampers ma sklep internetowy, może dowiedz się, czy tam nie kupisz?
      • adusia_g_s Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 23.03.11, 09:59
        A ile dałaś za ten daszek w EuroBaby??
        • srebrno-listka Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 23.03.11, 10:07
          kosztował 54 pln
          • afroddytta Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 23.03.11, 13:20
            Dziewczyny tu są zdjęcia daszku na moich wózkach i z naciągnięciem nie powinno być problemu
            fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2341608,5,3,48756,Daszek-na-speedi,Daszek-na-speedi.html, choć jak pisałam wcześniej najładniej wygląda na wózku kolcraft duo, bo tam budka jest taka najbardziej okrągła-ale nie mam zdjęć www.kolcraft.com/products/strollers/tandem/149-contours-options-tandem
    • syl80 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 04.04.11, 12:25
      witam,
      również jestem zainteresowana zakupem daszka, widze ze na chwile obecna dostępny jest na allegro: allegro.pl/sunshine-kids-oslona-przeciwsloneczna-do-wozka-i1539365827.html

ps. ma ktos zdjęcia jak wyglada na wózkach firmy JANE ?
      • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 04.04.11, 13:08
        Wiem, wiem. Sama w końcu napisałam do użytkownika, który wystawiał daszki z prośba o wystawienie ponownie, jeżeli posiada. I są. Ale w między czasie koleżanka z forum rówieśniczego mi odsprzedała, bo sama kupiła i jej się na wózku nie podobał, więc zrezygnowała. Czekam na przesyłkę.
        • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 04.04.11, 13:09
          Syl, jak daszek do mnie dojdzie ( na dniach, bo już wysłany), to zamontuję do mojego Nomada , zrobię fotki i wstawię.
          • gatta28 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 05.04.11, 22:26
            Fotki daszka na nomadzie. Można go bardziej poodciągać, ja zakładałam tylko na próbę, więc jest nieco luźny.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/lg/ah/qung/jpa3j6GAsbD5TwN3OB.jpg
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/lg/ah/qung/hwkqZBWlIGlk8ydcWB.jpg
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/lg/ah/qung/baLM14NDOi4vi4QAZB.jpg
            Generalnie daszek jest OK, tylko wykonanie - jak za takie pieniądze - mogłoby być lepsze - mogli sobie darować te kieszonki z boku, bo przez nie szwy się rozchodzą.
            • syl80 Re: Daszek Sunchine maker Canpy... 06.04.11, 10:32
              gatta28 jestes kochana :0 dziękuję ci bardzo za foty smile
              daszek zamówiony, dzis męzus odbiera, ja mam jane carrera, mam nadzieję ze bedzie spoko na nim wygladal smile

dzieki jeszcze raz !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka