Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter

11.05.11, 08:56
Mam Mutsy Transporter kupiony w czerwcu ubiegłego roku w wersji spacerowej i zauważyłam po zdjęciu polarowego śpiworka, że mój roczny synek jak w nim siedzi to zapada się. Oparcie według mnie nie jest proste tylko takie "garbate" /pośrodku poziomo łamane/ i synek nie siedzi prosto tylko wygięty jakby leżał w łódce. Denerwuje się na spacerze bo nie może siedzieć wyprostowany i nic oprócz nieba nie widzi.
Co robić? Może oparcie już w mutsy takie jest a może się złamało? Wcześniej przez ten polarowy śpiworek tej wady siedziska nie zauważyłam.
Obserwuj wątek
    • majkusia08 Re: Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter 11.05.11, 17:06
      To oparcie tak ma,że właśnie jest takie wygięte.W moim Transporterze na dodatek to oparcie się złamało.Reklamowałam go z tego powodu i z powodu podartego materiału,który rozdarł się podczas regulacji oparcia no i drugi raz reklamowałam,bo złamał mi się stelaż.
      Sprzedałam i nigdy więcej Transportera.
      • iwonsik Re: Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter 27.06.11, 12:45
        Nam też złamał się stelaż (został zreperowany na gwarancji - przeguby zostały wymienione). Teraz też zauważyłam, że oparcie spacerówki jest zapadnięte. Ponoć wózek ten jest do 13kg a syn waży nieco więcej, ale wydaje mi się, że powinien wytrzymywać większe obciążenie wszak jest przecież do 3 roku życia... Ogólnie fajny wózek, lekki, dobrze się prowadzi i fajnie składa ale starcza na krótko. Szukamy właśnie parasolki (to wygięte siedzisko w obecnym wózku przyspieszy naszą decyzję o jej zakupie) dla dość wysokiego chłopca. W sklepie polecano nam Inglesinę Trip ale według mnie jest dość ciasna i oparcie wcale nie jest znacząco wyższe od tego, jakie teraz mamy (główka dziecka wystaje w pozycji leżącej). Możecie polecić fajny wózek, raczej nie Maclaren (jest ich zatrzęsienie)? Ten kupię w ostateczności.
        • mama1dawidka Re: Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter 27.06.11, 12:49
          własnie dziewczyny w jakim miejscy lamia sie te stelaze?
          bo mam jeden mutsiaki jest on zlamany tak jakby tylne kolko tylna czesc wozka zostala zlamana chodzi oto pekniecie?
          • iwonsik Re: Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter 27.06.11, 21:02
            chyba masz to samo na myśliwink nasz złamał się w przegubie, połączeniu 3 metalowych rurek; jest to taki czarny element plastikowy okrągły z boku wózka. Od środka wygląda to połączenie bardzo słabo i ponoć w wózkach z tego roku jest inny przegub. Nam wymienili na taki na gwarancji a wózek był kupiony w 2010.
        • koala0405 Re: Pytanie do użytkowników MUTSY Transporter 27.06.11, 14:24
          No i dalej synek jeździ w mutsy transporterze. Na to trochę zapadnięte oparcie dałam płaską poduszeczkę i jest ok. Synek sięga już podnóżka, więc długo w nim nie pojeździ. Na szczęście mam jedo bartatinę i peg perego pliko mini /w nim do podnózka duuużo brakuje/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka